Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Anonymní píše:
Dobrý den, asi hloupý dotaz proto prosím anonymnějak funguje happy meal a kolik stojí? Můžu si do něj nechat dat treba kureci nugety, hranolky a zmrzlinu nebo je to v tom dane, deti mě nejí burgry..Děkuji a berte to tak pro odlehčení
Hm, šíleně intimní záležitost. Co takhle se zeptat personálu? A za to, že „ti děti nejí burgry“ buď jen ráda.
https://www.mcdonalds.cz/…/happy-meal/
Ceník tam najdete také.
Já našla, že stojí 95,–.
Příspěvek upraven 05.03.19 v 13:33
Můžete si vybrat mezi více možnostmi. Teď jsou skoro všude automaty na objednání, tak si vyberte tam.
Děti nejí burgery a přesto řešíš, jak do nich dostat vysoce prefabrikovaný, předražený sajrajt?
A ještě jsi líná si najít třeba stránku dotyčné firmy a podívat se na to?
Ano, můžeš si to namixovat. Třeba nugetky, salát a pití. Nebo nugetky, hranolky a pití. Plus hračka. Za 89,– i s omáčkou.
@Ou děti jí nejí burgry, protože jim asi nechutnají. Nevidím nic špatného vzít jednou za čas děti na Happy Meal. Věř tomu, že si tvé dítě nikdy McDonald nedá třeba na školním výletě apod. ![]()
Že ti děti nejí burgery je děsný průser. Fofrem do nich narvi happymeal, abys to opravila… si děláš srandu? nechceš se radši naučit vařit, dokud nejsou obézní?
Ježiš tu sou zas samé supermatky…No boooože tak jednou za rok když jde někdo z kina koupí děcku happy meal. Určitě na to nikdo neumře! Já do mekáče zavítám právě asi tak jen dvakrát do roka a klidně ty blbé hranolky koupím. Si jako naivky některé myslíte, že až budete mít ty děcka větší, že si nezajdou s kámošema na burgra? říká vám něco že odříkaného chleba největší krajíc?
To tu je fakt klasika pokaždé, když se objeví nějaké takové téma…ještě řešte párky a máme to všechno ![]()
V klidu ti tam daji kuřecí nugety. Moje děti taky burgery nejí
svět se fakt nezboří kvůli jedné návštěvě mekace
@honzek86 píše: Že ti děti nejí burgery je děsný průser. Fofrem do nich narvi happymeal, abys to opravila… si děláš srandu? nechceš se radši naučit vařit, dokud nejsou obézní?
Tak já si troufnu říct, že vařím dost slušně, obě děti jsou cca na 30.percentilu v poměru váha/výška a do mekáče klidně občas zajdem ![]()
Hadejte, co si deti super matek, co vari jedine doma, jako první koupi za prvni kapesne? ![]()
Chodíme minimálně a taky nikdy nevím, co tam aktuálně mají nebo nemají. Vždy se zeptám obsluhy a je to. Někdy se tváří jako že jsem úplně blbá, ale to je mi úplně jedno ![]()
@Maminanamatersky píše:
Hadejte, co si deti super matek, co vari jedine doma, jako první koupi za prvni kapesne?
venkovní vařič? ![]()
Na happy meal nevidím nic špatného, moje děti ho zbožňují. Máme to jako tradici 1 za 2 měsíce a obézní opravdu nejsou
i když za mě je lepší KFC ![]()
Dobrý den, asi hloupý dotaz proto prosím anonymně
jak funguje happy meal a kolik stojí? Můžu si do něj nechat dat treba kureci nugety, hranolky a zmrzlinu nebo je to v tom dane, deti mě nejí burgry..Děkuji a berte to tak pro odlehčení