Jaký kočárek koupit?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
70
6.8.21 13:28

Jaký kočárek koupit

Ahoj holky,

rodim na zacatku rijna (snad) a jeste nemame vybrany kocarek, chci tam pro nej s partnerem a ted je hodne casto v praci (uplne mimo- sluzebky), tak zatim koukam na internetu jaky kocarek koupit, ale napadlo mne, zeptat se na Vase zkusenosti?

Diky za reakce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3315
6.8.21 13:35

Tak to se takhle nedá napsat. Musíš zvážit kde budeš jezdit. Město, terén? Potřebuješ se vejít do výtahu nebo vynášet kočárek do autobusu? Já bydlim na vsi, nezpevněné cety, žádné schody. Takže já koupila klasickou houpavou čtyřkolku s nafukovacíma kolama a milovala jsem jí. Ale protože často jezdim autem tak jsem pak koupila lehký skladný sporťák a měla ho v autě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
6.8.21 13:37

@zuza92 Budu bydlet kousek od hlavniho mesta, ale na takove jakoby vesnici, mam auto combi a ridicak taky, takze MHD je vicemene mimo mne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3315
6.8.21 13:52

@Queryx já osobně bych vybrala kočárek s nafukovacími koly a velkou hlubokou korbu. A sporťák bych pak koupila později zvlášt. Hlavně vyzkoušet…já kvůli covidu koupila kočárek přes net a po první procházce si hledal nového majitele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
6.8.21 13:54

Nejlépe zajít do prodejny s kočárky s možností si vše vyzkoušet - jak se skládá, jak padne do ruky, jak zatáčí.. Měla jsem vybraný na netu a když jsem ho vyzkoušela v prodejně, byla jsem z něho dost zklamaná a odcházela s úplně jiným ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
6.8.21 13:55
@Queryx píše:
@zuza92 Budu bydlet kousek od hlavniho mesta, ale na takove jakoby vesnici, mam auto combi a ridicak taky, takze MHD je vicemene mimo mne :)

No a co potrebujes? Chodite na vylety, tury? Budes jezdit casto autem? Musi byt kocar lehky, dobre skladny? Chces radsi neco designoveho nebo spis praktickeho?

Ja mam treba Baby Jogger Summit, a takova ta vetsina tezkych hrkacich kocaru na jedno brdo me naprosto neoslovila, protoze mi prijdou strasne neprakticke.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3079
6.8.21 14:09

Termín mám v listopadu a koupili jsme tenhle :) https://www.feedo.cz/…s-2v1-risso/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
6.8.21 14:14

@sydney11 To mam samozrejme i v planu, jen me zajimaly zkusenosti. :-) :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
6.8.21 14:21

@Lucie_Sx Ted jsem koukala na ten kocarek a prijde mi netradicni a zajimavy. Jezdis s nim i do terenu? Ja bydlim docela v prirode, okolo lesy, idealni na prochazky, tak abych s nim mohla jezdit prave. :)) :) Diky za diskusi. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
6.8.21 14:23

Hele tohle fakt nejde… kočárků je mraky a je potřeba si vyzkoušet, co ti sedne. jak holky zmiňují, je důležité zvážit na co ho potřebuješ - jestli do města, do terénu, občasný výlety, častý výlety, jestli chceš jen hlubokou korbu nebo i kombinaci se sporťákem a případně i vajíčkem. jestli chceš s kočárkem běhat nebo jen procházky. A je prostě hrozně důležitý aby ti tzv. sednul do ruky. My máme třeba Bebecar na Hip hop tech podvozku, a neměnila bych. Když bloknu přední kolečka, vyjedu s ním i sjezdovku nahoru, zvládu ho v pohodě ovládat jednou rukou, na místě ho otočím kolem dokola, obecně je skvělej na manipulaci. Využívali jsme ho fest rok a půl, pak malá začala vyžadovat chození a není na něm žádný škrábanec, kolečka jsou lehce sjetý, ale v pohodě odvozí ještě další dítě, v pohodě se skládá, rozkládá, je tam nějaká povrchová úprava, že binec steče a nezašpiní se ta látka, takže pro mě fakt super a kočárek vypadá pořád jako novej. No a v poslední řadě jsem nechtěla černý kočárek a taky kočárek, co mají všichni kolem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
6.8.21 14:24

@Terezxx Dekuji za napad. Ten kocarek je velmi hezky, planujes s nim jezdit i do terenu? Bydlim u lesa a dost planuji tam chodit, tak aby to bylo pripadne v pohode? :-) Ty mas termin dele nez ja a mas kocarek, ja rodim v rijnu a kocarek nemam :D :D :D Budu rada, kdyz si i popovidame, jestli nemas nic proti?
Mej se krasne :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
6.8.21 14:29

@fíkofka Dekuji za prispevek. :) Ja jsem spis chtela zjistit co kdo ma a vyhovuje mu a na zaklade toho se na ty kocarky pripadne podivat. Je jasne, ze rozhodnuti je na mne, potazmo na partnerovi, protoze nikdo z Vas na diskusi ten kocarek vozit nebude. :) Ja bydlim docela v prirode, mam v blizkosti les, coz je super na prochazky, nebydlim ve meste, takze veskera doprava na vzdalenejsi mista probehne autem (MHD ani jezdit neumim ) :D :D :D Podivam se na kocarek, diky moc za typ, at se dari. :-) :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
6.8.21 14:31
@Queryx píše:
@Lucie_Sx Ted jsem koukala na ten kocarek a prijde mi netradicni a zajimavy. Jezdis s nim i do terenu? Ja bydlim docela v prirode, okolo lesy, idealni na prochazky, tak abych s nim mohla jezdit prave. :)) :) Diky za diskusi. :mavam:

Odvozil tri deti uplne vsude (mam ten puvodni typ).
Vyjedes s nim bez pomoci schody (pozadu), a pokud neco v terenu projede, tak tohle. Ma nosnost 35 kilo, vozila jsem dve deti na sobe nebo nakup 10 kg masa pro psy.
Sice to neni houpak ctyrkolka, ktery ty koreny krosi asi trochu lip, ale kdyz uz to jinak nejde, projedes proste po tech zadnich kolech i tam, kde by to ctyrkolak vzhledem ke svoji vaze a tezisti uz nedal.
Do toho je lehounky a slozis ho na placku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37114
6.8.21 14:38

Záleží co očekáváš, jinej ti tu doporučí na terén jinej do města. A celkem bych s tím pohla, některé modely dodávají klidně měsíc, abys pak nerodila a kočár měla ještě ve výrobě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
6.8.21 14:39

@Lucie_Sx Tak to je super! Snad bych ho sehnala i tady, zkusim se na nej podivat. :-) Ty jo, tri deti, z toho ja se nevidim :D :D Ja ted premyslim, abych vubec zvladla jedno dite. :D Rada virtualne pokecam i mimo prispevky. :-) :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí