Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nevolala jsem ji, protoze telefon s ni je minimalne na pul hodiny, resi se opravdu kazdy prd, ale na podstatne veci odpoved „se jeste domluvime“. Jinak telefon a komunikacni aplikace pouziva tchyne stokrat denne, v tom problem nevidim
Kdyz ji ted napisu,muzem teda prijet,no tak odpovi ze slusnosti prijedte. Prijde mi to jako vnucovani se. Na jednu stranu chci pro kluky snih,na druhou stranu co rict,kdyz se kluci ptaji a proc si s nama babicka nehraje a venujee se jenom vnucce?
@sweetpuppy Když chceš k někomu jet, tak se ho slušně zeptej a netestuj ho otázkami.
Ja taky miluji tyhle nejasne odpovedi. Ale cato vzniknou proste tak, ze dotycny nema cas se rozepisovat. Jestli tam chces jet, tak ji napis znova/zavolej.
@eva.pass píše:taky si myslím, že někteří potřebují extra pozvánku na slavnostním papíře doručenou osobním pikolíkem.
Zavolej ji, sms nekdy vyzni jinak nez clovek chce.. a jinak souhlasim s prvnim anonymem
@sweetpuppy píše:
Ahoj, zajima me Vas nazor:
napsala jsem tchyni:
jste na chalupe nebo v byte?
Muzeme s klukama prijet na snih?
Jakou smenu ma deda pristi tyden?
Odpoved:do vikendu jsme na chalupe, pak do bytu, deda ma ranni
Co si o tom myslite? Mame tam jezdit? Nebo nejsme tam chteni?
Rodinna situace: bydlime 150km daleko, bez snehu(snih resim kvuli detem),preferuji vnucku od dcery, ktere ted u nich bydli, my tam jezdime cca 1 za 1-2 mesice na vikend
Diky za nazor
Nečekej extra pozvánku a jeď. V nejhorším případě si najdeš ubytování v blízkosti jiného sněhu a bude pohoda, ne? Proč si kazit sněhový víkend hnusnou atmosférou v rodině.
![]()