Jaký je váš chlap?

katleen
28.10.11 12:27

Jaký je váš chlap ?

Zdravím
Chtěla bych vyzvídat jakého máte doma chlapa. Proč se ptám? Protože ten muj chodí do práce…a tak nějak má pocit, že to musí stačit. Prachy domú nosí, ale když přijde tak si kecne k notebooku a chce mít klid. Mě to hrozně mrzí, že s námi netráví víc času…přitom syna miluje a mě asi taky. Občas s námi jde ven a občas ho koupe…ale nejvíc času tráví přilepenej na notebooku.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4705
28.10.11 12:31
katleen píše:
Zdravím
Chtěla bych vyzvídat jakého máte doma chlapa. Proč se ptám? Protože ten muj chodí do práce…a tak nějak má pocit, že to musí stačit. Prachy domú nosí, ale když přijde tak si kecne k notebooku a chce mít klid. Mě to hrozně mrzí, že s námi netráví víc času…přitom syna miluje a mě asi taky. Občas s námi jde ven a občas ho koupe…ale nejvíc času tráví přilepenej na notebooku.

bejt chlap, tak jsem úplně stejná… úděl ženy mě vyčerpává…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
28.10.11 12:33
NiKina píše:
katleen píše:
Zdravím
bejt chlap, tak jsem úplně stejná… úděl ženy mě vyčerpává…
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
28.10.11 12:34

A mluvila jsi s ním o tom?Kolik je malému?

Jinak my chodíme do práce oba,takže doma pomáhá když já jsem v práci.Když jsme doma oba tak se věnuje malému,ale to třeba až když mu to řeknu,že chci mít taky klid. :mrgreen:

TV a PC jsou strašní zabíječi vztahů :-( Dohodnout se na nějaké době co bude u PC trávit a zbytek s vámi :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
katleen
28.10.11 12:36

** NiKina** no jo, ale přece si nemuŮžu sbalit raneček a jít s miminem do světa. Já se můžu přetrhnout aby to doma fungovalo …a on nic, musí nám stačit že ho vidíme asi. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
12978
28.10.11 12:39

Jaký je můj chlap? No asi lepší než ti ostatní..

Ale je to možná tím, že ho nechávám dejchat..Chodí na ryby, spí po obědě, nic se mu nevyčítá..
A on je na oplátku ochotný mi ve všem vyhovět, pohlídat vlastní děti, chovat se ke mě pěkně a s respektem, vážit si mě..
Ale on ví, že já si nenechám absolutně nic líbit, pokud cítím křivdu, takže je to možná moje zásluha :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
28.10.11 12:42

Ahojky, to já mám doma zase pravý opak, od rána se nezastaví, pořád mi do něčeho mele, uklízí kde co je a pak nadáva že se to tu povaluje a musí to uklízet, jenže já nejsem tak rychlá abych všechno stihla uklidit. Navíc mi pořád přerovnává a přehazuje věci v kuchyni, koupelně a všude možně po baráku takže to pak hledám jak blbec. No tak si vyber :lol: Občas se o něj bojím, vůbec neodpočívá, ale nedá si to vysvětlit, že toho nemusí tolik dělat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
28.10.11 12:42

Holky víte já mám na to takovou teorii - pro ty co by chtěly trávit čas se svými manželi..Já myslím, že je to zbytečný..ten člověk musí chtít sám, to se nedá vynutit a když se to vynutí, budete z toho mít stejně oba prd..Proč o to tak stojíte??
Já bych zavedla, jen at hlídá a věnuje se svým dětem sám, takže případně zmizet.
Ale já jsem asi trochu jiná, nějak je to pod mou důstojnost doprošovat se, aby se mnou chtěl někdo trávit čas.Ono to pak funguje obráceně - ta lhostejnost k němu ho může dohnat k tomu ,že mu začnete chybět..
Prostě trochu hrdosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
28.10.11 12:43

Chlap přijde domů a bere si dcéru a hraje si s ní, dá jí svačinu, jde s ní ven. K notebooku sebou plácne ve chvíli, kdy dítě spí. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
28.10.11 12:44

Tak já musím svoje chlapa pochválit :-) taky chodí do práce, ale pokud to jde tak se nám věnuje :-) Ale taky má svůj koníček…hraje hokej a příležitostně fotbal. A k pc sedá po večerech, kdy už malá spí a já třeba uklízím a nebo jdu taky spát.
Když je třeba pohlídat, pohlídá, chodím asi 3× v týdnu cvičit. A divím se jak kolikrát čtu že prostě chlapi nepohlídají 8-o nechápu, dy´t je to i jejich dítě.
Nesnesla bych doma někoho kdo by na nás z vysoka s*al

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
28.10.11 12:45

ahoj, mohla bych odpovědět jedním slovem - SKVĚLÝ :-). do práce chodí taky, ale doma pomáhá a synovi se věnuje - bez doprošování a bez řečí. byl tak vychován.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
28.10.11 12:47

Můj chlap, se věnuje i mě i malému ,ale je pravda, že když přijde domů,t ak si k PC sedne..
Mluvila jsem s ním o tom, a po debatě jsem zjistila, že vlastně on to potřebuje..
Celý den pracuje, přijde domů, přivitá se se mnou, malým a prostě chce mít klid.. já bych to nehrotila, ten chlap taky chce mít odreagování než přijít z práce a hned něco řešit doma..
Ale je pravda, že když jsou večer zprávy, okoupaní všichni, že se k sobě přitulíme, to si myslím stačí než povinně při příchodu z práce věnovat se manželce :think:

Příspěvek upraven 28.10.11 v 12:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
28.10.11 12:48

Jinak pomáhá , synovi se věnuje, to bylo jenom k tomu PC, že asi taky potřebuje mít chviku klid i od mých keců :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
28.10.11 12:48

tak mi chodíme do práce oba dva… syna hlídá, hraje si s ním, ale uklid? to bych po něm chtěla moc ale asi jsem si zvykla… jo občas uklidí ale když už tak pořádně, uvaří, umyje nádobí, to po něm nechci protože to opravdu nesnáší, když něco udělá tak ho pochválím…

pokud je doma klid tak si k pc sedne nebo až po večerech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
28.10.11 12:50

Tak můj je většinu času v práci,ale víkendy je doma a to se dětem opravdu věnuje,chodíme na procházky atd.Třeba k počítači si sedne taky,ale na chvíli a mě to nevadí.Taky tady ve volném čase sedím.
Je fakt že bych někdy chtěla aby byl víc doma,ale to musí chtít sám.řídí firmu a prostě to nejde :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí