Spotřebiče do kuchyně
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Spotřebiče do kuchyně
Ahojky lidičky,
chtěla bych se zeptat na váš názor. Potřebuju poradit se spotřebiči do kuchyně (parní troubu, digestoř, indukční desku a myčku). Pořad si lamu hlavu s tím jakou značku si vybrat, četla jsem spoustu recenzi ale nějak si ne a ne vybrat
. Rozhoduji se mezi Beko, Elektrolux, Mora. Myslím si že cenově jsou to dostupnější značky ale nevím jak kvalitně a jak to je s případnou opravou. Děkují moc
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Na whirlpool jsem koukala taky ale pak jsem četla tu jednu diskuzi a úplně propadák
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mame vsehochut. Mora, Elektrolux, AEG, Whirpool i Beko. Vybirame vzdy konkretni spotrebic, nejedeme podle znacky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mam od Vanoc mycku od Beko a nejradeji bych ji ihned vymenila
absolutni sunt. Predtim jsme meli roky od Siemensu a naprosta spokojenost. Jinak lednicku i troubu, pracku Gorenje a vsechno v poradku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@eve007 Beko nee, Electrolux a Mora ujde, když potřebuješ levnější, lepší je třeba AEG
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych nevybírala podle značky, ale jednotlivé kusy podle parametrů. Mám velmi dobrou zkušenost s myčkami od AEG. Troubu bych hledala Elektrolux nebo Moru atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme novej indukční sporak s troubou značky Electrolux a je to naprd, strasne mě tam štve, že to vyfukuje během pečení prudce ven studeny vzduch, takže když u zapnuté trouby stojis a něco peces, táhne ti zima na nohy
já jsem vždy měla rada teplicko, které salaloz trouby ven. Tohle máme už dva roky a vůbec si na to nemohu zvyknout a štve mě to porad.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mycku máme Bosch a je v pohodě, to mohu doporučit. Lednici LG a taky dobrý.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No jako rozhodně ne Mora, oni v Česku jedou na tradici, lidi jim to kupují, ale za ty peníze je to katastrofa.
Jako asi elektrolux, ale nepočítej s extra kvalitou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lednici Elektrolux mám 12 let, pračku Beko 10 let, myčku Siemens nějakých 8 let. Mamka za tu dobu vyměnila pračku whirlpool protože nejdřív rozrezlo víko a pak odešly zoubky v programátoru.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit