Jak funguje happy meal a kolik stojí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
677
6.3.19 10:56
@Lenka_Hal píše:
@nestarejtese „jen salat“…zajimava predstava zdrave stravy :think:

Nemyslim to tak,že to má být zdravá strava,ale aby náhodou dítě nepribralo z toho a nemělo nějaký faldik :roll: vím že zdravý může být i guláš,když je kvalitní,ale nevidim nic špatného doprat dětem mekac,nebo hranolky (jednou za čas)… ale tak každý to má jinak,já takový věci neresim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
477
16.1.20 21:17
@Maminanamatersky píše:
Hadejte, co si deti super matek, co vari jedine doma, jako první koupi za prvni kapesne? :lol:

To spíš za brigádu, protože když ty matky zjistí, co si kupují, tak jim peníze zatrhnou. Ale mít takovou matku, tak si na truc koupím čokoládu, bonbony a menu z McDonalda a sním to přímo před ní, ať si vyvádí jak chce. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.8.20 14:09

Tady jste zase všechny chytré. Samozřejmě že si dítě může dát jednou za čas happy meal a nebude obézní. Svět se přece nezboří. Hádejte kam si pak to dítě zajde až mu dáte kapesné, nebo bude na výletě a tam uvidí nějaký fast food.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
18.8.20 15:29

Musím říct, že konečně dotaz, který mě pobavil :D Nabídka je limitovaná, nejde tam dát všechno. Pamatuju se, že ještě před pár lety jsem vnoučatům vždycky kupovala a šly jako příloha jen hranolky a pití myslím kola a tak a teď už je tam salát, džusíky. I happy meal jde evidentně s dobou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí