Jaký máte 33tt?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2442
26.8.14 20:26

@Lucie66 Ja se tesim, az to budu mit za sebou, ale na druhou stranu doufam, ze nam to vydrzi az do terminu planovane CS :? Sice je to uz dost neprijemne, bolestive, unavne atd.ale kvuli mimi to chci vydrzet. Hlavne to polehavani je des :cert: A to mam doma uz malou 3,5l slecnu, ktera mi ma jit pristi pondeli poprve do skolky :nevim: Tak snad to bude ok a ja tam s ni jeste tyden,14dni budu chodit, nez si trosku zvykne a nez pak budu min. tyden v nemocnici…ach jo
Pri prvnim tehu jsem krome posledniho valiciho se tydne byla jak netehotna..jsem si to holt musela vybrat ted :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
26.8.14 20:45

@Lucie66 ale jako jo, někdy jsou dny, kdy se nedá ani ležet ani stát, prostě nic:-D Ale teď už to mám fakt lepší, je pravda, že jsem si to „vyžírala“ prakticky dote´d, tak mi to možná teďko přijde takový jako úleva…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
27.8.14 07:40

Elantra-to chapu jak je doma uz jedno dite jeto daleko tezsi…Snad vydrzime v kupe aby jsme pak mohly jit brzo domu a netrapily nas v nemocnici. Termin mam 13.rijna rodina me predpovedela 28.zari:-)tak uvidime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2442
27.8.14 12:56

@Lucie66 právě, hlavně aby byli miminka dost silný na kojení a měli zdravý plíce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí