Jaký kočárek na hraní vybrat pro 2,5letou?

1027
5.4.12 13:38

jaký kočárek vybrat pro 2,5 letou

líbí se mi dva
1- http://www.nakupujsusmevem.cz/…y-2v1-zeleny

2 - http://www.babyveci.cz/detail.php?…

ten první jsem na živo nikdy neviděla ale strašně se mi líbí,dcera má moc ráda zelenou,ale nevím jestli jí nebude moc velký měří 96 cm a jak se s ním jezdí
ten druhý má kamarádka a dceři je dobře,kamarádka je s ním spokojená,tak jaký by jste si vybrali,popř máte nějaký doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6499
5.4.12 13:40

Dcera dostane v neděli ke 3. narozeninám ten druhý, ale jen jako sporťák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lusis
5.4.12 13:45

ahoj,my doma ještě žádný nemáme,ale jestli můžu říct,tak za mě ten 1,příjde mi takhle na fotce pomalu jak opravdovej,je fakt pěknej i barva a vypadá že i něco vydrží :pankac:

Příspěvek upraven 05.04.12 v 13:53

• Citovat
  • Upravit
46867
5.4.12 13:51

Ten Quinny je bozi :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
5.4.12 14:07

Mně se líbí ten zelený :mrgreen: a když i dcera má ráda zelenou… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1126
5.4.12 14:10

Oba vypadaji paradne, lip nez muj skutecnej kocar :lol: Ale vic se mi libi ten zelenej :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9018
5.4.12 14:14

Mně se líbí ten zelený a taky se mi líbí, že má polohovací rukojeť a že ti s dcerou poroste. Je více variabilní a vypadá opravdově. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
5.4.12 14:16

My máme ten Quinny a dcera s ním jezdí každý den. Je z něj nadšená stejně jako já :-) Takže za mě ta druhá varianta :-)
Když s ním jede po ulici, lidi nás zastavují a jsou z kočárku nadšeni :-) Často říkají, že an oni sami neměli tak propracovaný kočárek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5254
5.4.12 14:20
@zuzulenda píše:
My máme ten Quinny a dcera s ním jezdí každý den. Je z něj nadšená stejně jako já :-) Takže za mě ta druhá varianta :-)
Když s ním jede po ulici, lidi nás zastavují a jsou z kočárku nadšeni :-) Často říkají, že an oni sami neměli tak propracovaný kočárek :-)

Já jednou potkala paní co měla miminko v Quinny kočáru a druhá dcerka tento vezla, paráda! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
5.4.12 14:32

ten druhý vím že jí velikostně je ale ten první nevím nebude jí velký i když je to docela čahounky ( 96cm)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LEM
669
7.4.12 15:18

Ja se chystam koupit podobny jako je prvni. Protoze ma polohovaci rukojet a nase slecna je malinka. Puvodne jsem chtela ten druhy, ale ten proste mit jeste nemuze, rukojet je na ni vysoko. Ovsem kdyz vis ze ji pasuje tak bych sla do quinny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí