Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
po deseti letech jsem prekonali vsechny hranice. nestydime se za nic.
Jsme spolu 10let a neprdím před ním dodnes, on to stíhá za nás za oba
![]()
Po 13ti letech jsem zvykla na ledacos,ale nikdy nebudeme ten par co chodi na wc a te druhy vedle nej si s nim povida ![]()
Rozhodne pred nim neprdim zamerne, kdyz neco ulitne, tak se nezblaznim.
Ja nesnasim mastny vlasy, denne si je myju, denne se maluju (vyjimky jsou jedine horecky nebo ze jsem uplne mimo) ja se malovala i v porodnici.
Ale kdyz nekdo k nam prijde musim si vzit podprsenku, doma chodim na plandacku ![]()
Tak pred priteem nep.dim, samozrejme obcas me to utece ani nekrkam, kdyz to udela pritel tak to nekomentuji, ze nic no a.na velkou proc to komentovat, proste ai odskocim, pred pritelem se snazim chodit upravena, tedy jen linky na.oci doma, mastne vlasy si umeju a I teplaky nektere na doma, mohou vypadat ok, ale zase pritel vi, kdyz mam ms klidne koupi vlozky I rekneme si ze mame strevni potize a boli nas bricho..ven chodim upravena samozrejm, nebo kdyz ma prijit navsteva.
Neprdíme prěd sebou, mám takový dojem, že můj manžel to prostě nedělá, nikdy jsem ho neslyšela prdnout a to ani v noci ![]()
On mi teda říká, že jde na wc, já jemu ne a ještě se snažím, aby to bylo co nejrychlejší, aby to vypadalo na čůrání ![]()
Vlasy si myju denně, mám docela krátké, takže je musím upravovat
ale nemaluju se, mám výrazné oči, dlouhé tmavé řasy a husté obočí, takže vypadám namalovaná pořád, máme to v rodině, i u dcery se mě kolikrát ptají, proč tak malému děcku maluju oči.
Chodím doma v šatech. Je to nejvíc pohodlné, noční košilky mám většinou s výstřihem, krajkou, jsou dobré i na kojení
tepláky nemám žádné.
Ale dělalm to všechno spíš kvůli sobě, než manželovi, chci se cítit dobře.
Dívám se po jiných dívkách.
Nekouřím, nekrkám,ani neprdím, vínko si dám, když malá spí, večer.
Doma pred sebou neprdime a kdyz to nahodou nekomu ujede, tak se omluvime.
Snazim se chodit upravena, hlavne kvuli sobe. Potrebuju se citi jako zenska pro svuj dobry pocit. Kdyz jdu ven, tak se samozrejme i namaluju a vysnorim jeste vic.