proprdíkolus bakterius?

29
3.1.09 11:53

proprdíkolus bakterius?

asi před 14 dny jsem tu četla o jakýchsi prášcích pro kojící maminy na prdíky, byly to asi dvě slova - latinsky - nějaký proprdíkolus bakterius :lol: …už to hledám snad hodinu…a nemůžu to najít..
prosím nevíte jak se to jmenuje,abych si to mohla koupit v lékarně…máme stále problémy s prdíkama …sab celkem pomáhá…střídám to s baby calmem…jenže já furt prdím i když nic nejím… prostě má to se mnou barunka težké…tak snad se to zlepší touto medicínou…
díky a hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29
3.1.09 11:55

já se spletla…to má být v miminku a né v batoleti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
4.1.09 20:07

Nemyslíte tohle: Lactobacillus acidophilus

• Citovat
  • Upravit
29
5.1.09 15:53

je to možné..díky moc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
18.1.09 13:22

ahoj holky,
už máte toho bacila koupeného? Pomáhá? Naše Anička šíleně řve a nevím čím to je. Hladem ne, nechce být u prsa, spokojená je jen když je rozbalená a může volně mrskat nožičkama a prdět. Tak bych to chtěla taky zkusit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
18.1.09 14:43

Na doporučení MUDr. jsme zkoušeli malému dávat, dali jsme asi 4× a výsledek nic moc, zatím jsme přestali užívat.Tak to zkusíme zase za nějakou dobu. Mám koupené i pro sebe,ale zatím jsem nezkoušela. Nějak se nám to upravilo samo, sem tam dám 2× denně Sab.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
21.1.09 22:26

Ahoj můžeš zkusit BabyCalm, hodně se tu o něm psalo, nám pomáhá, nebo ještě Probiotické kapky, to je podobné tomu Lactobacilu, akorát líp upéravené a několikanásobně dražší, ale nám na zácpu i na koliky hrozně moc pomohly, nedám na ně dopustit. Ale upozorňuju, že lahvička o obsahu asi tak jedné kávové lžičky stojí 650 Kč a máš ji tak na měsíc. Každopádně držím palce, dokud jsem ještě kojila, nalévala jsem se (já, nikoliv dítko) fenyklovým čajem, zabral Fenyklový čaj granulovaný od značky BABIO.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
29.1.09 16:03

no já ho teda začala užívat 2× denně…a kor tedka na tu zimu, je to i pro mě ideální na tu obranyschopnost…plus báře dávám před skoro každým kojením asi 8 kapek sabíku..a prdíme stále,ale uspěšně bez zbytečných oplétaček plaček..a když to nejde a nejde..tak vytáhnu tyčinku a je po problému…
vyzkoušej a uvidíš…já jsem spokojená a brácha s tátou v noci taky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
29.1.09 16:27

Jak už jsem tu psala..levnější alternativou k probiotickým kapkám je Infants Dophillus (180,– , viz: http://www.promimino.cz/…ts-dophilus/ )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí