Mzda 2012
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
mzda 2012
Holky prosím, kamarádka mi říkala že prý někde četla že se má zvedat mzda pro muže co mají dvě děti. Nevíte někdo o tom, nikde sem se o tom nedočetla zdá se mi to jako blbost
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Chybí mi tu smajlík pro válení se smíchy po zemi
Ať ti pošle odkaz na nějaký článek nebo kde to slyšela a my jí povyprávíme třeba tu pohádku o Červené Karkulce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jestli to nemyslela tak, že se mu zvedne mzda díky vyšší slevě na dani na poplatníka (24840,– ročně) a dítě (13404,– též ročně).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
daselinka píše:
Holky prosím, kamarádka mi říkala že prý někde četla že se má zvedat mzda pro muže co mají dvě děti. Nevíte někdo o tom, nikde sem se o tom nedočetla zdá se mi to jako blbost![]()
O tom jsem ještě neslyšela, ale taky se mi to moc nezdá
. Jsem zvědavá co napíšou ostatní
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, zvyšuje se odpočet daní na dítě - taže ano, každý rodič, který uplatňuje daňový odpočet bude mít malinko vyšší mzdu.
http://spoctiduchod.mesec.cz/…-bezne-lidi/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
janusska píše:
Tak jestli to nemyslela tak, že se mu zvedne mzda díky vyšší slevě na dani na poplatníka (24840,– ročně) a dítě (13404,– též ročně).
Ale slevu na dani může mít i žena, pokud má prohlášení na sebe ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky taky jsem si to myslela že to je zase jen nějaká blbost, ale chtěla jsem se poptat
ona ani sama moc nevěděla takže si myslím že slevu na dani ale asi nemyslela nebo to jenom špatně pochopila
protože to je v podstatě normální a tu může mít i žena.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
daselinka píše:
Díky taky jsem si to myslela že to je zase jen nějaká blbost, ale chtěla jsem se poptatona ani sama moc nevěděla takže si myslím že slevu na dani ale asi nemyslela nebo to jenom špatně pochopila
Já se ani nedivím, to co žvaní v rádiu/televizi a zejména na netu, je příšerně zkreslené ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
JanaK88 píše:daselinka píše:Já se ani nedivím, to co žvaní v rádiu/televizi a zejména na netu, je příšerně zkreslené
Díky taky jsem si to myslela že to je zase jen nějaká blbost, ale chtěla jsem se poptatona ani sama moc nevěděla takže si myslím že slevu na dani ale asi nemyslela nebo to jenom špatně pochopila
No právě a jelikož jsme nevěděla jak to je, tak jsem ji to ani nevyvracela, chtěla jsem se poptat jestli o tom někdo něco neví i když se mi to zdálo divné ale nechtěla jsem ze sebe dělat blbce, když ho teď dělám tady
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Už je podezřelé jen to, že by to mělo být zvýhodnění pro muže a proč zrovna 2 děti. Už tohle je divné a naznačuje to hoax. Protože takové zvýhodnění by znamenalo diskriminaci ostatních (žen a rodin s jedním nebo více jak dvěma dětmi) a to je nepřípustné.
Nejlepší je se hned ptát, kde to četla/slyšela a ověřit si zdroj a pak dle vyhledávání novinky najdeš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit