Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
mám 1,5 letého syna a zdědil po dcerce kočárek malé, golfové hole. Jezdí s nimi po celém bytě, jsou lehké, takže je dobře i uzvedne. Strašně si s nimi vyhraje.
Malá dostala teď k prvním narozeninám tento od Smoby a drandí s ním parádně.
http://img.mimishop.cz/…a2263427.jpg
Máme ten stejný, co přiložila Petta a je fakt bezvadný. Malá ho dostala na první narozeniny i s panenkou a je z toho š´tastná. Je stabilní, ale ne těžký, dobře se jí s ním jezdí, není vysoký ani nízký. A na ven má obyčejné lehounké golfky a zvládá je perfektně. ![]()
tenhle na fotce je boží, do toho jsem zamilovaná a hodlám ho koupit tak ke druhým narozkám. Mě se zdá ta rukojeť vysoká- Veru měří jen 72cm.
,ale je bezkonkurenční:). Verunka jezdí s golfkama. Nemá sebemenší problém:).
Ahoj, taky máme ten, co má Petta na fotce
Je bezva, doporučuji ![]()
Lakynka píše:
tenhle na fotce je boží, do toho jsem zamilovaná a hodlám ho koupit tak ke druhým narozkám. Mě se zdá ta rukojeť vysoká- Veru měří jen 72cm.,ale je bezkonkurenční:). Verunka jezdí s golfkama. Nemá sebemenší problém:).
Výška madla je 54cm, větší kočárky mají kolem 70cm. Naše malá má teď 74cm a nemám pocit, že by jí byl velký ![]()
Mrkněte na české kočárky od JAKU zde.
Ahoj,
prosím o radu, chceme koupit pod stromeček kočárek - hračku. Adélka bude mít tou dobou rok a půl, takže hledáme nějaký kočárek, který nebude moc veliký a vratký. Asi by měl mít spojenou rukojeť, golfové rukojeti by asi nezvládla ?
Poradíte mi, jaký máte vy, nebo jaký se vám zdá vhodný?
Nejsem zastánkyní panenek za tisíce, ale na převážení hadrové panenky, nebo plyšáků bude něco potřeba
Pokud už taková diskuze existuje, omlouvám se za duplicitu - ale diskuzí o kočárcích je tolik, že se nedá prohledat.