Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky všem:-)Rozhodla jsem se založit tohle téma abych se dozvěděla jak se cítíte vy ostatní, jestli jako já
Už jeto takové nic moc dneska mě dost tvrdne břicho malá děla celý den boule až se mě blbě dýchá navíc jak zatlačí tak můžu sedět na wc a už se ani nezvedat…O bolesti zad ani nemluvě, každý den si říkám doufám, že tam ještě vydrží
A jak vy maminy???
Ahoj, ja jsem ted 34+,ale 33tt jsem mela dedivej, taky jsem si tu zalozila tema
Muj Dr. Nebyl v praci a jeho zaskok pani dr. me ani nenechala odejit z ordinace, ze pro me musi manza autem ![]()
Okamzite klidovy rezim, malej pry tezce naleha na spodek a tak jen wc a lezet…Ze musim 2 tydny vydrzet za kazdou cenu, kvuli plicim
..Takze ja vydesena a 12dni jen lezela -ted uz jen vic odpocivam, ale zase funguju ![]()
Zaha me pali o 106 a wc 5× za noc zadna mira
A to nemluvim o obcasnem bodani mocaku, kdyz se malej snazi tocit ![]()
U me je blby, ze mam problemy s mocakem…jo ja si taky rikam vydrz vydrz…doufam ze se taky dopatram tydne jako ty
@Lucie66 neboj,urcite
Me ta nahradni dr rekla, ze uz nemam cipek
A byla jsem tam v patek. V sobotu jsem vecer jela do nemicnice -byla jsem uplne vystresovana a jak jsem lezela, tak me vsechno bolelo mnohem vic ![]()
A pani dr. na pohotovosti me uklidnila, ze cipek jeste mam cca 36mm -tak pry mam byt v klidu ![]()
Cert aby se v tom vyznal ![]()
A ty mas problem taky s cipkem? Nebo mas jen okupovany mocak -protoze to je obcas k nevydrzeni ![]()
Elantra-ale mela jsem zanet mocaku a atb a furt tam nejakou bakterii mam gyndarka by dala zase atb naopak obvodak ze ne pry to je nejaka zvlastni bakterie tak nevim.Sice me to neboli, ale nekdy litam furtnekdy to zas jde jak kdy. Dneska mam takovy blby den asi podleham stresu…Boule me litaj po brise jak blazni:-)Vis co budete mit?
Ahoj, já jsem 34. tt a už se nemuzžu dočkat, až mimčo bude venku…protože mám silné nevolnosti, no děs běs, k tomu křeče do nohu a pocit, že mi praskne a vybouchne břicho a bolest pánve, že chodím jako stará kachna
ale aspon mám hezkou pleť ![]()
Andulonka-ja se hlavne bojim ze nepoznam ze se deje neco spatneho? Jsem rada ze v tom nejsem sama
@Lucie66 My cekame kluka. Mocak me boli celkem hodne, ale jen stridave a bricho me tvrdne a boli neskutecne, vetsinou vecer. Navic malej je celkem divokej, takze kope a tlaci vsude kde to jde - nebo i nejde a ja mam hroznej strach, ze porodim driv ![]()
Navic mam jit na planovany CS a termin az za mesic a termin porodu jeste o tyden dyl
Pri predstave ze zacnu rodit a pujdu na SC akutne me desi i ve spani ![]()
@Andulonka krece jsem mela taky asi tyden a tak jsem brala MG dokonce 8ks/denne…ted to celkem preslo.
Predtim jsem se nemohla ani protahnout, krece v nohach jsem rozchazela kolem 4-5h rano po obyvaku, krece v ruce byly taky bezva ![]()
@Lucie66 jinak me rikala dr. v nemocnici, ze pokud citim pohyby, tak mam byt v klidu a porod pry poznam-bud mi praskne vpda nebo budu mit pravidelne stahy
To je utecha, co ![]()
S malou to bylo horší, teď s prckem si naopak říkám, že to docela je fajn, teď abych to nezakřikla, je fakt, že doteď mě něco bolelo apod, ale minulý týden už přestala jak krční páteř, tak žlučník, dokonce jsem předevčírem honila malou po lese, a malej na to nic, břicho tvrdne spíš jen při rychlém vstanutí nebo změně polohy, jinak taky ne. Akorát malej začal dost často škytat, a to teda jako no, nevím:-D ale jinak celkově mi přijde, že mám teď víc energie než v minulých, momentálně lezu po štaflích a maluju malej v pokojíku sovy na zeď ![]()
Zároveň se ale začínám bát každého píchnutí apod, a říkám malému, ať tam kouká ještě zůstat, malá mi šla o měsíc dřív.
Elantra-tak snad to poznáme…My máme mít holčičku, ale asi se bude věnovat fotbalu to jinak není možný co tam dělá…Já jak jí dlouho necítím frknu jí tam čokoládu a už jede jako blazínek ![]()
Koblížek-tak to máš fajn…Já jsem jinak taky aktivka, ale dneska jsem nešla ani na vychajdu…nešlo to
@Lucie66 Tak malej je taky na sladky, jakmile dam bonbon, cokoladu ale treba i nanuk, banan nebo bramburky -tak muzu jit z fleku delat brisni tance a to doslova! Bricho skace doleva, doprava ![]()
Ale noci mivam nejhorsi (to mi fakt neni dobre, bricho jak kamen, bolest jak pri ms a zada ani nemluvim a do toho ten mocak
)
No jo, tehotenstvi, nejkrasnejsi obdobi zeny ![]()
Rekla bych ze urcite, az na prvni, cast druheho a cely treti trimestr, noooo ![]()
Elantra-jojo přesně tak to musel říct chlap
moooc se těším až jí budu držet, ale až tak za měsíc nejdřív ![]()