Jaký kočárek pro první dítě?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1331
2.10.14 10:17

Jaký kočárek pro první dítě?

Dobrý den maminky, potřebovala bych radu a typy jaký si vybrat kocarek aby byl odpruženy, mel nafukovací kola a
sportovní korbicka, aby byla otocna. Už jsme prohlizela
tolik kočárku ze mi z roh už jde hlava kolem. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8020
2.10.14 10:20

Uz delsi dobu jsem zamilovana do brio go.
Cerna s bilou konstrukci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
2.10.14 10:22

Už nikdy bych si nekoupila kombinaci. Lepší je hluboký a sporťák zvlášť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
2.10.14 10:25
@Teruna000 píše:
Už nikdy bych si nekoupila kombinaci. Lepší je hluboký a sporťák zvlášť.

Amen.
Je to pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2133
2.10.14 10:27

Ahoj všichni, aktuálně řeším to samé. Já jsem rozhodnutá, že chci hluboký zvlášť a k tomu autosedačku na podvozek. Má někdo dobrý tip a za slušné peníze?
Trojkombinaci nechci a když chci někde jenom hluboký a autosedačku k tomu, tak na mě koukají jak na blázna.
Vím že třeba peg perego dělá zvlášť podvozek, zvlášť hlubokou a k tomu autosedačku, ale dávat za tyhle tři věci dohromady 15 tisíc aby to za něco stálo, mi přijde trochu luxus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65279
2.10.14 10:33

@esterka03 kup použitou korbičku perego stli se ti to líbí, ja ko mela a super
Korbičku buďe jako nova
Ja mam sportak i autosedacku jeste doma, korbicku jsem prodala tenkrát byla fakt jako nova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
2.10.14 10:37
@Pipet píše:
Amen.
Je to pravda.

Já jsem teda s kombinací spokojená, ale vybírali jsme pečlivě a jeden z nejdůležitějších faktorů pro nás byla technická konstrukce podvozku (pak už je totiž celkem fuk, co se na to nacvakne-jízdní vlastnosti zůstávají zachované).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
2.10.14 10:38

Nad tím sem už taky premyslela koupit korbicku a pak jiny
sportak, protože kombinace nikdou nejsou takový
jaký bych si představovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2762
2.10.14 10:45

Ja mam dvojkombinaci plus adapter na autosedacku, ale autosedacku zvlast. Kdybych vedela dopredu, ze budu mit mezi detma jen sedmnact mesicu, tak bych sla rovnou do nejakeho, ktery se da pozdeji predelat na sourozenecky. Ted musim zbytecne prodavat kocar, ktery mam rada a kupovat novy :(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
2.10.14 13:09

@kajous15 Bylo by dobré, kdyby sis stanovila více kritérií, pak se ti bude líp vybírat. Např:

• Kolik chceš do kočárku investovat?
  • Budeš s ním jezdit ve městě nebo v terénu?
  • Potřebuješ, aby byl skladný (třeba do auta)?
  • Potřebuješ, aby byl lehký (pokud ho budeš někam vynášet do schodů, jezdit do kopce, často s ním manipulovat, někam ho nakládat…)?
  • Potřebuješ, aby projel úzkými dveřmi, vlezl se do malého výtahu?
  • Chceš sporťák do úplného lehu?
  • Jak dlouho chceš používat hlubokou korbičku (tzn. jak má být velká, i když tohle je z mé zkušenosti těžko odhadnout. Já jsem chtěla korbičku používat dlouho, nakonec se náš rarach vozil od 6 měsíců ve sporťáku na bříšku, protože v hluboké korbičce ho to už nebavilo)?
  • Jak moc je pro tebe důležitý komfort dítěte (spousta krásných kočárků jako Bugaboo, Stokke a pod mají podle mě sporťák úplně na houby, dítě tam může být jen v jedné pozici a třeba jezdit v leže na bříšku v něm vůbec nejde)?
  • Je pro tebe důležitý prostorný nákupní košík?

Možná by mě ještě něco napadlo, ale toto jsou plus minus kritéria, která jsem zvažovala já při nákupu kočárku. Mám dvoukombinaci do města a lehkého terénu, autosedačka jiné značky se dá nacvaknout na adaptéry, ale ještě jsem to nevyužila, protože po obchoďácích necouráme a na nákup chodím s kočárkem pěšky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5363
2.10.14 20:10

Tak ja souhlasim ze nejdulezitejsi je kvalitni sportak. Takze ja vybrala jeden z nejlepsich sportaku na trhu a dokoupila k tomu korbicku a autosedacku. Mam Concord Wanderer, super odpruzeny, penova kola -vlastnosti nafukovacich ale nepichnes, sportak je otocny a ma loznou plochu prez metr. Navic na to pasuji jakekoliv autosedacky a korbicky Jané a Concord takze muzes usetrit a koupit si starsi ktere jsou vetsinou v top stavu, protoze s nimi jezdis jen pul roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
3.10.14 10:32

To je pravda. Me se stále zamlouva x-lander x-move, ale jsou na něj docela špatné recenze. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
7.10.14 14:27

Holky, já ještě než jsem byla těhotná tak jsem chtěla Concorda fusion, ten jsem opustila a chtěla jsem Easywalker Qtro Plus a po sobotní výstavě v Praze jdu do Britax b motion 4 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
7.10.14 21:17

Ahoj holky, máte některá zkušenosti s tímhle kočárkem? http://www.kifik.cz/…lassic-nk-11
Přijde mi poměrně pěkný a praktický.. za tu cenu :) díky za odpovědi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
8.10.14 08:05

@Eliine Mám typově hodně podobný kočár, jen od Taka. Za mě super, protože je to fakt teréňák a za všech okolností pohodlný pro dítě.
Počítej ale s tím, že to je těžší kočár (takže není ideální na každodenní nošení do patra nebo do MHD), a v kombíku zabere ve verzi s hlubokou korbou celý kufr (pokud nebudeš sundavat kola).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí