Britax B-Agile 3 nebo 4

1755
10.2.13 17:59

Britax b-agile 3 nebo 4

Ahoj, chtěla bych poprosito radu, hledáme golfky na jaro léto a nakonec jsme vybrali Britax b-agile 4, ale v obchodě jsem se dozvěděla, že v naší vybrané barvě dělají jen tříkolku, což se mi moc nelíbí, ale z ostatních barev si nejsme schopmi vybrat. Nevíte někdo jak je na tom kočárek s jízdními vlastnostmi v obou verzích? Já osobně mám radši 4 kola, ale ty barvy :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
46
11.2.13 09:00

My máme britax b-agile 4kolku a je uplne super, hlavne nekam do mesta nebo na cestovani. Vytahnu ji i sama do autobusu nebo tramvaje i s ditetem (kdyz neni nekdo ochotny pomoct). Mame cervenou barvu a je hezka, ne takova ta rvava. Bohuzel s 3kolkou nemam zkusenosti…tak snad pomuze aspon toto ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
11.2.13 11:48

Moc děkuji za odpověď :-) a zkoušeli jste ho i někde v trošku horším terénu? Taky přemýšlím nad červenou, ale máme kluka, tak se mi do ní moc nechce. I když vim, že červená je neutrální barva, tak si ji lidi stejně spojujou s holčičkou :-/. Chtěli jsme modrej a ten je právě jen 3 :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
12.2.13 08:32

@Gibi
ta 4kolka projede i treba lesem, ale my ho mame jen na mesto a kdyz nekam jedeme. I kdyz ve meste jsou ty chodniky nekdy horsi nez teren v lese :) My, kdyz sme ho kupovali, tak sme meli na vyber jen červený nebo černy…takze volba byla jasna ;) Ale koukala sem, ze i 4kolku vyrabi v modre barve…na strankach britax-roemer.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
12.2.13 13:08

Ono ho má více obchodů takhle v nabídce, ale když jim napíšeš, tak ti odpoví, že modrá se dá opravdu jen tříkolka :-(. Ale my jsme se nakonec domluvili, že asi půjdeme radši do TFK Buggster. Ale moc děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
17.8.13 20:44

Ahojky, taky by mě zajímalo, jestli máte někdo zkušenost, jestli je lepší 3kolka nebo ty 4 kola..díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2452
17.8.13 20:46

Zdravim :-) já mám Tedka ctyrkolku a nemuzu si stěžovat. Moc spokojena :-) mame ten modrý.. super. Malému je 7.měsíců a krásně v něm haca..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
11.10.13 22:47

Modrou čtyřkolku? To nám všude tvrdili, že modrá je jedině tříkolka :-( nakonec jsme koupili buggstra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí