Jaký fusak do PP pliko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5
19.11.12 22:42

Jaký fusak do PP pliko

Dobrý večer,
potřebovala bych poradit s výběrem vhodného fusaku do PP Pliko. Mám dva požadavky. Měl by být teplý a aby šly pásy prostrčit těmi otvory ve fusaku. Prohlížela jsem tady diskuze, ale nikde jsem se nedozvěděla, zdali dítko ve fusaku poutáte, nebo ne. Dcerka má 9 měsíců, ale je to malý ďáblík a mám strach, že když ji v kočárku nepřipoutám, tak mi z něj vyleze za jízdy.
Děkuji Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
454
19.11.12 22:47

Máme do plika normální zimní emitex. dírky na pásy si tam sama prostřihneš. měli jsme i podzimní a oba tam pěkně drží, ten zimní se ještě dá přicvaknout za konstrukci takovým natahovacím páskem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
19.11.12 22:56
@adell píše:
Máme do plika normální zimní emitex. dírky na pásy si tam sama prostřihneš. měli jsme i podzimní a oba tam pěkně drží, ten zimní se ještě dá přicvaknout za konstrukci takovým natahovacím páskem.

Děkuji za odpověď. ale o emitxu jsem se tady dočetla, že v něm mají děti studené nožičky. Jak je to u vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7512
19.11.12 23:00

My dáváme podle počasí jarní/podzimní Emitex a na zimu máme Kaiser. Malý má jen ponožky a nožičky má v teple. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
19.11.12 23:03
@kalimka píše:
Děkuji za odpověď. ale o emitxu jsem se tady dočetla, že v něm mají děti studené nožičky. Jak je to u vás?

tak to tedy nevím, dokud byl malý měl takovou tu kombinézu i přes nožičky a letos už nosí do fusaku boty..takže těžko říct. bez bot nebo capáčků bych ho do něj nedala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
19.11.12 23:06

A jdou prostrčit pásy u kočárku otvory ve fusaku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
19.11.12 23:08
@MuffinkaM píše:
My dáváme podle počasí jarní/podzimní Emitex a na zimu máme Kaiser. Malý má jen ponožky a nožičky má v teple. :)

A jdou u kaiseru prostrčit pásy u kočárku otvory ve fusaku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
20.11.12 07:31

Všechny moderní fusaky mají otvory na 5tibod, takže je jen na tobě jakej si vybereš. Já mám péřovej tchibo a nemůžu si ho vynachválit. Loni tam malej byl i v těch -15 jen v chlupaté kombinézce a pletených botičkách a vytahovala jsem ho naprosto teplého :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7512
20.11.12 09:24

@kalimka Přesně jak psala Monika, všechny fusaky mají ty otvory připravený nebo jako Emitex je na tobě, který přesně prostřihneš. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
20.11.12 10:59

Do plika na zimu kaiser, u emitexu mi přišlo, že je zbytečně dlouhej a pak to tam tak ošklivě visí…kaiser super, zahřál bez problému..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
20.11.12 14:07

Moc vám všem díky za rady a tipy. Asi koupím tem kaiser.
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9226
20.11.12 14:12

Ja bych spis potrebovala nanoznik a origos kupovat nechci a ani jsem ho nikde samotnej nenasla. Ale malymu bude na vanoce rok a pul, tak to je vylozene jen na cestu obcas do a ze skolky pro segru. Nasla jsem pinkie, ale ty opice se mi teda nelibi a jinej univerzal ne a ne najit :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
20.11.12 14:18

@babetka333 na mmb hošijou a pak univerzální dělá emitex, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí