jaký jogurt?

14
5.1.09 14:01

jaký jogurt?

Ahoj maminy,jdu k vám pro radu :) mám 10měsičního šikulu,papa vše,ale co mě trápí nechce mi jíst jogurty,můžete mi nějak poradit jak na něho vyzrát?co a jaké dávate vy?díky moc za každou odpověd.pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3492
5.1.09 14:19

Dávám aktivii někdy bílou neslazenou někdy bílou sladkou a docela chutnají :) zkopušela jsi dát sladký jogurt? Někdo tvrdí, že se to nemá,a le já myslím, že jsou horší věci :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
5.1.09 14:21

já myslím že už mu můžeš zkusit dát nějaké sladké smetanové. Nobo zkoušela si mu norm. bílý jogurt přisladit?(glukopurem) My dávali dobrou mámu, ale teď spíš jogobelly, nebo floriáni a tak, ale už jsou velcí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
5.1.09 14:29

zkoušela jsem jenom holandii,pribinaka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
5.1.09 14:30

My dáváme bílou Holandii nebo bílou Activii, bílý Choceňský. Je dobré zkusit naučit jíst neslazený jogurt, sladkostí se nají ještě dost! Starší syn bílý jogurt odmítal, takže jsem doslazovala Glukopurem nebo dávala trošku přesnídávky, pak množství ubírala, až se dopracoval k čistému bílému.
Mladšímu bílý nevadí.

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7366
5.1.09 14:40

Já dávám od začátku bílou hollandii. Ale Tobík ho jedl. CO zkusit s marmeládou, strouhaným jablkem, zavařenou broskví, nebo tak něco?

Dobrou mámu, bobíka, a podobný bych nedávala určitě - tam moc těch jogurtových věcí není. A ty smetanové mi zas přijdou zbytečně tučné.
To spíš třeba ochucenou hollandii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
5.1.09 14:45

Ahojky, my dáváme bílou aktivii a někdy i sladkou, taky má ráda choceňský bílý, ten je hustý a není tak kyselý, holandie ta nám moc nechutnala, mě přijde, že je dost kyselá, taky už můžež zkusit tvaroh, nám ho doktorka už naordinovala, třeba jen neochucený s marmeládou nebo ochucený od aktivie,zkus a uvidíš, pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
5.1.09 14:50

Ahoj, mně malý taky nejdřív samotný jogurt nechtěl. Zkoušela jsem jich víc, ale u všeho se šklebil. Tak jsem mu do nich vždycky dala trochu přesnídávky a snědl to v pohodě. A po nějaký době jsem mu to tam přestala dávat a jí to úplně v pohodě.Asi si potřeboval zvyknout na jogurtovou chuť. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
5.1.09 15:09

Ahojky,

my sice papáme jogurt bez problémů čistě bílý, ale někdy do toho Terce míchám třeba uvařený, rozmixovaný jablko. Zkus mu do toho dát nějakou přesnídávku, která mu chutná a postupně v tom zvyšuj jogurt. U nás to takhle šlo s vařeným a čerstvým ovocem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
5.1.09 15:10

Ha - Prťa taky tak :lol: :wink: , jsem to přehlídla,t ak se po vás opičíme, no :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
5.1.09 17:08

Pribinaka urcite ne - na nej ma casu dost - precti si slozeni, nemyslim si oproti me tchyni, ze smetana a spol. je zdrava vubec, natoz pro tak male dite.
A tvaroh se do roka take nema davat - zatezuje ledviny, maximalne v ovocnich prikrmech Hami ci Hipp, ale tam je ho zlomek, tak ten bych dala.
 Hanka

• Citovat
  • Upravit
1687
5.1.09 19:08

Přidávám se k Hance - určitě ne Pribiňáka a určitě ne tvaroh před 1. rokem. Toho Pribiňáka si i pak může malý odpustit, není to nic zdravého :?

Zkusila jsi mu tam dávat ovoce? Namačkat banán, nastrouhat jablíčko, hrušku apod.? Nebo to smíchat s přesnídávkou? Já doporučuji bílou Activii nebo bílou Holandii a taky mi přijde dobrý bílý Bio od Olmy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
5.1.09 19:14

Do bílé Activie namačkat banán.....u nás se to jedlo po kýblech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
5.1.09 22:57

Jime bezproblemu bilou aktivii obcas na zmenu dam i ochucenou (ale to az ted v posledni dobe)… Jinak holandii ted uz taky sni, ale nechtela ji, prestoze s activii nemela zadnej problem… Kamaradka uspesne mixovala bilou activii s presnidavou a pak snizovala podil presnidavky a uz taky jedi bilou jen tak :wink:
treba mackany banam mi nesni ani omylem musi byt v kuse :( jako miminko je naprosto odmitala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
6.1.09 00:09

:o)

Ja kdyz jsem zacala s prikrmama delala jsem tak, ze jsem zkusila a pokud snedl alespon jednu lzicku, nechala jsem ho zapit mlickem a kazdy den zvetsovala davky :-) Taky jsem kupovala sladkou activii bilou a mackala jsem mu tam veskery ovoce… U nas vedl banan… A taky jsem delala tohle - padz jsem vedela, ze miluje banany, pripravila jsem si dve misticky… Do jedny jsem si pripravila banan a do sruhe to, co jsem chtela zkouset… A pak lzicka bananu, pak lzicka toho druheho, lzicka bananu a protoze vedel, ze po tom „novem“ bude ten vybornej banan, papkal krasne :-)
Tak drzim palecky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky