Mizející dvojče či hematom

24
25.8.14 17:41

mizejici dvojce ci hematom

Nemate nekdo nahodou zkusenost s opravdu velmi silnym krvacenim, naslednou hospitalizaci a porad se nemuze prijit na to, zda mam obr hematom nebo mizejicii dvojcatko, ktere by se zjevilo az pro 3 mesici a nemizi i snad je to vetsi…Miminko je v poradku, ale ma tam souseda a nejsou schopni mi rict, co to je…tak jsem se chtela zeptat, zda nemate nekdo zkusenost, ze by mizejici dvojce se porad drzelo..Dekuji moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4109
25.8.14 18:02

Mizející dvojče se naopak zmenšuje :think: pak se ztratí úplně. Já měla hematom, ale to by ti měli říct hned :nevim: Ten se podle mě může zvětšovat. Ale měla jsem spíš menší krvácení, teda první noc silnější a pak to mizelo v podobě špinění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
25.8.14 18:15

No oni si mysleli dva tydny, ze je to hematom… a ted to je to spis pruhledne… spinila jsem pak chvili. A proste to tam porad je… oni ted maji zase verzi, ze jak se Mimi prevaluje tak ten druhy obal se hybe proto to ma porad jinou velikost, ale je mi divny, proc tam jest porad a neodesel s tim silenym krvacenim…a ze se nevstrebava… no prave jsem hledala nekoho, kdo by to tvojce zazil uz takhle v druhem trimestru.Tys mela ten hematom jak velky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
25.8.14 19:14

Ahoj,
já měla loni syndrom mizejícího dvojčete. Měla jsem ho ve 2. měsíci a pouštělo se jedno embryo. Přesto, že jsem brala Ascorutin, tak jsem skončila v 11.týdnu na revizi dělohy, neboť přestalo fungovat srdíčko u druhého.
Dle mého gynekologa, je to časté, že se jedno vstřebá a druhé funguje dál.
Přeju hodně štěstí a ať vše dopadne dle tvých představ. Já si dala pauzu Půl roku a teď jsem 33tt.
Ahoj Selka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
25.8.14 19:22

Ahoj, měla jsem mizející dvojče. Ještě truppl testy, mi kuli němu vyšly špatně. Na utz ve 22 ty už nebyl, ale takový problémy jak ty jsem neměla. Jen mě dost bolela levá strana podbrisku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
25.8.14 20:02

@scentini no me jakoby porad taky tak divne picha v leve cast I…a muzu se zeptat by jste to dvojcatko mela videt hned od zacatku a pak tedy zmizelo bez krvaceni okolo toho 22 tydnu… ja totiz ten druhy vak mam skoro na delku stejne dlouhy jako je v nem miminko… tak jsem z toho takova zmatena…a to boleni v podbrisku prestalo kdy? Me prave vysly ty testy v prvnim trimestru snad dobre…moc dekuji za indormaci!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
25.8.14 20:14

@AlcaPe Dvojce bylo vidět hned, bylo stejně velký jako to zdraví. Nejhorší bylo, že bylo velmi blízko tomu zdravímu. Dr mě říkal, že urco strhne ti zdraví a já potratim. Nakonec to dcera zvládla a zivot si vybojovala. Já krvacela, ale ne nějak hrozně. Na tom utz z 22 tt, dr říkal že už skoro není vidět. Co jsem četla, tak odchází úplně až s porodem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
25.8.14 20:19

Ano, v osmém týdnu bylo, ale netlouklo srdíčko, ve dvanáctém už nebylo. Druhé miminko už je patnáctiměsíční batole. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
25.8.14 20:34

@scentini no ja ho tam prave nemela nebo si toho Dr. nevsimnul i kdyz ja videla vsechny ultraz. a mam i fotky a tam neni taky nic videt…az kdyz jsem zacala krvacet tak se to objevilo, ale nejdriv to by opravdu hematom a taky mi porad rikali, ze potratim a nic jineho jsem neslysela prvni tyden…broucek, ale bojuje…no ja taky cetla, ze pokud se nevstreba do 12 tydne tak se pak porodi s druhym miminkem…stejne mi to porad nesedi ;(ze az ted…a nezmensuje s;;(a v kolikatem tydnu jste krvacela?

Příspěvek upraven 25.08.14 v 20:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
25.8.14 20:37

@kozisek Tak to je krasny…ze to, alespon jedno vybojovalo…jsou to bojonici..a Vam se tedy vstrebal bez krvaceni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
25.8.14 20:56
@AlcaPe píše:
@kozisek Tak to je krasny…ze to, alespon jedno vybojovalo…jsou to bojonici..a Vam se tedy vstrebal bez krvaceni…

Jj, vlastně nebýt ultrazvuku, tak o tom vůbec nevíme. Zpětně jsem si uvědomila, že kvůli tomu jsem měla vlastně den před vynechanou menskou už tak silnou čárku, jsem se tomu divila, ono to bylo holt dvojčaty. :nevim:

Držím pěstě, ať je vše v pořádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
26.8.14 02:16

@AlcaPe Že jsem těhotná, jsem zjistila velmi brzy u dr jsem byla 4+5, ale krvácení už bylo o týden dřív a špatně mi bylo dlouho. Potom zpětně jsem si uvědomila, že ty brzký nevolnosti zapříčinila dvojčata. Držím pěsti, ať se mimi udrží. Já když se malá udržela, tak jsem věděla že to bude silnej člověk. A zatím to do puntíku plní do života se dere :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí