Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Evinca píše:
Jak tak čtu, nejsem jediná tápající… Akorát, že já bych měla rodit „už“ v únoru.Pročítajíc různé diskuse a hodnocení jsem zjistila několik naprostých „nezbytností“, které kočárek má mít (pochopitelně, že každý výrobce vypíchne jako přednost něco jiného). Bohužel jsem ještě neobjevila ten, co by měl ouplně všechny. A tak zmítaná hormony tápu a tápu a tápu.
Co by tedy kočárek snů měl mít (a jestli takový znáte tak sem s ním
:
- měl by být lehký, skladný a snadno ovladatelný (kvůli častým přesunům a dispozicím bydlení)
- zároveň by ale měl být stabilní a měl by něco vydržet (plánujeme s ním jezdit i v přírodě)
- ačkoli by měl být co nejskladnější, tak by měl být co největší (rodinné dispozice jsou rodinné dispozice)
- co nejvíce jeho částí by mělo být pratelných nebo jinak snadno udržovatelných
- hluboká korbička by měla mít polohovací lehátko (přitom ale pevná aby to nebylo vachrlaté)
- sporťák by také měl mít polohovací lehátko respektive sedátko, zároveň by měla být nastavitelná podložka pod nohami
- bylo by fajn, kdyby se dal natáčet po i proti směru jízdy (ale tak, aby to neubíralo na jeho velikosti, často kočárky co mají přehazovací rukojeť mají zúženou korbičku)
- trojkombinace (vzhledem k častému cestování by se mi hodila trojkobinace - na jeden podvozek - autosedačka, hluboká korbička a sporťák)
- určo se šikne i dobrá přebalovací taška(třá i s termopřihrádkou)
- a k nezaplacení jistě bude i prostorný a snadno přístupný koš pod kočárkem
- nastavitelná výška řidítek (taky by se hodily kdyby dobře padly do ruky a byly pohodlné na držení)
- no a pochopitelně - musí to být kočárek, který se nerozpadne po dvou vyjížďkách, nesmí být našemu prtěti nebezpečný, musí vydržet déšt, vítr, sníh, slunce… no a hlavně nás i naše prtě
Jo a nesmím zapomenout, že se nám musí líbit
Tak a co s tím??? kuju e
Ahojky,ja mam pro druhe mimi zarezervovany Valco Rebela …je lehoucky, lehce skladatelny, trojkombinace…no praste se mi zda super. A je i za dobrou cenu. Koukni na nej,treba se ti taky zalibi.http://www.valco.cz/kocarek-Rebel-Q
Já jsem se hodně dívala na to, aby byl odpružený a byl do terénu… to u mě rozhodlo.
Taky hledám takový kočárek. Pro jaký ses rozhodla a jak jsi spokojená?
Jak tak čtu, nejsem jediná tápající… Akorát, že já bych měla rodit „už“ v únoru.
Pročítajíc různé diskuse a hodnocení jsem zjistila několik naprostých „nezbytností“, které kočárek má mít (pochopitelně, že každý výrobce vypíchne jako přednost něco jiného). Bohužel jsem ještě neobjevila ten, co by měl ouplně všechny. A tak zmítaná hormony tápu a tápu a tápu.
Co by tedy kočárek snů měl mít (a jestli takový znáte tak sem s ním
:
Jo a nesmím zapomenout, že se nám musí líbit
Tak a co s tím??? kuju e