Jaký kávovar - typ, značka...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21783
11.7.22 07:31

Kdybych měla dost prostoru v kuchyni, jdu do nějakého stroje, který rovnou mele kávu. No, místo nemám, tak jsme pořídili Nespresso. Káva mi z něj fakt chutná, piju jen černou s trochou mléka, takže mi plně vyhovuje. Manžel se dává bezkofeinovou variantu a je moc dobrá také.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
11.7.22 08:13

Já jsem měla doma Dolce Gusto a spokojenost.

Mamce jsme koupili DeLonghi Magnifica - ale ten více kovový, méně plastový a je úplně super. V práci zase máme ten více plastový a taky paráda. Takže za mě rozhodně ten. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3716
11.7.22 08:37

No, asi takový kávový labužník zase nebudeš, když bereš na milost rozpustnou „kávu“ a Caro… :poblion: Jinak pokud si nemám problém koupit opravdu kvalitní kávová zrna, tak nešetřím ani na mašině. Za mě tedy jedině Jura. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
11.7.22 09:25
@Fee-bee píše:
No, asi takový kávový labužník zase nebudeš, když bereš na milost rozpustnou „kávu“ a Caro… :poblion: Jinak pokud si nemám problém koupit opravdu kvalitní kávová zrna, tak nešetřím ani na mašině. Za mě tedy jedině Jura. :nevim:

Jak se to vezme. :) Sladkou bílou kávu jsem začala pít ve třetím těhotenství a nějak jsem u ní zůstala. :nevim: Ale vlastně to moc za kafe nepovažuju, je to prpstě kotel nápuje, co si uvařím k práci a hodiny upíjím. :think:

V práci máme plnoautomatický kávovar a já se teď tak rozmazlila, že mi strašně ta dobrá káva chybí (a jo, tohla za kávu ji považuji). No a aby toho nebylo málo, večer jsem zašmejdila do své ulívací obálky a zjistila, že tam mám strašně moc peněz… Takže se mohu při výběru kávovar rozšoupnout. ;)

Aktuální favorité:
De'Longhi Magnifica S - černá káva bez mléčného systému - ale zas… manžel, děti, i já mám latté ráda, byť si ho doma nedávám.
De'Longhi Magnifica Evo - střední volba s mlékem
De'Longhi Dinamica Plus - no a za závěr kávovarů De'Longhi jedna rozmařilost :)
Philips LatteGo - jiný výrobce, bez téhle diskuse bych o něm neuvažovala…

Viním vás za to, že budu nejspíš utrácet. :mrgreen: :lol: :mrgreen: No, vás - a taky tu horu doporučení a videjí, co jsme od včera shlédla. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76347
11.7.22 09:45
@SAJ píše:
Jak se to vezme. :) Sladkou bílou kávu jsem začala pít ve třetím těhotenství a nějak jsem u ní zůstala. :nevim: Ale vlastně to moc za kafe nepovažuju, je to prpstě kotel nápuje, co si uvařím k práci a hodiny upíjím. :think:

V práci máme plnoautomatický kávovar a já se teď tak rozmazlila, že mi strašně ta dobrá káva chybí (a jo, tohla za kávu ji považuji). No a aby toho nebylo málo, večer jsem zašmejdila do své ulívací obálky a zjistila, že tam mám strašně moc peněz… Takže se mohu při výběru kávovar rozšoupnout. ;)

Aktuální favorité:
De'Longhi Magnifica S - černá káva bez mléčného systému - ale zas… manžel, děti, i já mám latté ráda, byť si ho doma nedávám.

Viním vás za to, že budu nejspíš utrácet. :mrgreen: :lol: :mrgreen: No, vás - a taky tu horu doporučení a videjí, co jsme od včera shlédla. :think:

Bez mléčného systému neber, přijde návštěva, poprosí o macchiato, jéé, neumíme… :nevim:
a Tebe to bude štvát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
11.7.22 10:11
@sirikit píše:
Bez mléčného systému neber, přijde návštěva, poprosí o macchiato, jéé, neumíme… :nevim:
a Tebe to bude štvát.

Který bys zvolila ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
11.7.22 10:36

Určitě bych šla do Philipsu. Má nejvymakanější mléčný systém. Žádné hadičky uvnitř kávovaru. Všechno se dá umýt v myčce. A z machiata se stala moje nejoblíbenější káva. Dokonce ji pije i manžel, který není kafař.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8709
11.7.22 10:43
@tereia píše:
Určitě bych šla do Philipsu. Má nejvymakanější mléčný systém. Žádné hadičky uvnitř kávovaru. Všechno se dá umýt v myčce. A z machiata se stala moje nejoblíbenější káva. Dokonce ji pije i manžel, který není kafař.

Přesně ten mléčný systém je super, ale nevím jak to mají řešené ty ostatní, tak jsem to nechtěla na jejich úkor vyzdvihovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76347
11.7.22 10:44
@SAJ píše:
Který bys zvolila ty?

Mít dost prachů, jdu do toho nejdražšího. :oops:
Jinak asi střední cesta - ten mi hodně připomíná to, co máme doma my.
Já teda musím proplachovat hadičku toho mléčného okruhu :roll: (kafovač mi vybral chlap jako překvapení), pokud bych vybírala sama, volila bych plně automatický.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26923
11.7.22 10:46

@SAJ Kdybych kupovala ted, koupila bych tento https://www.datart.cz/…w-cerne.html?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3716
11.7.22 11:35
@SAJ píše:

Aktuální favorité:

Viním vás za to, že budu nejspíš utrácet. :mrgreen: :lol: :mrgreen: No, vás - a taky tu horu doporučení a videjí, co jsme od včera shlédla. :think:

Já kvalitě špageťáckejch výrobků moc nevěřím. :mrgreen: Ve tvém výčtu favoritů postrádám moje doporučení… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
11.7.22 11:46
@Fee-bee píše:
No, asi takový kávový labužník zase nebudeš, když bereš na milost rozpustnou „kávu“ a Caro… :poblion: Jinak pokud si nemám problém koupit opravdu kvalitní kávová zrna, tak nešetřím ani na mašině. Za mě tedy jedině Jura. :nevim:

Na Juru jsem dívala, konkrétně na D4, ale postrádala jsem tam mléčný systém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
11.7.22 13:03

@SAJ resila jsem to same. Nova kuchyne, ja jedina kafar. A koupila jsem si ho😁Mam DeLonghi a je to bozi. Sypu tam vzdy jen malo kafe, aby nezvetralo. Kapsle me rozciluji a z pakoveho bylo furt smeti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3716
11.7.22 13:09
@SAJ píše:
Na Juru jsem dívala, konkrétně na D4, ale postrádala jsem tam mléčný systém.

Na ten musíš koukat do vyšších a cenově zajímavějších řad. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76347
11.7.22 13:39
@Fee-bee píše:
Na ten musíš koukat do vyšších a cenově zajímavějších řad. :mrgreen:

Tak zas ne každý je ochotný investovat do domácího kávovaru 30k a víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí