Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Lenka_Hal píše:
@nestarejtese „jen salat“…zajimava predstava zdrave stravy
Nemyslim to tak,že to má být zdravá strava,ale aby náhodou dítě nepribralo z toho a nemělo nějaký faldik
vím že zdravý může být i guláš,když je kvalitní,ale nevidim nic špatného doprat dětem mekac,nebo hranolky (jednou za čas)… ale tak každý to má jinak,já takový věci neresim ![]()
@Maminanamatersky píše:
Hadejte, co si deti super matek, co vari jedine doma, jako první koupi za prvni kapesne?
To spíš za brigádu, protože když ty matky zjistí, co si kupují, tak jim peníze zatrhnou. Ale mít takovou matku, tak si na truc koupím čokoládu, bonbony a menu z McDonalda a sním to přímo před ní, ať si vyvádí jak chce. ![]()
Tady jste zase všechny chytré. Samozřejmě že si dítě může dát jednou za čas happy meal a nebude obézní. Svět se přece nezboří. Hádejte kam si pak to dítě zajde až mu dáte kapesné, nebo bude na výletě a tam uvidí nějaký fast food.
Musím říct, že konečně dotaz, který mě pobavil
Nabídka je limitovaná, nejde tam dát všechno. Pamatuju se, že ještě před pár lety jsem vnoučatům vždycky kupovala a šly jako příloha jen hranolky a pití myslím kola a tak a teď už je tam salát, džusíky. I happy meal jde evidentně s dobou ![]()