Jaký má plat prodavačka v Lidlu v Brně?

Anonymní
18.2.12 18:51

Jaký má plat prodavačka v lidlu-Brno?

Ahoj holky, zajímalo by mě, zda někdo neví, jaký plat mají prodavačky v Lidlu? Přímo v Brně…děkuji. :-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1943
18.2.12 19:13

v Brně nevím, ale když to budu brát obecně, tak cca 10tis čistýho+ nějaká stravenka třeba(= 11 tis.).Takže asi 10-11 tis. měsíčně( bych řekla)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.2.12 19:48

Díky…si právě myslím, že tak 12 tis hrubýho. :-)

• Citovat
  • Upravit
1943
18.2.12 20:05

já měla v penny 15 hr( 10 čistýho) + nějaké stravenky =cca 11tis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
18.2.12 20:15

Zakladatelko, co tak vím od známých tady v Brně, tak se připrav hlavně na to, co není o penězích… (A potvrdilo se to i tady v diskusích.)
Jde především o nezaplacené přesčasy a tzv. diskriminační otázky. To jsou takové ty jako: „Máte děti?“ „Plánujete v brzké době otěhotnět?“ „Jakým dopravním prostředkem budete dojíždět do zaměstnání?“ a podobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.2.12 20:17
Jura007 píše:
Zakladatelko, co tak vím od známých tady v Brně, tak se připrav hlavně na to, co není o penězích… (A potvrdilo se to i tady v diskusích.)
Jde především o nezaplacené přesčasy a tzv. diskriminační otázky. To jsou takové ty jako: „Máte děti?“ „Plánujete v brzké době otěhotnět?“ „Jakým dopravním prostředkem budete dojíždět do zaměstnání?“ a podobně.

Díky. Jaký smysl má otázka o tom, jak budu dojíždět? :-)

• Citovat
  • Upravit
1943
18.2.12 20:55

třeba když budeš jezdit vlakem či autobusem- kvůli zpoždění? :nevim: Ono tam musíš být třeba na 6h ranní(v lidlu u nás v 5h).Jinak mě se na nic takového neptali a po 3 měsících jsem odcházela na rizikové :lol:
Ale bývá tam dost „buzerace“ a z člověka dělají stroj bez práv, jen s povinnostma :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
18.2.12 20:59

K tomu dojíždění - třeba se zeptají i na konkrétní linku autobusu nebo vlaku. Pokud jede ráno jen jeden spoj, tak třeba při kalamitě nebo při tvém zaspání bys dorazila o 4 hodiny později - ne, děkujeme, radši vezmeme někoho jiného…

Příspěvek upraven 18.02.12 v 21:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.2.12 21:45

Ajoo..takhle. :-)

Janet..ty jsi měla 15 hrubýho a 10 čistýho? Ti strhli nějak moc ne?

• Citovat
  • Upravit
1943
18.2.12 22:41

jj. strhávali cca 4 tisíce.Ještě jsem tam měla psanou superhrubou mzdu asi 18tis :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.2.12 23:36

Ty jo, to je stejně nějak moc. Ta superhrubá mzda, to si pamatuji ze školy, když jsme se učili mzdový účetnictví. Teď je práce na nic. Jsem se koukala a oni tam berou se základkou, výučním listem nebo maturitou. Já mám ještě vyšší vzdělání než toto, ale co se dá dělat. V účetnictví nikde praxi nemám a do firmy tě nikdo bez praxe min. 3 roky nezaměstná…a to mě účetnictví fakt baví. :cert:

• Citovat
  • Upravit
1943
19.2.12 00:27

tak kdybys tam nastoupila jako zástupkyně vedoucí, tak těch 16-17 čistýho tam máš si myslím.a tam se to střídá jako ponožky, tak šanci dostat se výš ,než jako pokladní, je celkem velká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.2.12 16:38
janet9 píše:
tak kdybys tam nastoupila jako zástupkyně vedoucí, tak těch 16-17 čistýho tam máš si myslím.a tam se to střídá jako ponožky, tak šanci dostat se výš ,než jako pokladní, je celkem velká.

O tom jsem tu někde na diskuzi četla, že dostat se na vyšší pozici je v těch menších supermarketech větší, než někde v hypermarketu. To je vlastně jasný. :-)
Ale nevěděla jsem, že tam mají tolik. V těch hypermarketech na vedoucích pozicíchh bych to viděla na 12 čistýho že?

Setřenice dělá v tabáku v hypermark. a má 12 čistýho a to tam dělá 11 let. Jsem jí před lety říkala, ať jde do nějakýho menšího obchodu, kde by měla větší šanci se dostat výš,nebo aspoň přidáno. Celou tu dobu má stejnou výplatu.

• Citovat
  • Upravit
4387
19.2.12 16:43

Skus tuto stranku je tam porovnanie platov podla pozicie a regionu:
 http://www.platy.cz/#…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
danus18
20.2.12 08:11

Brácha dělá v lidlu v praze. pracuje na kase, ve skladu, na krámě. prostě kde je potřeba. pracuje tam téměř dva roky. Plat má 13 tisíc čistýho. akorát ve zkušební době měl méně. pak mu dali smlouvu na dobu neurčitou. přesčasy mu proplácí. na prodejně mají prý dobrý kolektiv.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat