Jaký kočárek pro první mimi?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
146
14.4.15 21:19

Jaký kocarek pro první mimi??

Ahoj maminky, potřebovala bych poradit, jaký koupit kocarek pro moje první miminko? Diskuzi je tu sice spousta, ale jsou starších dat a na netu je toho tolik, ze uz se v tom sama nevyznám :nevim: navíc radši preferuji vaše osobní zkušenosti než popisy produktu. Nevím, jestli 4 nebo 3 kolku, jakou značku, jestli je lepší koupit nový nebo stačí použity v dobrém stavu? Sportak a golfový dostanu od Švagrovský, tak to mám vyřešené, ale ten prvni opravdu nevim. Poradíte prosím? Rozpočet kolem 10 tis. Dekuju moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
14.4.15 21:22

@Evuliska musíš vědět, kde se s nim budeš pohybovat, co od toho čekáš, dle toho kupovat. JInak z druhé ruky seženeš hluboké jako nové, u sporťáků je to horší, ale taky se dají pořídit kočárky jak nové - i v záruce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
14.4.15 21:23

A ten sportak, co dostanes, tak jde do lehu? Pokzd jo, strcila bych do nej vloznou tasku a mela vyreseno. Nebo nejde na nej dokoupit korba? Co je to za znacku.

Jinak ja bych sla urcite do trikolky ci ctyrkolky s otocnyma, rvat se se ctyrkolkou s pevnyma by se mi nechtelo. Ale ja uz mam odkocarkovano a prehled v novinkach nulovy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
14.4.15 21:25

@Evuliska a co zajít si do prodejny s kočárky a prolistovat katalogy a vybrat si?
:think:

• Citovat
  • Upravit
1679
14.4.15 21:31

Ja jsem nad miru spokojwna s x lander xa. Na bazarech urco sezenes jen podvozek s korbou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
14.4.15 21:31

Máme Cortina Camarello X3 z druhé ruky a jsem s ním moc spokojená :palec: je to trojkombinace a vše jde hned nacvaknout na podvozek, bez adaptérů :) korbičku má velkou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
14.4.15 21:36

U hlubokého je to skoro jedno, protože ho vyuzijes jen chvíli, takže i když by neseděl, tak se to s nim da přežít. Musíš alespoň trochu vědět, co od toho kocarku chceš, jinak bez prpste nějaký kup :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
14.4.15 21:36

Ja mam pouzity Jane slalom pro 3kolku. Koupili jsme pouzity ne kvuli financim, ale proste protoze se znam. Vecne s nim narazim nekde do dveri, vytahu o zed, do auta ho nakladam jak hnuj atd. Mit novy kocar za 30 litru tak me hrabne. Jinak Slalom je fajn. Celkem lehky, jednoduse skladny, velka nafukovaci kola, velika korba na mimco(asi nejvetsi na trhu tusim, dobre se ovlada jednou rukou. Nevyhodu bych videla v malem kosiku na podvozku, nehoupe a pokud si vysoka tak taky neni moc vhodny je pomerne nizky - ja jsem prcek takze pro me super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
14.4.15 21:43

@Evuliska JInak - hluboký jsem měla Roana Maritu - pořizovat další, jdu do něj znovu. Sporťák jsem pořídila Quinny speedi - zatím zkoušíme jen pár dní, ale jezdí se s ním skvěle, na brusle a na běh je boží :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
14.4.15 21:48

Já mám teď Tako Captiva z druhé ruky a je jako nový. Nemůžu si stěžovat. Záleží, kde s ním budeš jezdit a co od kočáru očekáváš. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
14.4.15 22:00

Já měla a mám casualplay s4 a naprostá spokojenost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
14.4.15 22:07

.

Příspěvek upraven 19.08.15 v 21:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
14.4.15 22:31

@Evuliska pokud bych brala sporták od švagrový, jukla bych, zda se k němu neprodává do kombinace i korba či autosedačka a dokoupila si ji k tomu.. at už novou nebo použitou..a budeš mít taky rychle vyřešíno :)
Jinak já jsem měla na obě děti trojkombinaci Jane slalom pro, lehoučká snadno ovladatelná trojkolka s velkou korbou capazzo (pozorn dělají i maličké), s vajíčkem, co se snadno nacvaklo na podvozek kočárku a prostorným velkým sportákem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kies
14.4.15 23:13

Teutonia Be You trojkombinace, naprostá spokojenost. Nerada ho prodávám, ptž syn už je velký ;)

• Citovat
  • Upravit
146
15.4.15 08:13

No já pravé potřebuji dvojkombinaci. Svagrova ma teď jeste příčka, takže ho jeste teď využívá, já mám za 14 dni termín, takže potrebuju ten hluboký s vajíčkem a až budu potřebovat ten spor tak, tak uz dojezdi a dá mi ho, takže se teď na nej ani vázat nemůžu. Jsem moc rada za vaše názory. Jinak s nim budu jezdit jen město, vesnice a auto, možná brusle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí