Jaký máte střih vlasů?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74217
18.5.19 21:42

Neridim se modnim trendem. Mam debilni vlasy (prirodni ovci lokny) a ovalno-skranaty oblicej takze vim, ktery uces si s mim dovolit, ktery je hnus. Nemuzu mit kratke vlasy (kvetak a staromodni, pridava mi to roky). Nejvic kratke muzu mit po ramena. Kdyz mi dorostou pod lopatky, tak prestanou rust a zacnou se trepit s houstnout na sasi. Takze mezi ramena a lopatky v zadu zarovrane a do obliceje lehce sestrihlou patku (Jenifer Aniston to miva).
Nic jineho mit nemuzu, ze bud vypadam stare nebo neupravene, zanedbane.
Takze maskuji, zehlim, voda je muj nepritel. A stale stejny strih. A barva mi tez kazda nesedi.
Ted mam opet mirne tenky melir. Zvolila jsem ombre melir, at nemusim porad na odrosty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
18.5.19 21:46

@pocker mám vlasy do půlky zad, bez ofiny - a stříhání neplánuju, max konečky :think: Barvím hennou, různé tóny rezavé a červené, původní barva je hnědá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
19.5.19 09:16

A je tu někdo kdo razantně změnil barvu? Třeba z přírodní tmavovlásky je blondýnka? nebo naopak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
19.5.19 10:50
@pocker píše:
A je tu někdo kdo razantně změnil barvu? Třeba z přírodní tmavovlásky je blondýnka? nebo naopak?

Ja, ale byl to dlouhy proces. Jsem prirodne bruneta a vdavala jsem se blond.
Docililo se toho melirem a spec. sampony jsem mela od kadernice. Po deckach mam zas tmavou a loni jsem se rozhodla po 11r., ze se vratim k meliru a zacneme zesvetlovat.
Ale musim postupne, pomalu. Aby to nebyl sok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
19.5.19 10:58

Já jsem nosila vždycky krátké. Teď nechávám růst dlouhé. Ale asi se zas vrátím ke krátkým. Jinak se barvím sama henou. Přírodní barvu mám hnědou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
19.5.19 21:56
@pocker píše:

Moje sestra měla snad všechny barvy. Teď má melíry. Ale byla i úplně černovlasá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
19.5.19 22:01

Delsi mikado, blond melir. Boky na hlave vyholeny, coz je videt jen kdyz mam culik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
19.5.19 22:03
@pocker píše:

Taky se hlasim, ja mela na hlave snad vsechno, barvim se asi od ctrnacti. Dlouho jsem nosila cerveny vlasy, potom zrzavy, cerny. Ted jsem blond. Prirodni vlasy mam svetle hnedy. Ale u blond uz asi zustanu, citim se v tom nejlip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
20.5.19 12:07

Mám spolužačku, která má své přírodní vlasy světle hnědé..vždy si dávala světlejší odstíny, než je její přírodní barva a najednou přišla s černými vlasy jak havran..byl to šok to jo.
Mé vlasy jsou přírodně hnědé a momentálně se barvím do tmavé višně, zkoušela jsem ale i fialovou nebo černou. Říkala jsem si, jak bych vypadala, kdybych si dala světlejší odstín vlasů, než je má přírodní barva. Oči mám tmavě hnědé. Nebarvím se tak často 3-4× do roka, barva mi drží dlouho. Kamarádka si barví každý měsíc a vlasy už má zničený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1069
4.12.21 05:40

Polodlouhe vlasy

Jaký účes doporučite, kromě mikáda, pro délku kolem ramen? Nejde mi o to co je v módě a co se nosí, ale co sluší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8726
4.12.21 08:26

@krajta každému sluší něco jiného… já mám vlasy tak nějak přesně po ramena. Mám odrostlou podkovu (ale mírnou, žádný velký sklon) a dole na krku vlasy na ježka. Aktuálně pořád přemýšlím, jealti nechat růst, nebo znovu stříhat. Ježka si nechám, ten je super, ale s délkou vlasů pořád nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
4.12.21 08:55

@krajta záleží jaky máš tvar obličeje, každému jde něco jiného :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
4.12.21 09:12

Tak hlavně záleží, co sluší tobě. Můžeš nechat všechno stejně dlouhé, nebo hodně protencit konce, celý účes sestříhat, nechat ofinu krátkou, polodlouhou,… Hodně to je taky o tom, kolik času jsi ochotná věnovat úpravě. Mít složitější střih a nechat to jen uschnout a jít, tak budeš vypadat jako tydýt. Podkovy se mi líbily, dají se hezky a celkem snadno upravit, ale už se opravdu sto let nenosí, do toho bych nešla. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1110
4.12.21 10:55

Ono není mikádo jako mikádo, já ho mám hodně dobře střižené a vypadá to skvěle. Dobře se udržuje, je to elegantní a nikdy nebude passé. Jo a ještě chodím na balayage. :palec:

Pokud jsi z MS kraje, doporučila bych i svoje oblíbené kadeřnictví, kde by vám poradili, co k vám sedne nejvíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
4.12.21 11:01
@krajta píše:
Jaký účes doporučite, kromě mikáda, pro délku kolem ramen? Nejde mi o to co je v módě a co se nosí, ale co sluší.

Zake si chci nechat dorust, max po ramena a docela řeším, co s tím.
Tak se pripichnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová