Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Britax b motion, jde na nej vajicko pro mimco, cimzntrochu odpada jeho nevyhoda, ze nejde otocit sedacka protismeru… ma svagrova, jeslti budu mit dalsi dite, tak koupime taky…
@Kristyna.Vechtova píše:
@NikWei my budeme kupovat Caymana trojkombinaci a jsme spokojeni s výběrem, jsme tedy hlavně městský typ ale na procházky se psem chodíme po lese a mezi polema a jsem si jistá že i to zvládne
Podobny máme (jína značka, konstrukce stejná) a posílám ho do světa. I když se zdá jakože zvládne terén tak to moc nezvládne. Strašně se u něj člověk nadre. A manipulace s nim je taky nemotorna. Teď máme baby jogger summit x3 a je to pecka.
@nanunana no nevím nám vyhovoval i co se týče manipulace a zase si nesmíš ty lesy u nás představovat bůh ví jak, ale chápu každá jsme jinak náročná, sama uvidim až v listopadu vyjedeme
Ale děkuji za recenzi ![]()
Ja mam teutonii be you. Ale zatim ceka na radne vyzkouseni v terenu. Ale podle recenzi a co jsme zkouseli, tak super
@fashion_victim83 píše:
Me se naprostá většina kocarku nelibi.Muj vkus je Stokke, Joolz, Bgb, Mima. Jeden z těchto kocarku jsem mela a zvládl i hory, kopce a pul metra sněhu, dalsi dve znacky jsem mela moznost vozit taky-to pro připadne argumenty, ze to jsou kočárky do nákupních center.
Ahoj, prosím tě, můžeš mi říct, jakou značku kočárku jsi měla a zvládl i terén?
Mě se totiž všechny značky, které jsi vypsala více méně líbí. též je to můj styl. Jen jsem se bála, že třeba na procházky po lese to nedají… případně na vesnici atd…
Takže by mě zajímala tvá zkušenost?
A jakou přesně značku jsi měla?
Děkuji!
![]()
BGB Buffalo dá terén úplně v pohodě. Joozl s extra kolečkama taky jde. Stokke dělá i klasičtější podvozky, včetně terénního. Se Xari se dá projet, ale zážitek to není.