Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já si teď nechala ostříhat delší mikádo, sestříhané vlasy už zase tolik v módě nejsou. Je to hezké, když to natočím, vyfoukám i vyžehlím. Otázka je, čemu říkáš nakrátko. Problém u delších vlasů je ten, že s tím člověk nic moc víc neudělá.
Mam stejny uces jako ty, akorat bez ofiny, pesinka vlevo. Taky se barvim sama, zlata blond. Uces mam stejny uz roky, jednou za rok to necham zkratit o cca 15 cm.
Mam to jako Rachel z pratel
. Dlouhy vlasy, vsechny stejne dlouhy a okolo obliceje sestrihany. ![]()
A je ofina v módě? Já mám vysoké čelo a oválný obličej, tak se snažím tou ofinou to nějak zamaskovat.
@pocker píše:
A je ofina v módě? Já mám vysoké čelo a oválný obličej, tak se snažím tou ofinou to nějak zamaskovat.
A neni to snad jedno? Jestli ti sedi ofina, tak ji nos. Kolikrat proste nekdo ma nejake nedostatky a snazi se nosit, to co zrovna frci a vubec mu to nesedi…
@pocker píše:
Ofina podle mě z módy nikdy nevyjde ![]()
Co už se tolik (díkybohu) nedělá, je sestříhání po stranách. Někomu to sluší, neříkám, že ne. Ale doba, kdy tak byla ostříhaná každá 2. (včetně mě, nechala jsem se strhnout a nikdy víc), je pryč. Já mám delší, cca pod lopatky a zastřižené rovně, pěšinku kdesi vlevo, protože jsem líznutá teletem a jinak mi to odstávalo
Jednou za čas to nechám střihnout víc, cca pod ramena, a jsem spokojená už roky. Jde udělat culík, drdol, vypadá to hezky s loknami, rovné, „halabala“ sepnuté, s nějakou sponkou… Fakt se s tím dá kouzlit a není to tak otravné, jako když máš vlasy nad zadek ![]()
Jinak se samozřejmě musíš řídit i tvarem obličeje. Mně se líbí ofiny, ale vypadala bych v nich o 20 kilo težší - a to je to poslední, co potřebuju ![]()
Podívej se na vlasové trendy roku 2019. Stačí zadat do googlu: https://www.herstyle.cz/…cesy-trendy/
Jinak zrovna včera jsem byla u kadeřnice - mikádo všude stejně střižené.
@pocker píše:
Ahoj ženy, jaký máte střih vlasů? Potřebuji se inspirovat..v pondělí jsem objednaná ke kadeřnici a už dlouho nosím dlouhé vlasy do půlky zad, boky mám střižené postupně šikmo a ofinu také mám střiženou na stranu šikmo-prostříhané. Barvím si sama většinou do nějaké červené až hnědé barvy. Už to tak nosím několik let. Chtěla bych změnu, ale délku vlasů si nechat, nechci jít na krátkoInpirujte mě, co se teďka nosí a jak často měníte účes??
Děkuji.
Nechala jsem si vlasy přirozeně růst cca rok a půl, mám je asi na lopatky. Ještě se nebarvím, mám je středně hnědé. Na léto si dám asi mikádo a bez ofiny. Léta jsem měla ofinu, co se mi stejně shrnovala na stranu, tak jsem ji nechala přerůst a vlasy mám stejně dlouhé. Na trendy nekoukám, nosím to, co mi je příjemné ![]()
Nosím vlasy nakrátko střižené do podkovy a šikmou ofinu. Nic jiného mi ani nesluší
delší jsem mívala, ale mám jemné vlasy a druhý den po umytí už vypadaly hrozně, když se nedaly do culíku. Ofinu nosím právě taky kvůli vysokému čelu.
Aktuálně experimentuji s barvou. Vždy jsem měla jen tmavé barvy, ale ted mám špinavou blond a je to super ![]()
Ja jsem v prosinci udelala chybu a sla jsem po letech dlouhych vlasu do ultra kratkeho a navic asymetrickeho punk ucesu. Bavil me asi tri tydny a ted uz nekolik mesicu jen fnukam a cekam, az to doroste aspondo kratkeho mikada. Strasne to trva.
Dlouhe vlasy jsou dlouhe vlasy, stahni to pod ramena, at se s tim lepe dela, a mas vystarano!
Mám rovně střižené vlasy po klíční kosti, ofinu nenosím (nesluší mi) a pěšinku napravo. Barvím se na zrzavo-červenou. Vlasy nosím většinou rozpuštěné a za ušima.
@pocker Neridim s modnim trendem nosim to co se mi líbí
Mam blond mikádo.
Neridim se modnim trendem. Mam debilni vlasy (prirodni ovci lokny) a ovalno-skranaty oblicej takze vim, ktery uces si s mim dovolit, ktery je hnus. Nemuzu mit kratke vlasy (kvetak a staromodni, pridava mi to roky). Nejvic kratke muzu mit po ramena. Kdyz mi dorostou pod lopatky, tak prestanou rust a zacnou se trepit s houstnout na sasi. Takze mezi ramena a lopatky v zadu zarovrane a do obliceje lehce sestrihlou patku (Jenifer Aniston to miva).
Nic jineho mit nemuzu, ze bud vypadam stare nebo neupravene, zanedbane.
Takze maskuji, zehlim, voda je muj nepritel. A stale stejny strih. A barva mi tez kazda nesedi.
Ted mam opet mirne tenky melir. Zvolila jsem ombre melir, at nemusim porad na odrosty.