Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Svistice píše:
@Eliine Mám typově hodně podobný kočár, jen od Taka. Za mě super, protože je to fakt teréňák a za všech okolností pohodlný pro dítě.
Počítej ale s tím, že to je těžší kočár (takže není ideální na každodenní nošení do patra nebo do MHD), a v kombíku zabere ve verzi s hlubokou korbou celý kufr (pokud nebudeš sundavat kola).
Tak auto máme velký a bydlíme v domečku kde naštěstí nikam nic tahat nemusím
ještě se zeptám, protože mám termín v dubnu, vejde se do něj i dítě v zimě ve fusaku? ![]()
@Teruna000 Já zase naopak nikdy kombinaci neměla a udrhýho to chci. Chci si koupit britax
@Eliine Ja pochybuju ze 8 mesicni mimco bude chtit byt v korbe ![]()
My máme maxi cosi mura4 a teda maximální spokojenost, nafukovací velká otočná kola, dají se i zaaretovat, spor´ták se dá otočit po i proti směru jízdy, ale v praxi ho zatím vyzkoušený nemám, protože malému je půl roku a zatím je v hluboké korbičce, která je mimochodem taky krásně prostorná, na délku má lůžko krásných 77cm. ![]()
@Eliskaxox píše:
@Eliine Ja pochybuju ze 8 mesicni mimco bude chtit byt v korbe
nemám zkušenost tak se si myslela, že třeba jo
ale díky ![]()
@Eliine píše:
Tak auto máme velký a bydlíme v domečku kde naštěstí nikam nic tahat nemusímještě se zeptám, protože mám termín v dubnu, vejde se do něj i dítě v zimě ve fusaku?
Kluk byl ve fusaku v hluboké korbě do 9 měsíců, pak se naučil sedět a začal v korbě vyvádět, tak přesedlal do sporťáku. Vydržel by tam rozměrově ale klidně i dýl - vnitřní rozměr korby mého Taka je asi 84 cm a mám podměrečný dítě (v roce 72 cm).
@Klárina3 My měli super zkušenost z vajíčkem jediný kam se syn vešel do 7 měsíců. Pak jsme měli jasno s další autosedačkou. Bohužel v kategorii 15-36 nedělají polohovatelnou autosedačku tak jsme přešli na maxicosi. A po té co se rozpadl náš kočárek tak jsme zkusili britax b-agile a vydržel už hodně