Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, chtěla bych poprosito radu, hledáme golfky na jaro léto a nakonec jsme vybrali Britax b-agile 4, ale v obchodě jsem se dozvěděla, že v naší vybrané barvě dělají jen tříkolku, což se mi moc nelíbí, ale z ostatních barev si nejsme schopmi vybrat. Nevíte někdo jak je na tom kočárek s jízdními vlastnostmi v obou verzích? Já osobně mám radši 4 kola, ale ty barvy ![]()
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-AgileMy máme britax b-agile 4kolku a je uplne super, hlavne nekam do mesta nebo na cestovani. Vytahnu ji i sama do autobusu nebo tramvaje i s ditetem (kdyz neni nekdo ochotny pomoct). Mame cervenou barvu a je hezka, ne takova ta rvava. Bohuzel s 3kolkou nemam zkusenosti…tak snad pomuze aspon toto ![]()
Moc děkuji za odpověď
a zkoušeli jste ho i někde v trošku horším terénu? Taky přemýšlím nad červenou, ale máme kluka, tak se mi do ní moc nechce. I když vim, že červená je neutrální barva, tak si ji lidi stejně spojujou s holčičkou :-/. Chtěli jsme modrej a ten je právě jen 3 ![]()
@Gibi
ta 4kolka projede i treba lesem, ale my ho mame jen na mesto a kdyz nekam jedeme. I kdyz ve meste jsou ty chodniky nekdy horsi nez teren v lese
My, kdyz sme ho kupovali, tak sme meli na vyber jen červený nebo černy…takze volba byla jasna
Ale koukala sem, ze i 4kolku vyrabi v modre barve…na strankach britax-roemer.cz
Ono ho má více obchodů takhle v nabídce, ale když jim napíšeš, tak ti odpoví, že modrá se dá opravdu jen tříkolka
. Ale my jsme se nakonec domluvili, že asi půjdeme radši do TFK Buggster. Ale moc děkuji ![]()
Ahojky, taky by mě zajímalo, jestli máte někdo zkušenost, jestli je lepší 3kolka nebo ty 4 kola..díky ![]()
Zdravim
já mám Tedka ctyrkolku a nemuzu si stěžovat. Moc spokojena
mame ten modrý.. super. Malému je 7.měsíců a krásně v něm haca..
Modrou čtyřkolku? To nám všude tvrdili, že modrá je jedině tříkolka
nakonec jsme koupili buggstra