Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, můžete mi někdo poradit jaký golfáč si pořídit? chtěla bych, aby měl nafukovací kolečka, aby byl úplně do lehu, dobře skladný, odpružená záda. Co ještě tak důležitého by měl mít sporťák? moc děkuji za rady
@esmeralda44 V nadpisu máš golfáč a v textu sporťák tak co vlastně chceš pořizovat? ![]()
A jinak se omlouvám za off topic, ale co jsou odpružená záda? Možná je to nějakej překlep, ale kočárkům tak moc nerozumím, tak třeba mi nějakej důležitej parametr unikl…
Jinak my máme jako přenosný kočár Baby Jogger City Mini a jsme maximálně spokojení, i když moc neplní Tvoje parametry
Je lehoučkej (což kočáry s nafukovacími koly nemají, jsou vždy těžší), extrémně skladnej, snadno ovladatelnej (to byl pro mě důležitej parametr), není teda stopro do lehu (ale nějak moc nechápu tu posedlost tím, aby byl - pár stupňů podle mě až tak roli nehraje, rozhodně to není tak, že v tom dítě polosedí, a spí v něm dobře, a to tam bylo od pěti měsíců), ale má nepřekonatelnou stříšku, takže na dítě kromě jízdy proti západu slunce nesvítí, a v neposlední řadě, co jsem koukala, dobře se prodává z druhý ruky ![]()
Prvně jsem se ptala stejně a vybrala podle sebe. Za tři měsíce se musel kočár vyměnit, protože byl malej a já se zaměřila na podmínky, který stanovuje pasažér. Prostornost, dobře clonící stříška, madlo (nacvakávací by u nás neprošlo, malej je demolition man). Na BJ Citi mini jsem taky koukala, moc se mi líbil, ale nesplňoval všechno pro malýho a cena pro nás byla už moc vysoká. Ber v potaz i to, kam s ním chceš jezdit. Golfky asi nafukovací kola nemají, nebo nevim, ale pokud jsou odpružený, tak to stačí. Sporťák by je měl, ale potom je větší váha i horší skladnost. Jinak prvně jsme koupili Espiro Magic 4 (kočárek úžasnej, ale pro nás prostě malej a tudíž nepohodlnej) a teď máme PP Pliko P3.
@MuffinkaM No Plika my jsme taky zkoušeli, ale krachlo to hlavně na kolečkách - jak jsou zdvojený, tak jsem do nich za chůze kopala
A teda proti BJ ovládání hrozně těžký a i skladnost mnohem horší. Ale jinak taky byl v užším výběru a celkem v pohodě. Jen s tou cenou nějak nevím, nás stály sedmičku oba (i když teda BJ v tom neměl pláštěnku a nánožník, ale ten stejně nepotřebuju)…