Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Já mám 180 cm a kočárek máme Jané Slalom!
Děda má 2 metry, taky s ním v pohodě jezdí a nikdy si nestěžoval
![]()
ahojky,
já mám 180 cm, manžel přes 190cm. máme MOON T3 jako velký kočár a golfky (no spíš je to sporťák:)) COLETTO AVEO. oba kočáry jsem vybírala s prioritou vysoká rukojet:) ten MOON jde fakt hodně vysoko. u toho COLETTA už to je horší, ale zvykla jsem si, hlavně nekopu při chůzi do koleček jako u naprosté většiny golfek:)
Ahoj já mám 180 a přítel 184cm a máme Mutsy a jsme spokojení.
My jsme taky hodně vysocí a máme Bebecar, rukojet jde dost vysoko a vanička je taky výš, tak se nijak zvlášt k malým neskláníme.
Ahoj,já měřím 185 cm a mám sportovní golfky Espiro City,jsou vynikající,pak mám ještě Baby design sprint,taky dobrý.Nepřihlášená Jarka
Ahoj, mám 182 cm a manžel taky tak, jezdíme s dorjanem a spokojenost, držadlo se dá polohovat nahoru. Předtím jsme měli vybraný Hoco Diamond a u toho byla korbička výš, tzn. nemusela bych se tolik ohýbat.
ja mam taky 180cm a mame ABC design 3tec, daji se tam povysunout madla.
Manžel má něco okolo 182 a hlubokou korbu a sporťák jsme používali Xlander XA 2008, manžel si nestěžoval. Má takovou tu ohebnou rukojeť, co se dá natočit nahoru.
Jako golfky používáme Hauck Rio, ten má vytahovací rukojeť - manžel si také nestěžuje. Akorát oba trochu kopeme do koleček ![]()
já 180cm manža 2m
vysoko madlo byla jedna z hlavních priorit
a vyhrál
MUTSY
![]()
Máme I´coo peak a má vytahovací rukojeť, takže je vhodný jak pro vysoké, tak mrňouse.
Já mám taky 180 cm a mám PP GT3, hluboký jsme měli Inglesinu a taky dobrý. Taky jsem měla vysokou rukojeť jako jednu z priorit.
Laya píše:
Ahoj já mám 180 a přítel 184cm a máme Mutsy a jsme spokojení.
Taky jsme z MUTSY nadšení ![]()
Já mám 185 přítel 2m a máme Icoo Platon. Ty kočárky s otočnou rukojetí jsou naprd, protože pak není místo na dlouhý krok a neustále bychom buď museli cupitat nebo do kočáru kopat. Teleskop měl jen dva typy Icoo a myslím Maxi Cosi Mura, ale možná teď už začli vyrábět i něco jiného ![]()
Ahoj, doporučili by jste mi někdo nějaký kočárek pro vysoké rodiče?