Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Elishka1 píše:
venkovní vařič?
Jak uvidi na tabore nebo skolnim vylete Mekac apod, tak jsou pak jak urvani z retezu ![]()
@Elen8 píše:
Chodíme minimálně a taky nikdy nevím, co tam aktuálně mají nebo nemají. Vždy se zeptám obsluhy a je to. Někdy se tváří jako že jsem úplně blbá, ale to je mi úplně jedno
Proto mám nejraději ten objednávací automat.
Že jde matka s detma, jednou di roka do Mcdonaldu, tak na tom nevidim vubec nic spatnyho.Ja doma varim zdrave a nic na tom neni spatneho, kdyz si jednou za cas das nevo nezdraveho
..To by potom to dite nemohlo si dat vubec nic ani sladkeho nebo co? atp
,
Moje dítě nejí burgry, nejí nugetky - ale stejně mě párkrát do roka na happy meal ukecá (kvůli hračce)
Takže my míváme kombinaci hranolky (ty miluje) + na co má chuť maminka
(určitě jde cheesburger a určitě jdou nugatky - vyzkoušeno) + pití podle toho, kdo má větší žízeň, případně napůl (vedle sladkých sjrajtů a coly je tam i voda nebo džus)
Vim, že se místo hranolků dá nastavit salát, což by mi vyhovovalo, leč hranolky musí být
A teď si nejsem jistá, jak je to se sladkým, jestli se dá dát nějaká ta taštička nebo shake… Každpádně cena, jestli si dobře pamatuju, byla posledně (někdy v létě nebo ne podzim) 89. Nejradši využívám ty stojany, kde si člověk nakliká a zaplatí sám, co chce, nerada kvůli tomu zdržuju ve frontě a taky se mi líp rozhoduje, když vim, že mám dost času, můžu se vrátit a tak. Obsluze kolikrát rychle odkejvu něco a ve finále zjistim, že bych si to líp poskládala jinak.
Příspěvek upraven 05.03.19 v 15:15
Standartně výber cheesburger/hambureger/kuřecí nugety dál hranolky/zahradní salát/jogurt a k pití jablkový džus/pomerančový džus/voda perlivá/neperlivá/někde limonáda + ta hračka. Já nejčastěji beru cheesburger/jogurt/voda. Dítě je spokojený, jeden „hambáč“ tělo nehuntuje a na jogurtu a vodě nevidím vůbec nic špatnýho. Dá se vybrat. Cena kolem těch 90Kč, mám pocit že trochu záleží na tom jestli je to klasický řetězec, nebo frenčíza.
@Sexynohy Popravdě, byla bych radši, kdyby ta moje potvora chtěla radši burger a nejela tolik po těch hranolkách
V burgeru je aspoň nějaký maso
(já bych jí pak slupla salát a obě spokojený - ale to nééé). Taky na tom nevidim nic špatnýho párkrát do roka. My se stravujeme tak normálně, doma smažený jídlo výjimečně, ale tak jednou týdně jímě mimo a to má prostě hranolky, protože je miluje no. Já chodím docela často kolem mekáče a když to člověk vidí kolem druhý hodiny, když jdou puberťáci ze školy… Tak si nedělám iluze, že se by se nám to úplně vyhlo, když jí to budu od malička zakazovat.
@ivašot. úvodní dotaz mi nezní jako „do mekáče občas zajdem“, ale „sedíme tam od rána do večera“.
@honzek86 píše:
@ivašot. úvodní dotaz mi nezní jako „do mekáče občas zajdem“, ale „sedíme tam od rána do večera“.
A proto neví, jak funguje happy meal a kolik stojí…
Chodili jsme do mekace a kfc, s rodiči když jsme.byli mali a budu tam chodit i se svou dcerou. A opravdu nebudu jak.nejaka hyena řešit jestli neni moje dítě moc tlusté,tak jestli by nemělo žrát jen.salat ![]()
@Maminanamatersky píše:
Hadejte, co si deti super matek, co vari jedine doma, jako první koupi za prvni kapesne?
Airsoft. Tak to bylo u nas…jo, varime doma, jen obcas lepsi restautace ![]()
@kruel píše:
Ježiš tu sou zas samé supermatky…No boooože tak jednou za rok když jde někdo z kina koupí děcku happy meal. Určitě na to nikdo neumře! Já do mekáče zavítám právě asi tak jen dvakrát do roka a klidně ty blbé hranolky koupím. Si jako naivky některé myslíte, že až budete mít ty děcka větší, že si nezajdou s kámošema na burgra? říká vám něco že odříkaného chleba největší krajíc?
To tu je fakt klasika pokaždé, když se objeví nějaké takové téma…ještě řešte párky a máme to všechno
@kruel Náááprosto souhlasím
![]()
Co je špatnýho na tom, když si rodina jednou za čas zajde do mekáče? ![]()
Za začátku jsem tam klukovi brala jogurt + pomerančový džus a pro sebe nugetky, někde mívali ještě ovoce. Teď jsem v zahraničí a happy meal obsahuje víc věcí, takže je tam standardně sáček ovoce + bereme cheesburger plain (jenom houska + maso + sýr) + hranolky + ochucený mlíko.
Vařím a peču velmi slušně. Ostatně jako dítě, kterému umřela máma, jsem se to musela naučit velmi brzy. Smažené doma nedělám vůbec. Zajít si v rámci rodinného výletu do fastfoodu mě nijak nepohoršuje. Naopak mě pohoršují pošahané fanatičky všeho druhu. V rodině takový vzorek bohužel máme, netýká se stravování, ale přesto to stojí za to.