Mzda 2012

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
21
16.2.12 15:41

mzda 2012

Holky prosím, kamarádka mi říkala že prý někde četla že se má zvedat mzda pro muže co mají dvě děti. Nevíte někdo o tom, nikde sem se o tom nedočetla zdá se mi to jako blbost :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4306
16.2.12 15:44

Chybí mi tu smajlík pro válení se smíchy po zemi :pankac: Ať ti pošle odkaz na nějaký článek nebo kde to slyšela a my jí povyprávíme třeba tu pohádku o Červené Karkulce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1348
16.2.12 15:45

Tak jestli to nemyslela tak, že se mu zvedne mzda díky vyšší slevě na dani na poplatníka (24840,– ročně) a dítě (13404,– též ročně).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11035
16.2.12 15:45
daselinka píše:
Holky prosím, kamarádka mi říkala že prý někde četla že se má zvedat mzda pro muže co mají dvě děti. Nevíte někdo o tom, nikde sem se o tom nedočetla zdá se mi to jako blbost :nevim: :nevim:

O tom jsem ještě neslyšela, ale taky se mi to moc nezdá :think: . Jsem zvědavá co napíšou ostatní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
16.2.12 15:47

No, zvyšuje se odpočet daní na dítě - taže ano, každý rodič, který uplatňuje daňový odpočet bude mít malinko vyšší mzdu.
 http://spoctiduchod.mesec.cz/…-bezne-lidi/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4306
16.2.12 15:52
janusska píše:
Tak jestli to nemyslela tak, že se mu zvedne mzda díky vyšší slevě na dani na poplatníka (24840,– ročně) a dítě (13404,– též ročně).

Ale slevu na dani může mít i žena, pokud má prohlášení na sebe :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
16.2.12 15:58

Díky taky jsem si to myslela že to je zase jen nějaká blbost, ale chtěla jsem se poptat :lol: ona ani sama moc nevěděla takže si myslím že slevu na dani ale asi nemyslela nebo to jenom špatně pochopila :zed: protože to je v podstatě normální a tu může mít i žena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4306
16.2.12 16:00
daselinka píše:
Díky taky jsem si to myslela že to je zase jen nějaká blbost, ale chtěla jsem se poptat :lol: ona ani sama moc nevěděla takže si myslím že slevu na dani ale asi nemyslela nebo to jenom špatně pochopila :zed: protože to je v podstatě normální a tu může mít i žena.

Já se ani nedivím, to co žvaní v rádiu/televizi a zejména na netu, je příšerně zkreslené :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
16.2.12 16:05
JanaK88 píše:
daselinka píše:
Já se ani nedivím, to co žvaní v rádiu/televizi a zejména na netu, je příšerně zkreslené :?

No právě a jelikož jsme nevěděla jak to je, tak jsem ji to ani nevyvracela, chtěla jsem se poptat jestli o tom někdo něco neví i když se mi to zdálo divné ale nechtěla jsem ze sebe dělat blbce, když ho teď dělám tady :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4306
16.2.12 16:34

Už je podezřelé jen to, že by to mělo být zvýhodnění pro muže a proč zrovna 2 děti. Už tohle je divné a naznačuje to hoax. Protože takové zvýhodnění by znamenalo diskriminaci ostatních (žen a rodin s jedním nebo více jak dvěma dětmi) a to je nepřípustné.
Nejlepší je se hned ptát, kde to četla/slyšela a ověřit si zdroj a pak dle vyhledávání novinky najdeš :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
16.2.12 16:56

taky mě to přijde divný…kde na tom byla? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie