Jaký kloubní preparát?

252
1.7.13 14:26

Jaký kloubní preparát?

Ahojte. Moji 49tiletou maminku začínají bolet klouby a chtěla bych jí k narozkám koupit nějaký kvalitní kloubní preparát - reklamují toho spoustu - Colafit, GS Condo, Proenzi… - ale který opravdu stojí za to, máte zkušenost? Když se zeptám v lékárně, zpravidla mi nabídnout ten nejdražší. Ne vždy však nejdražší znamená kvalitu, že… Díky za tipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
60142
1.7.13 14:45

Zadny nestoji za ty prachy. Bohuzel. Je to jen dobra reklama, ale kloubum to nepomuze :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
1.7.13 15:57

Muj nazor je, ze je jedno co, stejne si telov vybere co potrebuje, zbytek vylouci…Ale pravdou zustava, ze tyto pripravky maji nejvetsi ucinnost preventivene… Kdyz uz neco boli, je vetsinou pozde. Musime si uvedomit, ze 49 let se ten kloub opotrebovaval, tak ho za ctvrt roku nedame do cajku… Takze za me stridat klidne mobilin, kamzika, colafit, zelatinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
2.12.16 22:54

Dobrý večer, ráda bych manželovi koupila nějaký podpůrný prostředek na klouby. Je toho nepřeberné množství a ocenila bych radu, který letos třeba rodině kupujete. Recenze sleduji, ale budu ráda za osobní typy. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
2.12.16 23:16

@Voltiček alavis pro koně a přepočítat na váhu člověka. Vážně funguje velmi efektivně a cenově vychází nejlépe. A užívají ho i veterináři ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
2.12.16 23:52

Taky doporučuji Alavis pro koně ;-) moje mamka bere, bolely jí snad všechny klouby v těle a je jí po tom mnohem lépe. Kupovala to v nějakých chovatelských potřebách a prodavačka jí říkala, že to kupuje hodně lidí a i na doporučení fyzioterapeutů. Prášek je dobrý i na zlepšení srsti a kopyt :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
3.12.16 08:58

Za sebe taky Alavis pro koně. Lze koupit i v obchodech s výživou pro sportovce (online).

Preparáty v lékárnách stojí za prd, byť reklama může být kdo ví jaká. Jakási MLM prodejkyně od Global3000 mi cpala jejich „ProKloub“, že je to lepší než to z lékárny (nebo podobný shit?). V čem už říct nedokázala, srovnat s Alavisem taky ne (kromě výkřiky - vždyť je to pro koně!!!) - evidentně o tom nic nevěděla, šlo jen o prodej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
3.12.16 09:30
@Voltiček píše:
Dobrý večer, ráda bych manželovi koupila nějaký podpůrný prostředek na klouby. Je toho nepřeberné množství a ocenila bych radu, který letos třeba rodině kupujete. Recenze sleduji, ale budu ráda za osobní typy. :kytka:

mám vyzkoušený a opravdu funguje condrosulf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
3.12.16 11:00

Pokud to bolí, tak Boswellia serrata http://www.naturgreen.cz/E-SHOP.html?… Působí protizánětlivě. Na výživu kloubu klidně ten Alavis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
874
3.12.16 12:13

Moc dobrou službu udělá i obyčejná želatina v prášku za 16kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
3.12.16 14:33

Doporučuji

Ahoj muj partner z prace trpi na kolena vyzkoušel kamzíka a nic, co mu zabralo je colafit bere ho uz asi dva roky ale rozdíl pocitil uz po měsíci a je spokojeny i ted na vánoce dostane balení :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
3.12.16 23:50

Colafit pomohl i u nás. @pistamonta

Také bych zkusila i panen. avokádový a p. sojový olej 1:2, jeho kombinace se dává na předpis při např. při revm. bolesti - Piascledine 300 obsahuje léčivou látku Avocado oleum insaponificabile 100 mg a Sojae oleum insaponificabile 200 mg
působí proti zanětu a má klinicky kladný vliv na klouby při dlouhodob. užív.

http://www.rozhlas.cz/…fle--1582406

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaM
241
3.12.16 23:58

Já toho už taky dost vyzkoušela - přimlouvám se za Condrosulf a Gelmodel (ten doporučoval primář z Motola, prý měl dobré výsledky v nějaké studii, ale dnes už člověk neví, co je studie a co reklama).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.12.16 10:58
@Tinuvien píše:
Pokud to bolí, tak Boswellia serrata http://www.naturgreen.cz/E-SHOP.html?… Působí protizánětlivě. Na výživu kloubu klidně ten Alavis.

Taky beru boswelii od naturgreenu a vápník práškový a je to fakt perfektní :andel: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
4.10.18 10:46

u alavisu určitě neprohloupíš. je sice určen pro koně , ale spousta lidí ho užívá běžně včetně mě a moji maminky. obě trpíme na klouby, protože rády sportujeme a jezdíme spolu i na závody. jen teda chutí tenhle preparát nepotěší :)) já ho beru přímo od výrobce, ale měl by být i v lékárně nebo v některých fitness centrech jsem ho už taky zahlídla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí