Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
@Queryx ver, ze baby jogger je dobrá volba. Za mě trojkolka s ruční brzdou je ideální.
Já mám jinou tříkolku
@g.sandova píše:
@Queryx ver, ze baby jogger je dobrá volba. Za mě trojkolka s ruční brzdou je ideální.
Já mám jinou tříkolku
A to ma i hlubokou korbu?
@Anonymní píše:
Lucie ti poradi. Ještě lze tfk tříkolku pouzit od narození po dokoupení korby
@Anonymní píše:
Ma.
Ja kdyz vybirala, byl podobny jeste BoB, TFK, EasyWalker, RedCastle, Mountain Buggy.
Ted nejvic frci Thule Urban Glide, to podle me opajcli Summita. Nektere funkce ma Thule ale podle me horsi.
Je to o osobnich preferencich.
@g.sandova píše:
@Lucie_Sx red Castle už myslím neprodávají tu trojkolku
No vidis, taky prvni dcera uz mezitim docela vyrostla a od te doby uz to nesleduju
.
Ale skoda, nebyla spatna.
@Lucie_Sx jo, ted jsem se po ni dívala, kdybych potřebovala. Ma ruční brzdu, no už se neprodávají.
A mne už se dlouho neprodává úplně skvělá tříkolka od Babyweltu, kterou jsem kupovala v roce 2004, obyčejná, s neotocnym kolem, s ruční brzdou. Odvozila tri děti, bohužel mama moc nepřemýšlí nad tím, že kočár ma nějakou nosnost. Kdyby aspoň dávala veci dolu, ona mi cpe vse na rukojeť q na střechu.
Takže si povesila několik kg jablek na rukojeť a praskl mi kloub, po šesti letech užívání me matky. Coz je zázrak ![]()
Zakladatelko, zvaz, jestli chces, abyste s dítětem na sebe viděli, nebo mit korbu otočenou směrem ven. U některých typů kočárků to možná jde přehazovat?
Jak píší holky, musíš vědět, co preferuješ, za mě doporučuji také trojkolku do terénu ![]()
Holky, tak dekuju, za diskusi, v pondeli jdu s partnerem vybirat kocarek a asi vyberu nejakou tu trojkolku, neb mame za domem takrka les.
kdybyste se nektera nudila (coz asi neni realne) - budu rada za pokec, neb jsem hodne casu sama doma a lidi tu moc nejsou.
![]()
Ahojky, chtěla bych se zeptat nebo poradit Čekáme miminko jsem prvorodička naše první koukáme na kočárky líbí se nám nějaké od značky jumana nebo cybex vůbec nevím zda jsou i levnější varianty kvalitní či koupit dvoj kombinaci nebo trojkombinaci žijeme ve městě takže budeme jezdit spíše po městě a také v aute moc děkuji za odpověď.❤️ 🙂