Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj, ona je katolička? používá vaši sůl?
já používám doma exorcizovanou sůl na vaření a taky ji někdy dávám na zem, ale do rohů v pokojích. Používá se k ochraně před útoky zlých duchů, v jakékoliv podobě a jejich způsobům.
Tak je třeba se hezky zeptat, jaký to má smysl.
Tchýně doma rozhazuje sůl, tvůj manžel i ona se k tomu odmítají vyjádřit a ty jsi v pohodě
no jasně, typuju že pod anonymem je úplný nováček
Ne, vážně nesoli. A příteli bych vysvětlila, že jestli ještě jednou vosoli byt, tak to pak vosolim já jemu. Tam bych nebydlela. Psycho. Se divím, že jemu to nevadí. ![]()
Taky jsem slyšela, že je to na očištění od zlých duchů
je to směšné ![]()
@Bábrdl píše:
Třeba nechce, aby se vám doma dělalo náledí
Jo, měli by začít alespoň přes zimu topit ![]()
Ne tchýně mi tohle nedělá, ta spíš kouká co by mi jde naklidila
Ale jinak solí se zahání zlé síly, myslím že třeba sypaná u oken nedovoluje vstoupit zlým duchům (jsou to pověry no) třeba na to tchýně věří nebo cítí nějaké zlo u vás doma a snaží se ho zahnat ![]()
sůl schovej a počkej, zda ji to stojí za to, aby si na to přinesla sůl vlastni
Ahojte prosim o radu co to má znamenat.

S tchýní se moc nemusime ani se nechceme moc spolu vídat. Bydlime s přitelem v jeho bytě. Tchýně chodí na návštěvy když já nejsem doma. A vezme slánku a rozhazuje vșude po bytě s«l. Kupuji tu mořskou je dost drahá tak mě to vžycky naštve a ptam se přitele, proč to ona jako dělá nikdy mi neodpověděl. Vše je doma od soli topeni parapety nabytek podlaha je blázen. Kdysi uživala silná antideprsiva Sama to dělá natajnačku a nikdy se k tomu ona nevyjadří