Jaký je Váš tip na kočárek?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
21
3.8.16 18:27

Jaký je Váš tip na kočárek?

Ahoj holky, čekáme prvního přírustka do rodiny a ráda bych si od vás nechala doporučit nějaký sportovní kočárek. Ideálně, aby zvládl i lehký terén např. lesní cesty. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9935
3.8.16 18:35

Mně se výborně jezdilo s X lander Asia…měla jsem ho půjčený asi na měsíc (necelý) a naprostá spokojenost, dobře se s ním jezdí, já hodně s ním chodila a i delší trasy (většinou po asfaltu, pískové cestě, lehké lesní - takové té parkové).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
3.8.16 18:36

Za mě quinny :dance: měla jsem hned od začátku trojkombinaci quinny buzz a ted jsem měnila za golfky a opět quinny zapp xtra :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
3.8.16 18:39
@Membina píše:
Za mě quinny :dance: měla jsem hned od začátku trojkombinaci quinny buzz a ted jsem měnila za golfky a opět quinny zapp xtra :dance:

a jak seš s nimi spokojená? Mně se strašně líbí jak vzhledově, tak co jsem koukala tak i jak jsou řešené. Sice je nepotřebuji a asi i dlouho potřebovat nebudu, ale kdyby náhodou, budu ráda za recenzi na ně. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
3.8.16 18:42

@Kotatko03 jsem spokojena, je lehký takže krásně už uzvednu i s malou do tramvaje atd.,jediné co tak rachtají kolečka u těch golfek na kostkách, takže každý ví že jedeš :mrgreen: ale to mě nevadi už jsem si zvykla.. A buzz ten byl od začátku top proto jsem zůstala i u golfek :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
3.8.16 18:46

Za mě Easywalker qtro. Lehký pevný a ještě jsem s ním v Jizerkách neuvízla a to se ne vždy držím velkých cest. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
3.8.16 18:48

Já mám roan marita a nemůžu si ho vynachválit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
3.8.16 18:54

To máš těžký. Opravdu povedený je Joggster Twist. Jízdně super, polohování nohou jak úhlově tak na délku. Obrovskej na dýlku i šířku, takže vydrží opravdu celou dobu kočárkování. Ruční brzda. Slušně velká kola, ale ve městě ještě nevypadá blbě a nešikovně. Jenže má děsnou boudu a polohování zipama.

Hned v zákrytu je City Elite s ruční brzdou. Polohování nohou má. Ruční brzda jen v edici pro Německo (dá se kopit v pink or blue).

Pak můžeš jít čtyřkolek. Tam jsou nejspolehlivější seveřani a Němci. Takže Emmaljunga nebo třeba Gesslein.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
3.8.16 18:58

A co Stokke?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
3.8.16 19:23

Ale pokud neopustíte Hradecko, tak cokoliv s kolama nad 9" palců a odpružením v pohodě splní požadavky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
676
3.8.16 19:39

Za me jednoznačně gmini. Je nádherný. Budeš si připadat jak majitelka ferrariho :mrgreen: byla jsem překvapena, jak se na me lidi kvůli němu lepili a obdivovali ho :) jediné co tak je těžký, neuzvednu ho:( nějakou polní cestu zvládne, ale zas nějakou divočinu ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
3.8.16 19:40

@NikWei mám Gesslein F6, s velkými koly projede polňačky i vysokou trávu, ale chystám se přikoupit ještě Thule Glide vysloveně na sport..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.8.16 19:42

@NikWei my budeme kupovat Caymana trojkombinaci a jsme spokojeni s výběrem, jsme tedy hlavně městský typ ale na procházky se psem chodíme po lese a mezi polema a jsem si jistá že i to zvládne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
3.8.16 19:43

Kdysi mi tady Nataša poradila Baby Jogger Versa. Musím říct, ze je to skvelej kočár i co se skládání tyče. Ať dobre vyberes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
3.8.16 19:52

Britax b motion, jde na nej vajicko pro mimco, cimzntrochu odpada jeho nevyhoda, ze nejde otocit sedacka protismeru… ma svagrova, jeslti budu mit dalsi dite, tak koupime taky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí