Jaký kočárek byste si vybraly?

758
22.1.23 21:13

Jaky kocarek byste si vybraly?

Dobry den, prosim o zkusenost pokud mate s kocarky firkon vesta swing a camarelo granada. Potrebuji velka kolecka do terenu - bydlim v krkonosich takze i do snehu. Dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36
22.1.23 21:17

Do sněhu bych upřednostnila dvoustopý kočárek, takže ten Firkon. U Rika mám to co je u toho camarela a ve městě dobrý, ale na vesnici v Krkonoších to ve sněhu nebo po loukách už pak moc nešlo, zvlášt s těžším dítětem a zhoršujícím se stavem koleček :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
22.1.23 21:21

Do sněhu velká pevná kola, v žádným případě otočný. Já měla roan maritu a ta projela i zasněženou oranici.

• Citovat
  • Upravit
34322
22.1.23 21:29

Firkon i camarelo jsou strasne tezke ne uplne dobre ovladatelne kocary.
Terenni trojkolku nechces?
Na to se daji namontovat i pridavne lyze (jakoby pod kolecka)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
22.1.23 21:45

@Lucie_Sx ty jo tak ten vypada hodne dobre :think:.. muzu se zeptat co je to za kocarek? Ja mam na vyber z techto dvou od kamaradek prave :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
22.1.23 21:57
@barboravavrova píše:
@Lucie_Sx ty jo tak ten vypada hodne dobre :think:.. muzu se zeptat co je to za kocarek? Ja mam na vyber z techto dvou od kamaradek prave :think:

To je Baby Jogger City Elite, ale do terenu je lepsi Summit (obr.), ten mam ja. Lyze jsme k nemu nemeli jen proto, ze jsem netusila, ze neco takoveho existuje, no a nebydlime na horach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
22.1.23 22:02

Idealni by bylo, aby sis predvybrane kocarky vyzkousela primo v terenu. Kazdemu sedne neco jineho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
23.1.23 00:23

@Lucie_Sx dekuji🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie