Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Dynamitka píše: Více
Ještě mi to sedí na chladné léto - typ Kate Middleton. Je to tak? ![]()
@Miuska1 píše: Více
ani ne, kdybych měla vybrat někoho známého, kdo mi je typově podobný, tak asi Zuzana Kajnarová, jen mám tmavší oči (hnědozelené) a přírodní vlasy mám takové „medové“
Jestli chcete, můžete mi poslat fotku do soukromých zpráv a zkusím to nějak odhadnout.
I když to nemusí být přesné, spíš jen můžu něco střelit od boku.😁
Kajnarová mi přijde jako letní typ - asi světlé léto.😁
Ale ty medové vlasy, teplé oči…😁 No, s Vámi to je oříšek!😁
@Miuska1 píše: Více
no právě
, ale docela mě toto téma zaujalo, až se někam odhodlám zajít, tak sem napíšu, jak jsem dopadla
, vy jste byla u jaké typoložky?
Já byla v Olomouci, jmenuje se Eva Papešová, na IG se jmenuje Vybarvi se.
Můžete jí napsat tam a objednat se ![]()
Test jsme si dělali na intru s kámoškami v pravěku
, jsem jaro a jsem s tím úplně stotožněná, modré oči, než mi vlasy začly bělat, tak takový teplý odstín tmavší blond, pleť sice světlá, opálení takové světlejší. Ve studených odstínech barev vypadám jako nemocná ![]()
Já ani nevím. Mám tmavě hnědé až černé vlasy, černé obočí i řasy, bledou pleť tmavě zelené oči. Pleť - jsem úplně bílá - každou zimu mě z práce pouští domů " protože fakt vypadám blbě" ![]()
Mám rada pastelové tony ale vypadám v nich vyblitě. Mám rada zelené / hnědé vršky, abych mi vynikly oči / vlasy.
Jinak se mi moc líbí zima - courtney cox, chůva Fran Fine a tak
Nejraději nosím a nejlépe se cítím v černé, červené, tmavě modré, tyrkysové, tmavě růžové, fialové a světle šedé (tmavě šedá mi nesluší), opravdu příšerně vypadám ve žluté a světle zelené (lahvově tmavá zelená mi sluší), bílá je také v pohodě, ale tu nemám moc ráda…