Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den maminky, potřebovala bych radu a typy jaký si vybrat kocarek aby byl odpruženy, mel nafukovací kola a
sportovní korbicka, aby byla otocna. Už jsme prohlizela
tolik kočárku ze mi z roh už jde hlava kolem. ![]()
Uz delsi dobu jsem zamilovana do brio go.
Cerna s bilou konstrukci
Už nikdy bych si nekoupila kombinaci. Lepší je hluboký a sporťák zvlášť.
@Teruna000 píše:
Už nikdy bych si nekoupila kombinaci. Lepší je hluboký a sporťák zvlášť.
Amen.
Je to pravda.
Ahoj všichni, aktuálně řeším to samé. Já jsem rozhodnutá, že chci hluboký zvlášť a k tomu autosedačku na podvozek. Má někdo dobrý tip a za slušné peníze?
Trojkombinaci nechci a když chci někde jenom hluboký a autosedačku k tomu, tak na mě koukají jak na blázna.
Vím že třeba peg perego dělá zvlášť podvozek, zvlášť hlubokou a k tomu autosedačku, ale dávat za tyhle tři věci dohromady 15 tisíc aby to za něco stálo, mi přijde trochu luxus.
@esterka03 kup použitou korbičku perego stli se ti to líbí, ja ko mela a super
Korbičku buďe jako nova
Ja mam sportak i autosedacku jeste doma, korbicku jsem prodala tenkrát byla fakt jako nova
@Pipet píše:
Amen.
Je to pravda.
Já jsem teda s kombinací spokojená, ale vybírali jsme pečlivě a jeden z nejdůležitějších faktorů pro nás byla technická konstrukce podvozku (pak už je totiž celkem fuk, co se na to nacvakne-jízdní vlastnosti zůstávají zachované).
Nad tím sem už taky premyslela koupit korbicku a pak jiny
sportak, protože kombinace nikdou nejsou takový
jaký bych si představovala.
Ja mam dvojkombinaci plus adapter na autosedacku, ale autosedacku zvlast. Kdybych vedela dopredu, ze budu mit mezi detma jen sedmnact mesicu, tak bych sla rovnou do nejakeho, ktery se da pozdeji predelat na sourozenecky. Ted musim zbytecne prodavat kocar, ktery mam rada a kupovat novy
.
@kajous15 Bylo by dobré, kdyby sis stanovila více kritérií, pak se ti bude líp vybírat. Např:
Možná by mě ještě něco napadlo, ale toto jsou plus minus kritéria, která jsem zvažovala já při nákupu kočárku. Mám dvoukombinaci do města a lehkého terénu, autosedačka jiné značky se dá nacvaknout na adaptéry, ale ještě jsem to nevyužila, protože po obchoďácích necouráme a na nákup chodím s kočárkem pěšky.
Tak ja souhlasim ze nejdulezitejsi je kvalitni sportak. Takze ja vybrala jeden z nejlepsich sportaku na trhu a dokoupila k tomu korbicku a autosedacku. Mam Concord Wanderer, super odpruzeny, penova kola -vlastnosti nafukovacich ale nepichnes, sportak je otocny a ma loznou plochu prez metr. Navic na to pasuji jakekoliv autosedacky a korbicky Jané a Concord takze muzes usetrit a koupit si starsi ktere jsou vetsinou v top stavu, protoze s nimi jezdis jen pul roku.
To je pravda. Me se stále zamlouva x-lander x-move, ale jsou na něj docela špatné recenze. ![]()
Holky, já ještě než jsem byla těhotná tak jsem chtěla Concorda fusion, ten jsem opustila a chtěla jsem Easywalker Qtro Plus a po sobotní výstavě v Praze jdu do Britax b motion 4 ![]()
Ahoj holky, máte některá zkušenosti s tímhle kočárkem? http://www.kifik.cz/…lassic-nk-11
Přijde mi poměrně pěkný a praktický.. za tu cenu
díky za odpovědi ![]()
@Eliine Mám typově hodně podobný kočár, jen od Taka. Za mě super, protože je to fakt teréňák a za všech okolností pohodlný pro dítě.
Počítej ale s tím, že to je těžší kočár (takže není ideální na každodenní nošení do patra nebo do MHD), a v kombíku zabere ve verzi s hlubokou korbou celý kufr (pokud nebudeš sundavat kola).