Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Já mám přes displej folii, která se dá kdykoliv vyměnit, pak na něm žádné škrábance nejsou.
Tak jako já jsem si to tam dala též, minulý týden, ale je mi to k ničemu… Tak i tak je to vidět… 😂 😂 Ale jedná se mi o to, že jsem koukala na nějaký přípravek i video co prý k tomu pomůže. Se těch škrábanců zbavit..
Tak pokud tam ty škrábance jsou, těžko je něčím zakryješ. Můžeš zkusit je pořádně vyčistit a dát na displej fólii nebo tvrzené sklo, ale pochybuju, že by je zakryly. Úplně se jich zbavíš jen výměnou displeje, ale to si připrav tisíce (mnohdy je lepší koupit nový mobil) ![]()
@Anonymní píše:
Tak jako já jsem si to tam dala též, minulý týden, ale je mi to k ničemu… Tak i tak je to vidět… 😂 😂 Ale jedná se mi o to, že jsem koukala na nějaký přípravek i video co prý k tomu pomůže. Se těch škrábanců zbavit..
To je asi velký problém si ochránit displej fólií, dokud tam ty škrábance nejsou, co?
Co to je za tel? Můžeš vyměnit displej, ale to ma smysl jen u hodně drahých telefonu, jinak lepší proste koupit jiný telefon a na ten rovnou nalepit fólii
To chce buď tu fólii nalepit na nový display nebo koupit telefon s gorilla glass ten se jen tak nepoškrábe měla jsem ho na lumii a zabil ho až pád na dlažební kostku kde se lehce u kraje naštípl (pak ještě rok sloužil než Microsoft zařízl podporu systému) teď jsem si koupila Xiaomi a rovnou jsem koupila celotělový kryt i s fólií na displej. Existují přípravky které škrábance zacelí (podobné jsem s úspěchem používala na poškrábaná CD) jenom to chce pořádně pročíst recenze a opravdu přesně dodržet postup použití. A pak nalepit krycí sklo lepší zkušenosti mám se skly silnými asi 0,3 mm, než s fóliemi fólie jsou náchylnější na vytvoření vzduchových bublin při aplikaci.
@Heivka jo to je fakt, taky mam sklo, i je to příjemnější na dotyk
Mám na telefonu ochranné sklo. Je rozhodně lepší a odolnější než fólie. Mrkni na student-eshop tam mají skla na všechny tipy telefonů a za slušné ceny.
@DrahusN Je fakt že tady je teda mají mnohem levnější než co jsem se dívala na jiných eshopech. Mají tady slušné vybavení na telefony. Vybrala jsem si tam hezká bezdrátová sluchátka, tak se těším až mi přijdou a vyzkouším je.
@DrahusN píše:
Mám na telefonu ochranné sklo. Je rozhodně lepší a odolnější než fólie. Mrkni na student-eshop tam mají skla na všechny tipy telefonů a za slušné ceny.
Já bych spíše napsal, že sklo trvanlivější, a folie odolnější. Pochopitelně záleží na technologii u obého.
@Aquarius79 Pravda, nicméně je to sklo prostě ve všech směrech odolnější. několikrát se mi stalo, že mi spadl telefon na zem, podotýkám že iphone, který má skleněný displej a nikdy se mi nestalo, že by se mi rozkřápl, vždycky to odneslo jenom to ochranné sklo, takže účel tady ty ochranné věci splňují perfektně
Ahoj, mám takový dotaz, mám telefon, a jsou na takový malinkate škrábance…
kryt mám, ale jen zadní, ty knížky nemám ráda.
Ma otázka zní, je něco co by to ty škrábance schovalo ???????? protože mě to tam tak šíleně vadí, když je třeba bílá obrazovka.