Jaký mate názor na Twistshake lahvičky?

14
20.1.20 11:46

Jaký mate názor na Twistshake lahvičky ?

Zdravím maminky????

Všude jsem slyšela samou chválu na lahvičky a příslušenství od značky Twistshake. V prosinci jsem využila 50% slevy a zakoupila celou sadu od lahvicek až po zásobníky na mléko, bryndaky atd..
Nevím, možná mám vadné kusy, ale s lahvickami moc spokojena nejsem, jelikož mi všechny protékají :nevim:

Zatím nejlepší lahvicka, kterou maličký má je od Suavinex????????

Jak jste na tom Vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17122
20.1.20 12:16

Měla jsem a byla jsem spokojená. měla jsem jak velkou lahev, tak i učící hrnečky - u tech akorát dcera okousala savičky :roll: ale jinak neprotékají, neměla jsem problém.

Ale hodně jsem o tomto četla, že holkám protékaly, nebo stačil jeden pád na zem a závit prasknul apod. :nevim: Nicméně závěr na tuto značku asi nemám. Mě se líbí design a ty barvy :lol:

Jinak u nás prostě frčelo vše od AVENTu a NUK :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PHV
1319
20.1.20 12:17

Máme twistshake a jsme spokojeni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
31.3.20 08:42

Holky prosím pořídila sem si též lahvičky jsem z těch sviček jelen rozdělení xs, :srdce: s, m l..a fungují do těch od twistshake i jiné? :srdce: předem velké díky.. za odpověď PS ty kapičky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
31.3.20 08:45

Pridavam se, jak jste spokojeni s lahvickami??? A libi se vam design? Me treba moc, ale prijdou mi tak nejak nedetske :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lynx.lynx
31.3.20 08:53

@Mysticlipstick teď jsem kupovala dceři první lahvičku (je už starší ale) a za mě jsou super, malá i přes to že byla plně kojená a lahev v puse neměla, tak to ve 23 měsících vzala úplně krásně. Design moc neřeším, máme černou :lol:

• Citovat
  • Upravit
8
31.3.20 09:14

Mi máme Mint je taková uni a světle růžovou :srdce: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
31.3.20 09:15

My💜 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
31.3.20 09:18

Mám savičkou m ale bojím se aby se mi večír neuchlemt stín byla potíž na začátku protože sem musela přejít na HiPP a pak do toho ještě reflux :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
31.3.20 09:19

Jinak máme esko lovi lahvičky a ty taky fajn :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6107
31.3.20 09:24

Já mám hrnečky už pro větší děti. Savička je pevná, takže ji jen tak neokousají. Co se týče protečení - víčko se musí utáhnout. Když tam naliji bublinkovou vodu, tak při položení to proteče, samozřejmě. Obyč voda ale neproteče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PHV
1319
31.3.20 09:29

My máme jak kojeneckou S, tak teď dve láhve s brčkem. Nemůžeme si stěžovat, tu kojeneckou má malý skoro rok a pořád je z ní schopný pít, i když to teče málo :lol: myje se v myčce X krát do týdne a logo není ani trochu oloupané.
Teď s těmi s brčky taky spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
31.3.20 12:17

Do kdy jste používali to esko savičkou a jak dlouho jedna vydržela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PHV
1319
31.3.20 13:24

@Fénix P. My máme savicku S, malý bude mít teď rok. A cca měsíc pije z klasické lahvičky s brčkem, doteď pil s té pro mimina. A pořád máme tu první savičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
31.3.20 14:49

Tak EMKO a elko asi dlouho nevyužijeme koukám nu a kolik stě máte těch esek4?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

První dýně

• (4.2) + 69 recenzí

Kapsička mango/hruška

• (4.8) + 40 recenzí