Jaký koupit kočárek - hračku?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
xxZuzana
12.10.10 11:08

Jaký koupit kočárek - hračku?

Ahoj,
prosím o radu, chceme koupit pod stromeček kočárek - hračku. Adélka bude mít tou dobou rok a půl, takže hledáme nějaký kočárek, který nebude moc veliký a vratký. Asi by měl mít spojenou rukojeť, golfové rukojeti by asi nezvládla ? :think:

Poradíte mi, jaký máte vy, nebo jaký se vám zdá vhodný?

Nejsem zastánkyní panenek za tisíce, ale na převážení hadrové panenky, nebo plyšáků bude něco potřeba :-)

Pokud už taková diskuze existuje, omlouvám se za duplicitu - ale diskuzí o kočárcích je tolik, že se nedá prohledat.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
197
12.10.10 11:12

mám 1,5 letého syna a zdědil po dcerce kočárek malé, golfové hole. Jezdí s nimi po celém bytě, jsou lehké, takže je dobře i uzvedne. Strašně si s nimi vyhraje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
12.10.10 11:20

Malá dostala teď k prvním narozeninám tento od Smoby a drandí s ním parádně.
 http://img.mimishop.cz/…a2263427.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
902
12.10.10 11:22

Máme ten stejný, co přiložila Petta a je fakt bezvadný. Malá ho dostala na první narozeniny i s panenkou a je z toho š´tastná. Je stabilní, ale ne těžký, dobře se jí s ním jezdí, není vysoký ani nízký. A na ven má obyčejné lehounké golfky a zvládá je perfektně. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
12.10.10 12:13

tenhle na fotce je boží, do toho jsem zamilovaná a hodlám ho koupit tak ke druhým narozkám. Mě se zdá ta rukojeť vysoká- Veru měří jen 72cm. :nevim: ,ale je bezkonkurenční:). Verunka jezdí s golfkama. Nemá sebemenší problém:).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
12.10.10 14:26

Ahoj, taky máme ten, co má Petta na fotce :wink: Je bezva, doporučuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
13.10.10 22:10
Lakynka píše:
tenhle na fotce je boží, do toho jsem zamilovaná a hodlám ho koupit tak ke druhým narozkám. Mě se zdá ta rukojeť vysoká- Veru měří jen 72cm. :nevim: ,ale je bezkonkurenční:). Verunka jezdí s golfkama. Nemá sebemenší problém:).

Výška madla je 54cm, větší kočárky mají kolem 70cm. Naše malá má teď 74cm a nemám pocit, že by jí byl velký :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
13.10.10 23:44
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat