Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Lucie66 Ja se tesim, az to budu mit za sebou, ale na druhou stranu doufam, ze nam to vydrzi az do terminu planovane CS
Sice je to uz dost neprijemne, bolestive, unavne atd.ale kvuli mimi to chci vydrzet. Hlavne to polehavani je des
A to mam doma uz malou 3,5l slecnu, ktera mi ma jit pristi pondeli poprve do skolky
Tak snad to bude ok a ja tam s ni jeste tyden,14dni budu chodit, nez si trosku zvykne a nez pak budu min. tyden v nemocnici…ach jo
Pri prvnim tehu jsem krome posledniho valiciho se tydne byla jak netehotna..jsem si to holt musela vybrat ted ![]()
@Lucie66 ale jako jo, někdy jsou dny, kdy se nedá ani ležet ani stát, prostě nic:-D Ale teď už to mám fakt lepší, je pravda, že jsem si to „vyžírala“ prakticky dote´d, tak mi to možná teďko přijde takový jako úleva…
Elantra-to chapu jak je doma uz jedno dite jeto daleko tezsi…Snad vydrzime v kupe aby jsme pak mohly jit brzo domu a netrapily nas v nemocnici. Termin mam 13.rijna rodina me predpovedela 28.zari:-)tak uvidime
@Lucie66 právě, hlavně aby byli miminka dost silný na kojení a měli zdravý plíce ![]()