Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
já mám dneska teda dost debilní den a asi nejsem sama když tady nejsou příspěvky… ale napiš aspoň ty
Pozitivní? Dnes mám volno až do středy, dobře jsem se vyspinkal. Venku je krásně, sluníčko svítí, zdá se, že dnes nic nemůže být v ři
ti.
Za chvilku jdu pro Aničku do školky, ordinace v televizi a v misce mentolky. Večer, až dítko usne vínko si vypiju, oříšků, tyčinek, všeho si užiju.
![]()
Dnes šel chlap konečně po týdnu do práce (volá mi sice co hodinu, že mu chybíme) a já mám pohodičku
Ne, že by mě to s ním nebavilo, ale klid mám taky ráda. Malinová pannacotta s kávičkou, prcek spinká, uklizené a těším se až budu sadit jiřiny.
ja mám deska fajn den, pže jsem se ráno hezky upravila, navoněla a líbím se sama sobě.
je hezky ,svítí sluníčko a celkově se ítím po delší době fajn, jakože everything's gonna be ok ![]()
@Kaileee píše:
já mám dneska teda dost debilní den a asi nejsem sama když tady nejsou příspěvky… ale napiš aspoň ty
stačí najít aspoň něco pozitivního, třeba že jsi se fajn vyspala nebo že si neměla sragoru ![]()
dnešek je super, jsem sama doma, uzivam si volno a ticho a objednala jsem si 10 vzorku latky, tak se na ne tesim jak mala holka (
sorryjako), ale asi driv jak ve ctvrtek mi nedojdou
to zitra, zitra to bude horsi…
Presne…a to není jen v diskuzích. Já koho potkám, je negativní. A přitom svět je fajn;)
Já se moc těším na víkend, budeme slavit, na to že mám tento týden dva dny volno a uděláme si výlet, na jaro, na to se těším strašně strašně moc ![]()
A pozitivni minulost? Děti jsou konečně zdravé, zhubla jsem 9 kg a právě jsem dopila kafe a půjdu pro poklady do školky ![]()
(PS. Ať nejsem tak sluníčková, mám strašnou chuť na čokoládu, tak tak jsem se udržela, naštěstí tu žádnou nemám, a musím se držet, občas mám pocit že to nedám ale ještě potřebuji zhubnout aspoň 5kg a ideálně 10
…)
Je krásně, u nás prázdniny, tudíž školu mám tento týden vůbec z krku
Dobrý obídek a po obědě procházka ![]()
Hezký den všem ![]()
Pozitivní, mám krásně uklizeno
negativní, ztrvdlo mi z toho břicho, že si netroufám jít ani na procházku abych to este nezhoršila, a to je zrovna tak krásně ![]()
Mám dnes nejkratší den v práci, už jsem skoro dom. Koupila jsem si vysnovyho Míšu a pochutnala si na něm. Doma si udělám dobrou kávu a nikam odpoledne nemusím. A ve středu jdu k lékaři, takže nemusím vstávat příšerně brzo, jako do práce.
Tak má troška do mlýna - dnes jsem byla na správě sociálních věcí a chtěla jsem si doplatit poslední 2 měsíce (byla jsem na neplaceném volnu, než jsme se se zaměstnavatelem dohodli na ukončení) a paní na sociálce mi řekla:„Heleďte, to budou úplně vyhozený peníze. Než půjdete do důchodu, tak si ty roky určitě odpracujete, tak si těch 5tisíc teď schovejte a kupte za to něco malý“.
Tak to byla určitě první státní úřednice, která ode mě nechtěla peníze:-))))))
Dneska jsem balila na hory a všechno našla. Žádné hledání kukel nebo brýlí jako obvykle.
Jo, a Jenny mi připomněla, že nás čeká parádní týden - ve středu jedeme s manželem a dcerkou na hory, na víkend se k nám přidají kamarádi s dětmi, takže parádička. A mám samozřejmě radost i z počasí, protože nebudeme řešit, že nám umrzou děti… A až se vrátíme, tak šup do zahradních prací ![]()
@malá_holka píše:
Hemží se to tu dost negatibníma diskuzema, co takhle si každej den napsat, co ten den stálo za to? co se nám povedlo, co jsme viděli, prožili, slyšeli, udělali?![]()
jednorožci a duha prostě
![]()
je to potřeba
Ahoj,
já mám tedy hezké dny ted - jak už se blíží jaro..
Tak třeba v sobotu jsme zachránili kočku, která měla vraženou hlavu v plechovce a nemohla se dostat ven - už těžce i dýchala
Takže mám radost z dobrého skutku a zachráněného života.
V neděli bohužel na nás sedl bacil - ale teprve druhý od října, takže i tak uspěch. A dnes? Dnes jsme se všichni probudili v dobré náladě a kromě nudlí nás nic netrápí - jupí. A třešinka na dortu, máme prázdniny. Takže paráda. ![]()
Jo a jako bonus - už mi raší sazenice a jak miluju dýně, tak až na hokaido (ale to mám staré sazenice) mi všechny vyrašily a tak jsem dnes dosázela i zbytek semínek. Myslím, že na podzim je budu rozdávat
Strašně mě to těší a mám z toho radost. ![]()