Jaký je váš chlap?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
63
29.10.11 19:16
Lizbeth píše:
Ono to pak funguje obráceně - ta lhostejnost k němu ho může dohnat k tomu ,že mu začnete chybět..

:potlesk: ZLATÝM PÍSMEM NA DIAMANTOVOU TABULKU PLATINOU ZARÁMOVAT :potlesk: takhle to funguje :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
29.10.11 20:19
Zuzamka píše:
Lizbeth píše:
Ono to pak funguje obráceně - ta lhostejnost k němu ho může dohnat k tomu ,že mu začnete chybět..
:potlesk: ZLATÝM PÍSMEM NA DIAMANTOVOU TABULKU PLATINOU ZARÁMOVAT :potlesk: takhle to funguje :palec:

ovšem jen někdy :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
710
30.10.11 11:22
NiKina píše:
katleen píše:
Zdravím
Chtěla bych vyzvídat jakého máte doma chlapa. Proč se ptám? Protože ten muj chodí do práce…a tak nějak má pocit, že to musí stačit. Prachy domú nosí, ale když přijde tak si kecne k notebooku a chce mít klid. Mě to hrozně mrzí, že s námi netráví víc času…přitom syna miluje a mě asi taky. Občas s námi jde ven a občas ho koupe…ale nejvíc času tráví přilepenej na notebooku.
bejt chlap, tak jsem úplně stejná… úděl ženy mě vyčerpává…

Tak tohle tema se mi hodi k machrovani:-) : Muj muz si vcera lehce prihnul a ja si z nej delala vecer legraci a taky mu rekla, ze se mam asi pripravit, ze dens bude nepouzitelny.. No a on rano vstal, uvaril kaficko, obstaral syna, prevlict, nasnidat, pohrat, mezitim udelat kuchyn, pak nam pripravil vajicka, my se najedli, dal synka spat, uklidil pejskovi, jeste se oholil, uvaril prckovi obed, nam ohral vcerejsi obed a ted do mne husti at se jdu najist.. No neni on bajecny? Ja mezitim sedim tady a uzivam si dopoledne, jake jsem uz dlouho nezazila, jeeeeee! :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí