Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já jsem letní typ, jak mi kdysi dávno v pravěku pravila typoložka ![]()
Mám takovou tu neutrální myší barvu vlasů (ale dobarvuji melírem), hnědé oči a celkem dobře se opaluji.
Prý jsem ideální typ pro takovou tu opranou světlou džínovinu a pastelové barvy, což je pravda.
Já ale ještě miluji béžovou a bílou barvu oblečení, což asi není to pravé ořechové, ale nemůžu si pomoct ![]()
Dělala jsem si na to nedávno nějaký online test, vyšel mi z toho podzim. Asi to i sedí. Tak teď podle toho budu dokupovat šatník postupně.
@free333 píše: Více
Ano, je to podle odstinu pleti a tak. Testuje se prikladanim barevnych satku. Nektere barvy te rozzari, jine zesednou, v nekterych budes vypadat nemocne.
Nesouvisi to s tim, jake ma kdo rad obdobi ![]()
@jamik1416 píše: Více
Ono kazda barva je v kazdem typu. Jen zalezi na odstínu, zda je teply nebo studeny.
@Kelsey1 píše: Více
Ale tedy nebere se to az tak podle preferenci barev, muzes mit rada barvu, ktera ti vubec neslusi.
@Tarena píše: Více
Přesně tak😁 ![]()
Já např. měla celou dobu černou barvu za neutrální a říkala si, že černá sluší všem…mně teda ne.😁 Jsem v ní vypadala přímo nemocne…to samé v bílé.
Zašedlá jsem byla v podzimních barvách, v tlumených.😁 Ve studených jsem měla fialový film na tvářích, což není dobře.
Jinak černá a bílá - tyto barvy prostě sluší jedině zimnímu typu. Bílá možná i letnímu, ale černá údajně většině lidí ubližuje…no a?😁 Jsem mladá, snesu zatím skoro cokoliv, proč se toho nějak pevně držet?😁
Ale i tak jsem si podvědomě kupovala „jarní“ barvy - červená, meruňková, lososová, růžová, sem tam limetková a hodně nosím i smetanovou, krémovou…😁
Jsem podzimní typ. A sedí mi a je mi příjemně v barvách podzimního typu
@Miuska1 píše: Více
Mně prý černá sluší a zimní typ podle popisu nejsem
![]()
@Dynamitka píše: Více
Tak podle popisu to není kolikrát úplně 100% jistý.
Já jsem jaro, ale někdy se v tom nenajdu.😁 Třeba nesedí to, že mám červené rty, mám světle růžové.😁
A i hlavy mám popelavější vlasy, v délkách mám medovou.😁
Takže vlastně tam hrálo roli i léto…ptala jsme se kamarádek a rodiny, kam by mě dali a shodovali se, že budu jaro.😁
Typoložka na první dobrou a od stolu hádala léto, což jsem slyšela nerada, letní tóny a letní paleta se mi nelíbí…😁
No a u šátků jasný jaro…
Zima - snášíte dobře kontrasty ( = jste vidět vy a ony vás jenom rozzáří…)?😉
Snášíte lépe jasné barvy než tlumené?
nemám a ani nechci mít…