Jaký máte paušál s internetem?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Jaký máte paušál s internetem?
Prosím o radu, rodiče v důchodu platí za neomezené volání, SMS a 4GB Internetu 499,– u 02, je pravda, ze zas tolik nevolají, ale dle mne to nemusí alespoň hlídat… Jako každý teď řeší finance, je něco levnějšího? Já mám ten samý tarif jen s 10GB internetu také od 02 za stejnou cenu.
Děkuji za info.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Mamca_1234 píše:
Prosím o radu, rodiče v důchodu platí za neomezené volání, SMS a 4GB Internetu 499,– u 02, je pravda, ze zas tolik nevolají, ale dle mne to nemusí alespoň hlídat… Jako každý teď řeší finance, je něco levnějšího? Já mám ten samý tarif jen s 10GB internetu také od 02 za stejnou cenu.Děkuji za info.
Tak si je dej do balíčku O2 Spolu. Budou to mít levnější.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkuste T-mobile… umí dát 50% na první 3 měsíce a poté to snad i prodloužit na 5 let.
Já u nich mám vše neomezené, vč. internet za 430,– děti neomezené a 8GB za 225,–
Nebo ještě má teď hezkou akci Kaktus
https://m.mujkaktus.cz/neresto
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U Vodafonu máme já a syn neomezeně volání, sms a data každý za 497 na měsíc. Dostala jsem slevu, brala jsem tam ještě pevný internet na doma a televizi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám u T-Mobile 150 minut i SMS a 10GB na měsíc za 350,–. Opravdu v důchodu potřebují neomezené volání a SMS? Zkus se poohlídnout jinde a jim pohrozit ukončením smlouvy. Uvidíš, jak rychle budou nabízet levnější tarif ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Táta má u Vodafonu tarif pro seniory 60+ za 299. 3 GB, 240 minut volání a neomezené SMS. Jinak souhlasím s @Lucie008, nejlepší je požádat o ukončení smlouvy,
to se pak činí. Manželova babička v tom byla zběhlá a volala skoro zadarmo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucie008 prosím kolik těch sms, také 150? Mamka zrovna docela volá, taťka zase spíš smsky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mamca_1234 Ano 150 minut a 150 sms. Ale tarif jsem dostala, protože jsem chtěla přecházet ke Kaktusu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mamca_1234 píše:
Prosím o radu, rodiče v důchodu platí za neomezené volání, SMS a 4GB Internetu 499,– u 02, je pravda, ze zas tolik nevolají, ale dle mne to nemusí alespoň hlídat… Jako každý teď řeší finance, je něco levnějšího? Já mám ten samý tarif jen s 10GB internetu také od 02 za stejnou cenu.Děkuji za info.
Babička má něco levnějšího od 02, ale je to starý tarif..případně zavolat na *11 a řešit slevu, že mají nabídku od jiného operátora..pak se většinou chytnou za nos a najednou slevu vymyslí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit