OČR - kdy dostanu peníze na účet?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5866
17.2.12 09:18

OČR - kdy dostanu peníze na účet?

Ahojky holky, nevíte, prosím, některá, kdy dostaneme peníze za OČR na účet? Manžel ošetřoval na konci ledna naši dcerku jeden den, když mi bylo zle. Vím, že to za ten jeden den nebude nic moc, ale ráda bych věděla, kdy zhruba posílá sociálka peníze? :) . díky moc za info. Míla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
JaSe
17.2.12 09:21

Ahoj,
trvá to tak tři týdny od toho, co to mzdovka pošle na sociálku. Aspoň já to tak mám (a těch očetřovaček jsem měla už dost).

• Citovat
  • Upravit
343
17.2.12 10:09

OSSZ má 30dnů od přijetí poukazu tzn pokud mzdovka odevzdala v lednu mělo by to do 29.2. být vyplaceno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
17.2.12 11:17

Holky, díky. Já se právě dočetla na netu, že na to mají pravdu 30 dní, ale skutečnost je jiná. Jedna paní psala, že jí ošetřovák z října dorazil až v půlce ledna. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101502
17.2.12 15:12
milap píše:
Holky, díky. Já se právě dočetla na netu, že na to mají pravdu 30 dní, ale skutečnost je jiná. Jedna paní psala, že jí ošetřovák z října dorazil až v půlce ledna. :roll:

Ono taky záleží jak stará byla informace od paní, aktuálně žádné výraznější problémy nejsou, občas to někomu nedorazí, ale jsou to spíše jednotlivosti, kdy to někdo (ať už u zaměstnavatele nebo na ČSSZ) zabordelí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1998
6.3.12 12:24

no ja nevim..muz byl na osetrovaku pred 6-ti tydny tri dny co ja byla v porodnici a on doma se starsim synem a nic nam jeste neprislo..kdyz jsem lezela v tehu a byl doma 9 dni,prislo to zhruba po mesici..tak buh vi,jak to je..kde se zeptat?zavolat na CSSZ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat