Pracka a susicka - zkušenosti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Pracka a susicka - zkušenosti
Ahoj ![]()
Vybírám novou pracku a susicku a ze všech těch nabídek mi jde hlava kolem. Aktuálně mám kombinovanou AEG, ale nejsem s ni vůbec spokojena. Po každém sušení zustava v pracce spousta žmolků, které i když vycistim tak stejně mi zůstanou na dalším prádle a musím většinu oblečení valeckovat. Navíc se teď po třetí pokazila, už těsně není v zaruce, zvažuji, ze ji nechám opravit a prodam někomu kdo má pevnější nervy. Kombinaci jsme brali kvůli místu, máme malou panelákovou koupelnu, ale domluvili jsme se, ze raději ozelime skrinku nad ni a koupime obě zařízení zvlášť. S jakým typem mate dobre zkušenosti? Rada bych zainvestovala do kvality, protože řešit neustále poruchy už opravdu nechci. Peru téměř denně. Poradíte mi nějaký model se kterým jste spokojene? Každý prodejce vychvaluje něco jiného a raději než na reklamu dam na vaše reálné zkušenosti. Ideálně pracku i susicku stejné značky, aby šly dat dobre nad sebe a abychom to tam velikostně nějak dostali… Rada bych, aby měla funkci dvojí máchází, ale to už teď mají asi všechny. Ještě nějaké funkce vám přijdou super a využíváte je? Nebo naopak je nějaká funkce kvůli které jste vybrali a pak nevyuzivate? Díky predem za všechny rady ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Sušičku máme taky aeg a spokojenost. Jede i několikrát denně. Pracku mám Samsung, tam si taky nemůžu stěžovat, ale na sebe by asi nepasovaly ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme Electrolux, ale to teď bude těžší sehnat, takže bych vzala AEG (dražší sourozenec, kvalita srovnatelná)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mně jeden opravář říkal, ať si vychytám levné spotřebiče Beko, když je na ně akce 5 let záruky. Prý to budu mít bez starostí, jsou na ně k sehnání levné díly, a kupovat si předražený spotřebič na 20let se nevyplatí, protože ten vývoj je čím dál rychlejší, takže se vyplatí koupit si levnější se zárukou a pak třeba za 8-10let zase ten levnější se zárukou, který ale bude mít lepší parametry než ten drahý z doby před 10lety.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja mam oboje Beko. Byla jsem puvodne skepticka, ale super. Nestoji to raketu a nikdy nebyl problem. Mam modely s vetsimi dvirky a peru i periny👍
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já sušičku doma nemám, ale v práci (dvě domácnosti) maji Bosch a nějakou no Name značku. Ta No Name funguje už několik let naprosto v pohodě A Bosch je dost nahovno. Susi jen jeden program, ale to si myslím že je to spíš vadný kus. Doma mám starší pračku Miele. Jinak na sebe lze většinou dát i různé značky.
Moje sestra má susicku A myčku Beko. Susicku ji doporučila kamarádka A je moc spokojená s obobjim.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja mam obojí od samsungu a naprostá spokojenost. Mam to i propojene s aplikací s mobilem, takže přesně vidím, kdy dopere pračka nebo sušička dosusi a ja tak nemusím furt běhat dolů do koupelny, jestli už skončil program.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jestli se můžu připlést do diskuze, tak mám dotaz ohledně sušičky - vážně se pak nemusí většina prádla žehlit? Se dvěma dětma už mám toho žehlení docela dost, tak by mi docela bodlo, kdyby mi někde nějaká práce odpadla. Navíc mě trochu nebaví, že nám v obýváku pořád trůní plný sušák prádla, pač pračka jede obden. Díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mame susicku i pracku bosch - pracka celkem ok, ale susicka nic moc, musim vzdycky jeste dosusovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Narysa to hrozně záleží na tom, jak jsi líná to vyndavat a zároveň náročná na žehlení. Když ji přecpeš, bude to hodně zmuchlané a třeba manželova trička pak žehlím. Dětské věci vyndám a rozprostírám je, uhladím rukama a nechám vychladnout. Pak teprve skládám. Nežehlím. Ale všechno volnější, nebo tkaniny na žehlení prostě jsou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit