Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, čekáme prvního přírustka do rodiny a ráda bych si od vás nechala doporučit nějaký sportovní kočárek. Ideálně, aby zvládl i lehký terén např. lesní cesty. ![]()
Mně se výborně jezdilo s X lander Asia…měla jsem ho půjčený asi na měsíc (necelý) a naprostá spokojenost, dobře se s ním jezdí, já hodně s ním chodila a i delší trasy (většinou po asfaltu, pískové cestě, lehké lesní - takové té parkové).
Za mě quinny
měla jsem hned od začátku trojkombinaci quinny buzz a ted jsem měnila za golfky a opět quinny zapp xtra ![]()
@Membina píše:
Za mě quinnyměla jsem hned od začátku trojkombinaci quinny buzz a ted jsem měnila za golfky a opět quinny zapp xtra
a jak seš s nimi spokojená? Mně se strašně líbí jak vzhledově, tak co jsem koukala tak i jak jsou řešené. Sice je nepotřebuji a asi i dlouho potřebovat nebudu, ale kdyby náhodou, budu ráda za recenzi na ně. ![]()
@Kotatko03 jsem spokojena, je lehký takže krásně už uzvednu i s malou do tramvaje atd.,jediné co tak rachtají kolečka u těch golfek na kostkách, takže každý ví že jedeš
ale to mě nevadi už jsem si zvykla.. A buzz ten byl od začátku top proto jsem zůstala i u golfek ![]()
Za mě Easywalker qtro. Lehký pevný a ještě jsem s ním v Jizerkách neuvízla a to se ne vždy držím velkých cest. ![]()
To máš těžký. Opravdu povedený je Joggster Twist. Jízdně super, polohování nohou jak úhlově tak na délku. Obrovskej na dýlku i šířku, takže vydrží opravdu celou dobu kočárkování. Ruční brzda. Slušně velká kola, ale ve městě ještě nevypadá blbě a nešikovně. Jenže má děsnou boudu a polohování zipama.
Hned v zákrytu je City Elite s ruční brzdou. Polohování nohou má. Ruční brzda jen v edici pro Německo (dá se kopit v pink or blue).
Pak můžeš jít čtyřkolek. Tam jsou nejspolehlivější seveřani a Němci. Takže Emmaljunga nebo třeba Gesslein.
Ale pokud neopustíte Hradecko, tak cokoliv s kolama nad 9" palců a odpružením v pohodě splní požadavky.
Za me jednoznačně gmini. Je nádherný. Budeš si připadat jak majitelka ferrariho
byla jsem překvapena, jak se na me lidi kvůli němu lepili a obdivovali ho
jediné co tak je těžký, neuzvednu ho:( nějakou polní cestu zvládne, ale zas nějakou divočinu ne.
@NikWei mám Gesslein F6, s velkými koly projede polňačky i vysokou trávu, ale chystám se přikoupit ještě Thule Glide vysloveně na sport..
@NikWei my budeme kupovat Caymana trojkombinaci a jsme spokojeni s výběrem, jsme tedy hlavně městský typ ale na procházky se psem chodíme po lese a mezi polema a jsem si jistá že i to zvládne ![]()
Kdysi mi tady Nataša poradila Baby Jogger Versa. Musím říct, ze je to skvelej kočár i co se skládání tyče. Ať dobre vyberes.
Britax b motion, jde na nej vajicko pro mimco, cimzntrochu odpada jeho nevyhoda, ze nejde otocit sedacka protismeru… ma svagrova, jeslti budu mit dalsi dite, tak koupime taky…