Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Tak mně dělá radost krásné počasí. Pak to, že jsme všichni zdraví a že mám tenhle týden dovolenou a užívám si s myma chlapečkama.
tohle je krasný
https://youtu.be/K-6S3pExx_M
sakra nějak na starý kolea měknu ![]()
@chs.jasmin píše:
Ahoj,já mám tedy hezké dny ted - jak už se blíží jaro..
Tak třeba v sobotu jsme zachránili kočku, která měla vraženou hlavu v plechovce a nemohla se dostat ven - už těžce i dýchalaTakže mám radost z dobrého skutku a zachráněného života.
V neděli bohužel na nás sedl bacil - ale teprve druhý od října, takže i tak uspěch. A dnes? Dnes jsme se všichni probudili v dobré náladě a kromě nudlí nás nic netrápí - jupí. A třešinka na dortu, máme prázdniny. Takže paráda.
jé děkuji za kočku ![]()
@inkakřivák Ano, můžeme se radovat, že nám takový krásný den zatím nic nepokazilo ![]()
@zuzikka píše:
Tak tchýni dneska srazilo auto. Naštěstí jí nic není
Jako zní to dobře v diskuzi „co jste dnes zažili pozitivního“…
![]()
To je samozřejmě blbý humor.
@Horká.cokolada No právě, to je pozitivní, že se jí nic nestalo ![]()
@stinga píše:
jé děkuji za kočku
Jak sice nejsem kočičí, ale vidět jak se ta kočka trápí a dva chlápci ji tam nahání a nechtěli volat měštáky kvůli uvedení jména
Ale dobrý čičina si už zase vesele běhá po zahrádkářské kolonii
a poct dobra uplně k nezaplacení, jak člověk je pak rád, že pomohl ![]()
Dneska mě nikdo nenaštval, prachy za práci od soukromníka přišly..
@malá_holka Využiju téhle neformální diskuse na něco, na co se tě už strašně dlouho chci zeptat - nezačíná tvoje křestní jméno na E?
Děkuji ![]()
@Michelle_M píše:
@malá_holka Využiju téhle neformální diskuse na něco, na co se tě už strašně dlouho chci zeptat - nezačíná tvoje křestní jméno na E?Děkuji
nene
odkud jsi? já olomoucký kraj.ale zajímavý, že si myslíš, že se známe.už mi to tu jedna paní psala
aklidně ses mohla zeptat dřív ![]()