Jaký kombinovaný kočárek?

5532
21.5.07 12:55

Jaký kombinovaný kočárek?

Ahoj holky,
jsem zoufalá a potřebuji vaše rady. Měla jsem vybraný kočárek Patron Bohemia - Apollon Alux, jenže jsem ho viděla teďka o víkendu na vlastní oči a byla jsem z něj dost zklamaná :?
Takže sháním nanovo, a dost mě tlačí čas. Vůbec nevím, co mám vybírat. Potřebuji aby vážil nejvíce 15 kg, velká kola vhodná do terénu (klasická čtyřkolka), hodně prostoru uvnitř kočáru, přehazovací rukojeť (pokud možno o nastavitelná výška madla), cena +- 10 000 Kč.
Prosím prosím, jsem zoufalá!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4419
21.5.07 13:04

A co tenhle Apolon? Ten jezdí teď krátce u nás a nevypadá vůbec špatně.

http://www.kocarky-online.cz/p/zephyr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
21.5.07 13:06
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
21.5.07 13:14

A nebo tenhle ale váží 17kg- http://www.darababy.cz/…orjan-spring-:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2733
21.5.07 13:16

Já mám free line trojkombinaci, a kámoška má ještě lepší Deltim sport-ten je oparvdu velký, ještě větší kola, než mám já, krásně houpe a stojí do 10 tisíc. I ta váha odpovídá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2257
21.5.07 13:21

http://www.depemo.cz/sortiment2.php?…

Nebo tenhle, ale já ho nemám, mám Knorr Nizza, ale už se asi nevyrábí(resp.vyrábí ho Hoco, ale už to není to, co mám já, prý je horší), byla jsem spokojená, tohle je jeho bratranec :wink: ale asi bude těžší..

A co se ti na Apollonu nelíbilo??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
21.5.07 13:24

Ahoj, pokud bych znovu kupovala kombinovanej kočár, šla bych do JANE Nomad +korbička… podvozek má šestapůl kilo! Mám tento sporták: http://www.babymania.cz/…-naranja-g82 a je to bomba kočárek…lehoulinky, skladny, malá je v něm od tříapůlměsíce…spokojená jak želva, kola jsou v poho, terén zvládá skvělě - jediné co nemá je ta přehaz.rukojet-ale vůbec to nevadí. výškově nastavitelná je. Košík prostorný…letošní kolekce je dvoubarevná, loňká jednobarevná…doporučuju lonskou - má sítku v igelitu na stříšce a nepálí tak dítěti tolik na hlavičku - když svítí.-)) na druhou stranu, letošní kolekce je docela pěkně barevně vyvedená.
http://www.handypraha.cz/…-detail.html
Rozhodně bych nešla do velkých kombinovaných kočárů - ze kterých se složkitě dělají hnus obr sporťáky… Mimino bude v hluboké korbě stejně jen cdhvilku a pak chce koukat ven. Takže ty spíš koukej po pěkném sporťáku s adaptérem na korbu a autosedajdu…tak bych volila já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
21.5.07 13:25

Hlavně ne deltim sport - ten máme my a je to docela hrůza. Z počátku jsme z něj byli nadšení, ale teď po 2 letech musím říct, že hůř jsme si vybrat nemohli. Cca po 4 měsících manžel vyměňuje pružiny a už jsme ho měli 2 x na výměně brzd. Teď budeme mít druhý dítko a kočár bohužel stejný, manžel už se chystá opět na výměnu pružin a já na to, že zas budu všude vláčet ten náš maxikočár.
Deltim sport má i výhody, ale nevím, jak na tom jsou ostatní kočárky: mezi výhody patří to, že se mi do fusaku (taška, která je součástí kočárku jenom bez té výztuhy, která lze jednoduše vyjmout) vešel i dvouletý syn, takže je opravdu dostatečně velký kočár, látka je jako nová i přes časté praní.
 Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
21.5.07 13:42

Ahoj Terko
Můžu se zeptat co se ti na Apollonu nelíbilo? :?
Je to totiž můj favorit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2733
21.5.07 13:54

Jano, to je mi líto s tím deltimem, ale kámoška ho má dva roky a je pořád super. Žádná reklamace, naopak je bezva do terénu, oni s ním jezdí po horách a vše vydržel.
Ono asi taky záleží, kde všude chceš jezdit, osobně bych nešla do kočáru bez pořádného odpružení a velkých kol. Myslete holky taky na zimu, v Praze možná v těch pár cm sněhu je to jedno, jaká kola, ale tam, kde sněží pořádně, bych žádných 6 koleček nevolila, je to děsná dřina!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
21.5.07 14:03

Chtěla jsem napsat přesně to, co Kristian. Záleží, kde s ním chceš jezdit. Ve sněhu a v přírodě s těmi 6-ti kolečky neprojedeš a když, tak se strašně nadřeš. Vyzkoušela jsem všechny možné druhy kočárků, ale nedám dopustit na velká nafukovací kola a přehazovací rukojeť. Je pravda, že jako sporťáky nejsou nijak designově vyumělkované, ale jde hlavně o pohodlí dítěte a matky, ne? A u většiny z nich se žádná složitá přestavba nekoná - prostě vyndáš vložnou tašku, na:,–(íš madlo a zvedneš opěrku zad.
Já mám Apollon Alux - jsem spokojená. Kamarádka Hoco Diamond - ten je ale těžší. Ještě si chválí Hartan Racer - ale ten už je cenově jinde :-(

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
21.5.07 15:05

A co takhle Inglesina Magnum s podvozkem Ergo bike (s nafukovacími koly). Do terénu je perfektní, korba taky dost velká. Mišák je na konci června a do jara se mi tam vešel i s fusakem. Akorát nemá teda přehazovací rukojeť, ale korbička jde dát oběma směry.

Ale taky by mě zajímalo, co se ti na Apollonu nelíbilo. Teď si ho koupila moje ségra a mě se celkem líbí.

P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
21.5.07 15:10

Ahojky,
pro mě byl Apollon taky favorit, ale to jsem ho měla vybraný jen přes net. Teďka o víkendu jsem ho viděla naživo v prodejně, a byl celkově takový dost „rozvrzaný“ a docela hodně plastový. To mě překvapilo, protože vypadal dost jinak, než jsou fotky na internetu, tak nevím, jestli to byla třeba nějaká jiná kolekce :roll: . Taky měl nějaké rozvyklané brzdy. Dívala jsem se na něj na Zličíně v Pontanele, jinak nevím, kde bych na něj v Praze ještě mohla narazit.
Kombinovaný kočár chci určitě, starší dítě mi v kombinovaném kočáře spalo do dvou a půl roku - tak proto. Navíc sporťák už mám, takže na cesty do centra už mám vystaráno. Potřebuji aby měl velká kola, protože chodíme na procházky do lesa a do různých terénů. Takže asi tak.............

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10813
21.5.07 16:47

Mam Dorjan spring :-) a na nem tedy neuvadeli vahu 17 kg ale 14 -tak nevim-ale mala je dlouha a porad se do enj vejde takze nemusim resit to ze by korbicka byla mala-nechce sedet a JEZDI NA BRISE COZ BY NA SPORTAKU DOST DOBRE NESLO-TAKZE HLAVNE POZOR NA MALE KORBICKY.-pardon…zmackla jsem caps lock… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.5.07 17:11

Apolon

Já mám kočár od Patronu Apolon a nemůžu si stěžovat. Do terénu je jako dělaný do Prahy už méně. Pokud chce člověk často jezdit v autě a dávat tam kočár není pro něj tento kočár moc vhodný. Do dlouhé Fabie musíme sundavat kolečka. Ale na zimu je jak dělaný.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4