Jaký máte střih vlasů?

14376
18.5.19 10:55

Já si teď nechala ostříhat delší mikádo, sestříhané vlasy už zase tolik v módě nejsou. Je to hezké, když to natočím, vyfoukám i vyžehlím. Otázka je, čemu říkáš nakrátko. Problém u delších vlasů je ten, že s tím člověk nic moc víc neudělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1238
18.5.19 10:56

Mam stejny uces jako ty, akorat bez ofiny, pesinka vlevo. Taky se barvim sama, zlata blond. Uces mam stejny uz roky, jednou za rok to necham zkratit o cca 15 cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1286
18.5.19 11:11

Mam to jako Rachel z pratel :lol:. Dlouhy vlasy, vsechny stejne dlouhy a okolo obliceje sestrihany. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
18.5.19 11:19

Ja zas jako Monika z pratel, cerny mikado s ofinou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
18.5.19 11:25

A je ofina v módě? Já mám vysoké čelo a oválný obličej, tak se snažím tou ofinou to nějak zamaskovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
18.5.19 11:30
@pocker píše:
A je ofina v módě? Já mám vysoké čelo a oválný obličej, tak se snažím tou ofinou to nějak zamaskovat.

A neni to snad jedno? Jestli ti sedi ofina, tak ji nos. Kolikrat proste nekdo ma nejake nedostatky a snazi se nosit, to co zrovna frci a vubec mu to nesedi…

• Citovat
  • Upravit
3097
18.5.19 11:30

@pocker jestli ji umis nosit, tak bude v mode kdykoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
18.5.19 11:35
@pocker píše:

Ofina podle mě z módy nikdy nevyjde :kytka:
Co už se tolik (díkybohu) nedělá, je sestříhání po stranách. Někomu to sluší, neříkám, že ne. Ale doba, kdy tak byla ostříhaná každá 2. (včetně mě, nechala jsem se strhnout a nikdy víc), je pryč. Já mám delší, cca pod lopatky a zastřižené rovně, pěšinku kdesi vlevo, protože jsem líznutá teletem a jinak mi to odstávalo :mrgreen: Jednou za čas to nechám střihnout víc, cca pod ramena, a jsem spokojená už roky. Jde udělat culík, drdol, vypadá to hezky s loknami, rovné, „halabala“ sepnuté, s nějakou sponkou… Fakt se s tím dá kouzlit a není to tak otravné, jako když máš vlasy nad zadek :)
Jinak se samozřejmě musíš řídit i tvarem obličeje. Mně se líbí ofiny, ale vypadala bych v nich o 20 kilo težší - a to je to poslední, co potřebuju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29581
18.5.19 11:39

Podívej se na vlasové trendy roku 2019. Stačí zadat do googlu: https://www.herstyle.cz/…cesy-trendy/
Jinak zrovna včera jsem byla u kadeřnice - mikádo všude stejně střižené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
18.5.19 11:57
@pocker píše:
Ahoj ženy, jaký máte střih vlasů? Potřebuji se inspirovat..v pondělí jsem objednaná ke kadeřnici a už dlouho nosím dlouhé vlasy do půlky zad, boky mám střižené postupně šikmo a ofinu také mám střiženou na stranu šikmo-prostříhané. Barvím si sama většinou do nějaké červené až hnědé barvy. Už to tak nosím několik let. Chtěla bych změnu, ale délku vlasů si nechat, nechci jít na krátko :mrgreen: Inpirujte mě, co se teďka nosí a jak často měníte účes??
Děkuji.

Nechala jsem si vlasy přirozeně růst cca rok a půl, mám je asi na lopatky. Ještě se nebarvím, mám je středně hnědé. Na léto si dám asi mikádo a bez ofiny. Léta jsem měla ofinu, co se mi stejně shrnovala na stranu, tak jsem ji nechala přerůst a vlasy mám stejně dlouhé. Na trendy nekoukám, nosím to, co mi je příjemné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
18.5.19 11:58

Nosím vlasy nakrátko střižené do podkovy a šikmou ofinu. Nic jiného mi ani nesluší :think: delší jsem mívala, ale mám jemné vlasy a druhý den po umytí už vypadaly hrozně, když se nedaly do culíku. Ofinu nosím právě taky kvůli vysokému čelu.
Aktuálně experimentuji s barvou. Vždy jsem měla jen tmavé barvy, ale ted mám špinavou blond a je to super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10425
18.5.19 12:17

Ja jsem v prosinci udelala chybu a sla jsem po letech dlouhych vlasu do ultra kratkeho a navic asymetrickeho punk ucesu. Bavil me asi tri tydny a ted uz nekolik mesicu jen fnukam a cekam, az to doroste aspondo kratkeho mikada. Strasne to trva. :D Dlouhe vlasy jsou dlouhe vlasy, stahni to pod ramena, at se s tim lepe dela, a mas vystarano!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10028
18.5.19 12:30

Mám rovně střižené vlasy po klíční kosti, ofinu nenosím (nesluší mi) a pěšinku napravo. Barvím se na zrzavo-červenou. Vlasy nosím většinou rozpuštěné a za ušima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
18.5.19 15:26

@pocker Neridim s modnim trendem nosim to co se mi líbí :nevim: Mam blond mikádo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
18.5.19 21:42

Neridim se modnim trendem. Mam debilni vlasy (prirodni ovci lokny) a ovalno-skranaty oblicej takze vim, ktery uces si s mim dovolit, ktery je hnus. Nemuzu mit kratke vlasy (kvetak a staromodni, pridava mi to roky). Nejvic kratke muzu mit po ramena. Kdyz mi dorostou pod lopatky, tak prestanou rust a zacnou se trepit s houstnout na sasi. Takze mezi ramena a lopatky v zadu zarovrane a do obliceje lehce sestrihlou patku (Jenifer Aniston to miva).
Nic jineho mit nemuzu, ze bud vypadam stare nebo neupravene, zanedbane.
Takze maskuji, zehlim, voda je muj nepritel. A stale stejny strih. A barva mi tez kazda nesedi.
Ted mam opet mirne tenky melir. Zvolila jsem ombre melir, at nemusim porad na odrosty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová