Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Stydlivá jsem trochu,většinou upravená,neprdím před ním,neoznamuji že jdu na velkou ale když mě bolí břicho a řeknu mu to cestou na záchod tak mu to asi dojde
,dělám si prodlužování řas takže se malovat nemusím.Každá žena to má jinak,moje známá ta na všechno kašle ale i její chlap takže si nemají co vyčítat.
Jsme spolu 5 let a 4 roky spolu žijem. ![]()
Jak je to u Tebe?
Já na to taky kašlu
příteli to vůbec nevadí. Vždycky přijde domů a říká mi jak jeho kámoš měl blbý kecy o tom, že jestli by si jeho holka před ním prdla nebo tak něco, tak že by ji nechal. Hrozně mu vadí když nějakýmu chlapovy vadí že před ním nemůže být žena sama sebou. Asi proto jsem taková, jaká jsem.
![]()
@Liliana_24Nina
Tak kdyby mi chlap řekl že by nesnesl kdybych před ním prděla tak by šel..Ale já prostě nemůžu,hrozně bych se styděla ![]()
On ať si prdí jak chce ale já prostě nemůžu ![]()
Je to supr když jsou lidi na jedné vlně,pokud to obou vyhovuje tak není co řešit. ![]()
To ano
ale pokad by to tvému chlapovi nevadilo, tak se není čeho stydět
![]()
@Liliana_24Nina
Máš pravdu ale prostě mám v sobě nějakou blokádu a ta se uvolňuje jen když jsem sama ![]()
Jak dlouho jste spolu ?
4 roky
jak jsme spolu byly 3 měsíce tak mi to uklouzlo a nechtěně jsem si před ním prdla… Od té doby jedu bomby
co vy?
Jsme spolu 6 let. Chodím před ním nenamalovana, v drdolu z mastných vlasů. O potřebách se bavíme běžně, můj muž má problémy s hemoroidy, takže témata s tím spojená jsou u nás častá. Schválně před ním neprdim, ale když mi to ujede, nehroutim se z toho. Občas si omylem krknu a občas si navzájem popíšeme nějakou intimnost/nechutnost.
Na druhou stranu stranu se ale vždy snažím být upravená, když jdeme ven (i na procházku) když k nama někdo přijít. Kdyz jdeme do společnosti, na ples apod., Dávám si záležet.
Myslím si, že je důležité, aby muž věděl, že má vedle sebe ženskou, která se umí chovat i upravit jako dáma. Pak si může dovolit být doma 100% přirozená i s občasnými tělesnými projevy ![]()
Ve spánku se bohužel nedá uhlídat nic,ledaže bych si tam dala špunt ![]()
Přítel občas hraje ,,Orchestr “ a pak to komentuje
![]()
@Anonymní píše:
Jsme spolu 6 let. Chodím před ním nenamalovana, v drdolu z mastných vlasů. O potřebách se bavíme běžně, můj muž má problémy s hemoroidy, takže témata s tím spojená jsou u nás častá. Schválně před ním neprdim, ale když mi to ujede, nehroutim se z toho. Občas si omylem krknu a občas si navzájem popíšeme nějakou intimnost/nechutnost.Na druhou stranu stranu se ale vždy snažím být upravená, když jdeme ven (i na procházku) když k nama někdo přijít. Kdyz jdeme do společnosti, na ples apod., Dávám si záležet.
Myslím si, že je důležité, aby muž věděl, že má vedle sebe ženskou, která se umí chovat i upravit jako dáma. Pak si může dovolit být doma 100% přirozená i s občasnými tělesnými projevy
Lip bych to ani neřekla ![]()
Někdy v 15ti jsem prohlásila, že chlapa, před kterým si prdnu a krknu, si vezmu za muže. A tak se taky stalo.
Doma jsme 100% přirození a sami sebou, koneckonců, je to náš domov, netřeba si hrát na dokonalost. Nestydím se být před mužem nenamalovaná a rozcuchaná. Zažili jsme spolu roztodivné situace a hranice intimity máme posunuté. I na porodním sále jsem pro manžela byla přitažlivou, když jsem v předklonu prodýchávala kontrakce, šeptal mi do ucha, že by si dal říct. Nebýt odteklé plodovky, klidně bych do toho šla. ![]()
Na druhé straně se snažím být upravená a namalovaná vždy, když jdeme ven, na procházku, do společnosti, když má někdo přijít.
@Liliana_24Nina píše:
Jste před svým mužem stydliví, pořád upravený, nikdy by jste si před ním neprdli, nikdy by jste mu neřekli že jdete na velkou? Nebo máte vlasy rozcuchaný v drdolu, nenamalovaný, prdite před sebou a nestydite se ničeho?Je 0:24 a nudím se
Cíleně neprdím, ale za 16 let se mi to párkrát uhlídat nepodařilo. Mastné vlasy nesnáším, takže drdol ne, spíš sprcha. Nemaluju se moc, podle měřítek krásy jsem neupravená. Ale nenosím vytahané tepláky a co jsem přestala kojit, nemívám fleky na triku. Doma chci být doma, ne se pořád sledovat a kontrolovar.
Doma jsme oba sami sebou, opravdu některá vstává o hodinu dřív, aby se stihla nalíčit, než vstane? Já tolik svoji pleť nezatěžuji, líčím se jen, když se někam chystám. Prdy jsem se snažila,, korigovat" do té doby, než přišlo první těhotenství a měla jsme tři měsíce břicho nafouklé jako balón. Na druhou stranu se ráda hezky obléknu a myslím, že stydět ze za mě nemusí. ![]()
Tak my jsme takoví dva kanalnici trosku, ale jsme takoví oba a jsme schopni se smát takovým kravinam
mastné vlasy nemivam, myju si je denně… doma se nemaluju, jsem na mateřské a syn by to asi neocenil
a když vidím co jsme vytvořili za smrdutou bombu, tak si říkám, ze největší chudák nakonec bude ten náš kluk, bude si muset najít hodně tolerantní přítelkyni
každopádně když jdu mezi lidi, tak jako vandrak nevypadám, predtim jsem pracovala v bance, takže hezké oblečení bylo povinnosti. Upřímně si ale teď užívám dobu tepláků a hrozně mi to vyhovuje… ![]()
po deseti letech jsem prekonali vsechny hranice. nestydime se za nic.