Pozitivní diskuze

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4380
25.2.19 13:32

já mám dneska teda dost debilní den a asi nejsem sama když tady nejsou příspěvky… ale napiš aspoň ty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
122170
25.2.19 13:36

Pozitivní? Dnes mám volno až do středy, dobře jsem se vyspinkal. Venku je krásně, sluníčko svítí, zdá se, že dnes nic nemůže být v ři 8) 8) :oops: ti.
Za chvilku jdu pro Aničku do školky, ordinace v televizi a v misce mentolky. Večer, až dítko usne vínko si vypiju, oříšků, tyčinek, všeho si užiju. :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1779
25.2.19 13:44

Dnes šel chlap konečně po týdnu do práce (volá mi sice co hodinu, že mu chybíme) a já mám pohodičku :dance: Ne, že by mě to s ním nebavilo, ale klid mám taky ráda. Malinová pannacotta s kávičkou, prcek spinká, uklizené a těším se až budu sadit jiřiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
25.2.19 13:47

ja mám deska fajn den, pže jsem se ráno hezky upravila, navoněla a líbím se sama sobě. :mrgreen: je hezky ,svítí sluníčko a celkově se ítím po delší době fajn, jakože everything's gonna be ok :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
25.2.19 13:48
@Kaileee píše:
já mám dneska teda dost debilní den a asi nejsem sama když tady nejsou příspěvky… ale napiš aspoň ty

stačí najít aspoň něco pozitivního, třeba že jsi se fajn vyspala nebo že si neměla sragoru :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
25.2.19 13:49

dnešek je super, jsem sama doma, uzivam si volno a ticho a objednala jsem si 10 vzorku latky, tak se na ne tesim jak mala holka ( :mrgreen: :mrgreen: sorryjako), ale asi driv jak ve ctvrtek mi nedojdou :mavam: to zitra, zitra to bude horsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.2.19 13:49

Presne…a to není jen v diskuzích. Já koho potkám, je negativní. A přitom svět je fajn;)
Já se moc těším na víkend, budeme slavit, na to že mám tento týden dva dny volno a uděláme si výlet, na jaro, na to se těším strašně strašně moc :lol:
A pozitivni minulost? Děti jsou konečně zdravé, zhubla jsem 9 kg a právě jsem dopila kafe a půjdu pro poklady do školky ;)))
(PS. Ať nejsem tak sluníčková, mám strašnou chuť na čokoládu, tak tak jsem se udržela, naštěstí tu žádnou nemám, a musím se držet, občas mám pocit že to nedám ale ještě potřebuji zhubnout aspoň 5kg a ideálně 10 :)…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
25.2.19 13:52

Je krásně, u nás prázdniny, tudíž školu mám tento týden vůbec z krku :mrgreen: :mrgreen: Dobrý obídek a po obědě procházka :lol:
Hezký den všem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
25.2.19 13:53

Pozitivní, mám krásně uklizeno :mrgreen: negativní, ztrvdlo mi z toho břicho, že si netroufám jít ani na procházku abych to este nezhoršila, a to je zrovna tak krásně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4959
25.2.19 13:54

Mám dnes nejkratší den v práci, už jsem skoro dom. Koupila jsem si vysnovyho Míšu a pochutnala si na něm. Doma si udělám dobrou kávu a nikam odpoledne nemusím. A ve středu jdu k lékaři, takže nemusím vstávat příšerně brzo, jako do práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
25.2.19 13:55

Tak má troška do mlýna - dnes jsem byla na správě sociálních věcí a chtěla jsem si doplatit poslední 2 měsíce (byla jsem na neplaceném volnu, než jsme se se zaměstnavatelem dohodli na ukončení) a paní na sociálce mi řekla:„Heleďte, to budou úplně vyhozený peníze. Než půjdete do důchodu, tak si ty roky určitě odpracujete, tak si těch 5tisíc teď schovejte a kupte za to něco malý“.
Tak to byla určitě první státní úřednice, která ode mě nechtěla peníze:-))))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
25.2.19 13:55

Dneska jsem balila na hory a všechno našla. Žádné hledání kukel nebo brýlí jako obvykle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
25.2.19 13:57

Jo, a Jenny mi připomněla, že nás čeká parádní týden - ve středu jedeme s manželem a dcerkou na hory, na víkend se k nám přidají kamarádi s dětmi, takže parádička. A mám samozřejmě radost i z počasí, protože nebudeme řešit, že nám umrzou děti… A až se vrátíme, tak šup do zahradních prací :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16934
25.2.19 14:08
@malá_holka píše:
Hemží se to tu dost negatibníma diskuzema, co takhle si každej den napsat, co ten den stálo za to? co se nám povedlo, co jsme viděli, prožili, slyšeli, udělali? :pankac: :mavam: jednorožci a duha prostě :nevim: :mrgreen: je to potřeba

Ahoj,

já mám tedy hezké dny ted - jak už se blíží jaro..

Tak třeba v sobotu jsme zachránili kočku, která měla vraženou hlavu v plechovce a nemohla se dostat ven - už těžce i dýchala :dance: Takže mám radost z dobrého skutku a zachráněného života.
V neděli bohužel na nás sedl bacil - ale teprve druhý od října, takže i tak uspěch. A dnes? Dnes jsme se všichni probudili v dobré náladě a kromě nudlí nás nic netrápí - jupí. A třešinka na dortu, máme prázdniny. Takže paráda. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16934
25.2.19 14:12

Jo a jako bonus - už mi raší sazenice a jak miluju dýně, tak až na hokaido (ale to mám staré sazenice) mi všechny vyrašily a tak jsem dnes dosázela i zbytek semínek. Myslím, že na podzim je budu rozdávat :lol: Strašně mě to těší a mám z toho radost. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí