Jaký kávovar - typ, značka...
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kdybych měla dost prostoru v kuchyni, jdu do nějakého stroje, který rovnou mele kávu. No, místo nemám, tak jsme pořídili Nespresso. Káva mi z něj fakt chutná, piju jen černou s trochou mléka, takže mi plně vyhovuje. Manžel se dává bezkofeinovou variantu a je moc dobrá také.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem měla doma Dolce Gusto a spokojenost.
Mamce jsme koupili DeLonghi Magnifica - ale ten více kovový, méně plastový a je úplně super. V práci zase máme ten více plastový a taky paráda. Takže za mě rozhodně ten. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, asi takový kávový labužník zase nebudeš, když bereš na milost rozpustnou „kávu“ a Caro…
Jinak pokud si nemám problém koupit opravdu kvalitní kávová zrna, tak nešetřím ani na mašině. Za mě tedy jedině Jura. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Fee-bee píše:
No, asi takový kávový labužník zase nebudeš, když bereš na milost rozpustnou „kávu“ a Caro…Jinak pokud si nemám problém koupit opravdu kvalitní kávová zrna, tak nešetřím ani na mašině. Za mě tedy jedině Jura.
Jak se to vezme.
Sladkou bílou kávu jsem začala pít ve třetím těhotenství a nějak jsem u ní zůstala.
Ale vlastně to moc za kafe nepovažuju, je to prpstě kotel nápuje, co si uvařím k práci a hodiny upíjím. ![]()
V práci máme plnoautomatický kávovar a já se teď tak rozmazlila, že mi strašně ta dobrá káva chybí (a jo, tohla za kávu ji považuji). No a aby toho nebylo málo, večer jsem zašmejdila do své ulívací obálky a zjistila, že tam mám strašně moc peněz… Takže se mohu při výběru kávovar rozšoupnout. ![]()
Aktuální favorité:
De'Longhi Magnifica S - černá káva bez mléčného systému - ale zas… manžel, děti, i já mám latté ráda, byť si ho doma nedávám.
De'Longhi Magnifica Evo - střední volba s mlékem
De'Longhi Dinamica Plus - no a za závěr kávovarů De'Longhi jedna rozmařilost ![]()
Philips LatteGo - jiný výrobce, bez téhle diskuse bych o něm neuvažovala…
Viním vás za to, že budu nejspíš utrácet.
No, vás - a taky tu horu doporučení a videjí, co jsme od včera shlédla. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SAJ píše:
Jak se to vezme.Sladkou bílou kávu jsem začala pít ve třetím těhotenství a nějak jsem u ní zůstala.
Ale vlastně to moc za kafe nepovažuju, je to prpstě kotel nápuje, co si uvařím k práci a hodiny upíjím.
![]()
V práci máme plnoautomatický kávovar a já se teď tak rozmazlila, že mi strašně ta dobrá káva chybí (a jo, tohla za kávu ji považuji). No a aby toho nebylo málo, večer jsem zašmejdila do své ulívací obálky a zjistila, že tam mám strašně moc peněz… Takže se mohu při výběru kávovar rozšoupnout.
Aktuální favorité:
De'Longhi Magnifica S - černá káva bez mléčného systému - ale zas… manžel, děti, i já mám latté ráda, byť si ho doma nedávám.
De'Longhi Dinamica Plus - no a za závěr kávovarů De'Longhi jedna rozmařilost
Philips LatteGo - jiný výrobce, bez téhle diskuse bych o něm neuvažovala…![]()
![]()
No, vás - a taky tu horu doporučení a videjí, co jsme od včera shlédla.
Bez mléčného systému neber, přijde návštěva, poprosí o macchiato, jéé, neumíme… ![]()
a Tebe to bude štvát.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sirikit píše:
Bez mléčného systému neber, přijde návštěva, poprosí o macchiato, jéé, neumíme…
a Tebe to bude štvát.
Který bys zvolila ty?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Určitě bych šla do Philipsu. Má nejvymakanější mléčný systém. Žádné hadičky uvnitř kávovaru. Všechno se dá umýt v myčce. A z machiata se stala moje nejoblíbenější káva. Dokonce ji pije i manžel, který není kafař.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tereia píše:
Určitě bych šla do Philipsu. Má nejvymakanější mléčný systém. Žádné hadičky uvnitř kávovaru. Všechno se dá umýt v myčce. A z machiata se stala moje nejoblíbenější káva. Dokonce ji pije i manžel, který není kafař.
Přesně ten mléčný systém je super, ale nevím jak to mají řešené ty ostatní, tak jsem to nechtěla na jejich úkor vyzdvihovat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SAJ píše:
Který bys zvolila ty?
Mít dost prachů, jdu do toho nejdražšího. ![]()
Jinak asi střední cesta - ten mi hodně připomíná to, co máme doma my.
Já teda musím proplachovat hadičku toho mléčného okruhu
(kafovač mi vybral chlap jako překvapení), pokud bych vybírala sama, volila bych plně automatický.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SAJ Kdybych kupovala ted, koupila bych tento https://www.datart.cz/…w-cerne.html?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SAJ píše:
Jak se to vezme.Sladkou bílou kávu jsem začala pít ve třetím těhotenství a nějak jsem u ní zůstala.
Ale vlastně to moc za kafe nepovažuju, je to prpstě kotel nápuje, co si uvařím k práci a hodiny upíjím.
![]()
V práci máme plnoautomatický kávovar a já se teď tak rozmazlila, že mi strašně ta dobrá káva chybí (a jo, tohla za kávu ji považuji). No a aby toho nebylo málo, večer jsem zašmejdila do své ulívací obálky a zjistila, že tam mám strašně moc peněz… Takže se mohu při výběru kávovar rozšoupnout.
Aktuální favorité:
De'Longhi Dinamica Plus - no a za závěr kávovarů De'Longhi jedna rozmařilost
Philips LatteGo - jiný výrobce, bez téhle diskuse bych o něm neuvažovala…![]()
![]()
No, vás - a taky tu horu doporučení a videjí, co jsme od včera shlédla.
Já kvalitě špageťáckejch výrobků moc nevěřím.
Ve tvém výčtu favoritů postrádám moje doporučení… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Fee-bee píše:
No, asi takový kávový labužník zase nebudeš, když bereš na milost rozpustnou „kávu“ a Caro…Jinak pokud si nemám problém koupit opravdu kvalitní kávová zrna, tak nešetřím ani na mašině. Za mě tedy jedině Jura.
Na Juru jsem dívala, konkrétně na D4, ale postrádala jsem tam mléčný systém.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SAJ resila jsem to same. Nova kuchyne, ja jedina kafar. A koupila jsem si ho😁Mam DeLonghi a je to bozi. Sypu tam vzdy jen malo kafe, aby nezvetralo. Kapsle me rozciluji a z pakoveho bylo furt smeti…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SAJ píše:
Na Juru jsem dívala, konkrétně na D4, ale postrádala jsem tam mléčný systém.
Na ten musíš koukat do vyšších a cenově zajímavějších řad. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Fee-bee píše:
Na ten musíš koukat do vyšších a cenově zajímavějších řad.
Tak zas ne každý je ochotný investovat do domácího kávovaru 30k a víc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit