Jaký kočárek? 2016

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
177
31.8.16 00:08

@Véra 95
A co kočárky mutsy (igo, urban rider) v bazaru se daji sehnat za slusne penízky ;) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
1.9.16 20:32

Ač se Vaše názory liší, moc za ně děkuji. Tento tip jsem dostala od kamarádky, která až na to že je kočár těžký na nic jiného nestěžovala, proto jsem hledala radu jinde. Moc děkuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1664
18.10.16 21:41

Holky, čekám miminko v lednu 2017 a pořád si nejsem jistá výběrem. Uvažovala jsem na Dorjanem Smart Ecco linen nebo Prestige Basic Comfort, prostě kočárek trojkombinaci, co má aretační kolečka, je lehký, dá se jednoduše složit, má odvětrávání, zakulacenou korbičku, nejlépe eco kůže a nějaká neutrální barvička. Nějaké typy? Jsem úplný neznalec :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
18.10.16 22:05

@Amlugiel Zrovna Dorjan není lehká kombinace, naopak jedna z nejtežších a ve sportovní verzi dost neovladatelný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
18.10.16 22:55

@Amlugiel zakulacenou korbičkou zbytečně přicházíš o drahocenné cm…
Např Dorjan, pokud si dobře pamatuju:
Vajíčko vnitřní délka korbičky 75cm
Normální korba 85cm

A souhlas s @Aletheia že DorJan jsou ty nejtěžší kočárky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
19.10.16 00:22

Smart má 15 kilčo, Prestige 13. 15 je v téhle konstrukční kategorii (velká čtyřkolka s velkýma nafukovačkama) celkem norma. Třeba Viper S4 má víc jak 16 ;)

Korbičky mají oba na dnešní poměry velké, vnitřní délka 80 cm. A na polský kočárek mají i luxusně velké sportovní sedačky. To je obecně problém, že je celkem dost kočárků, které mají obří korbu, ale sportovní sedačku pidi. A platí to často i na opak. Slušně velké sportovní kočárky mají často žalostně velké korby.

Jezdit se s nima bude přirozeně s rotoucím dítětem hůř. Ani ne tak kvůli váze, jako kvůli tomu, že ta sportovní sedačka je prostě vysoko a velká. Ale dokud nepoznáš lepší sporťák, tak ti to nejspíš nepřijde. Akorát si k nim opravdu nekupuj do setu autosedačku a kup nějakou slušnější.

To zadání kulatá korba a ekokůže jsou dneska prakticky dokonalé omezení na polské kočárky. Daly se v ekokůži sehnat Gesslein? Mutsy a Tetonia. Ale nejsem si jistá, jestli jsou ještě v nabídce. A pak „retro“ řady, ale ty mají většinou pevná přední kola. A pak hodně stylovky, jako Mima, Book od Versace, byla i řada BGB.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
19.10.16 12:47

Ahoj, Dorjan Prestige jsem měla také vyhlídnutý, ale po tom co jsem si vyzkoušela Baby-merc Zipy Q… jsem měla jasno, Zipy Q jsem pořídila za 7 550,– + autosedačka. Je to úžasný poměr ceny a kvality. Oproti dorjanu se snim suproově manipuluje, je odlehčenej, a přijde mi i prostornější :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.10.16 13:29

Tak jsme dneska byli v Car. Tak musime jeste na imunulogicke testy. 2.11. na krev. A pak znova na iui v dalsim cyklu. Chodim dr. Vykysala ale dnes tam nabyla tak jsme byli u dr Leachomsky. Supr dr.tak uvazujem ze by jsme chodily k nemu. Docela nam zved naladu po tom vsem. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
19.10.16 13:34

@kotyk nejde o čisté kilogramy! To pozor. Jsou kočárky 15 kg co se ovládají krásně, ale Dorjan to prostě není. Ten má tu ovladatelnost hroznou. Třeba tebou uváděný Viper se proti němu skoro vznáší :lol:

Zaklatelko - zajdi si do obchodu s kočárky a vyzkoušej. Polské jsou dobré a většina lepších než Dorjan. Výběr obrovský. Tako má hodně modelů s eko kůží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
19.10.16 14:29

@Aletheia Však jsem psala, že se bude blbě tlačit ;) Ale zrovna Tako na tom není o nic líp. Stejné konstrukce, stejný matroš a jako bonus sportovní sedačka, co je prakticky stejně velká jako jejich korby. Takže problém s blbě umístěným těžištěm a tím pádem horší tlačení, tam bude pořád. A u většího dítěte je sporťák na nic, protože se dítě nenacpe pod boudu.

To už raději ten Viper, ten je myslím i z podobné cenové kategorie.

Z poláků se vyplatí ještě juknout na značku Bebetto. A pak se daj vyzobávat u některých značek typy, které se celkem povedly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1664
20.10.16 10:33

Děkuju holky moc za rady, všechny kočárky projedu a nějaký vybereme. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie