Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Já, jednou byla na záchodě a zapomněla jsem se zamknout… Tchán se ani neujistil, jestli je někdo na záchodě, a vešel do vnitř. Jeho výraz nikdy nezapomenu ![]()
@Liliana_24Nina píše:
Já, jednou byla na záchodě a zapomněla jsem se zamknout… Tchán se ani neujistil, jestli je někdo na záchodě, a vešel do vnitř. Jeho výraz nikdy nezapomenu
Já vlezla na nezamčené wc do vlaku regina. Chlap co tam seděl smrděl jak sto čertů. ![]()
To je slabej odvar. Kamarádka ještě na střední šla na záchod, u toho koukala na mamku, se kterou se bavila. Otevřela dveře na záchod, stáhla kalhoty i kalhotky, couvla a zatímco pořád mluvila, sedla si.
Akorát tam zrovna seděl její táta na velké a nenapadlo ho ozvat se dřív, než mu holým zadkem kecla na klín. Mohla jsem se umlátit, když mi to další den vykládala. ![]()
Pro mě asi nejhorší byla když byla zima, všude led a já fakt spěchal na bus. Měla sem podpatky a přímo přede dveřmi autobusu sem sebou flákla
čuměli všichni okolo a i z busu a zrovna jel takovej krásnej řidič se kterým jsem po sobě koukali
no ptal se mě jestli sem v pořádku ![]()
@Liliana_24Nina já jednou vlítla kamarádce do bytu (bydlela jsem u nich v rodinném domku v pronajatém patře), nebyla doma, zato najednou mezi obyvakem a koupelnou proběhl její nahatý tatínek. No a jak mě zahlédl, tak ho nenapadlo nic lepšího, než se zastavit v chodbě a zeptat se, co potřebuju
prý se tak lekl, že ho nic lepšího nenapadlo ![]()
@Bídžej on jako fakt stál nahatej před tebou a ještě se tě na něco ptal? Masakr tohle
![]()
@Liliana_24Nina píše:
Ty si ho viděla?@Božislava
Cítila !!!!! A slyšela -prdy
Jo a ještě přidám story mého táty - jel autobusem a byl hrozně nadmutý. Myslel si, že to „zasedí“, jenže autobus najel na hrbol a celý nadskočil. Nadskočili i cestující, táta se neuhlídal a strašně nahlas si prdnul
všichni se na něj otočili, tak vstal, uklonil se a na zastávce vystoupil
![]()
@Laurelin93 píše:
To je slabej odvar. Kamarádka ještě na střední šla na záchod, u toho koukala na mamku, se kterou se bavila. Otevřela dveře na záchod, stáhla kalhoty i kalhotky, couvla a zatímco pořád mluvila, sedla si.Akorát tam zrovna seděl její táta na velké a nenapadlo ho ozvat se dřív, než mu holým zadkem kecla na klín. Mohla jsem se umlátit, když mi to další den vykládala.
Snad mu ho nepřimáčkla? ![]()
@Božislava Já myslím, že to bylo tak citlivé téma, že to asi moc nerozebírali. ![]()