Zamítnutí mateřské

291
26.8.14 10:29

Zamítntí mateřské

Ahoj,
nejsem nikde přihlášená a neplatím si soc. Tudíž nemám nárok na mateřskou. Půjdu si ale vyřizovat rodič. příspěvek a tam po mě budou chtít zamítnutou mateřskou. Kam s ní jít na zamítnutí.? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1259
26.8.14 10:36

Na ossz podle místa trvaléo bydliště…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
26.8.14 10:37

Normálně na sociálku, kam bys šla jinak o mateřskou žádat.

• Citovat
  • Upravit
101754
26.8.14 10:39

@Corie Je to na tobě, na UP nemají nárok nějaké zamítnutí žádat, je to pouze jejich výmysl, nikoliv zákonná podmínka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
26.8.14 10:45

@j.a.n.i1 no jo, ale mě tenkrát baba řekla, že bez toho zamítnutí mi nedá ani formuláře. Nejdřív jsem musela dotáhnout zamítnutí mateřské a pak mi dala formuláře na rodičák. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
26.8.14 10:47
@mejdylko píše:
@j.a.n.i1 no jo, ale mě tenkrát baba řekla, že bez toho zamítnutí mi nedá ani formuláře. Nejdřív jsem musela dotáhnout zamítnutí mateřské a pak mi dala formuláře na rodičák. :zed:

no a s kama si ho dotáhla? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
26.8.14 10:50

@Corie šla jsem na pracák kam spadám a tam je OSSZ. Poptej se tam, oni tě nasměrují. Měj sebou ten papír od gynekologa kvůli mateřský. Tam podepíšeš čestný prohlášení, že jsi nepracovala a asi do týdne ti to zamítnutí přijde poštou. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101754
26.8.14 11:27

@mejdylko Fomuláře se dají stáhnout na netu a odevzat na podatelně, paní, co mě má „na starosti“ jsem u prvního rodičáku ani neviděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
26.8.14 11:54

@j.a.n.i1 no vidíš to… já jsem byla ze všeho tak podělaná, že jsem radši udělala co mi řekli :D tady třeba u nás je jen pidi kamrlík, kde seděj dvě „babči“ a ty to vyřizujou, kde je jaká podatelna jsem neměla ani páru :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
26.8.14 11:56
@j.a.n.i1 píše:
@mejdylko Fomuláře se dají stáhnout na netu a odevzat na podatelně, paní, co mě má „na starosti“ jsem u prvního rodičáku ani neviděla.

Aha..to je dobrá informace..kde přesně na internetu? Jak docílit toho abych tam nemusela a co všechno vyplnit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101754
26.8.14 12:08

@Corie Tady https://formulare.mpsv.cz/…y/cs/welcome a já prostě vyplnila všechno, doložila přesně ty doklady, které požadovali a bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí