Jaký mixér?

Anonymní
10.9.22 13:23

Jaký mixér? Tipy. Doporučení

Ahojky. Poradíte, doporučíte prosím jaký je dobrý tyčový mixér? Na mixování jídla pro dítě a na dělání koktejlů z ovoce? Prostě na takové to běžné používání v domácnosti. Je dobrá i sada k tomu? Díky.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
368
10.9.22 13:27
@Anonymní píše:
Ahojky. Poradíte, doporučíte prosím jaký je dobrý tyčový mixér? Na mixování jídla pro dítě a na dělání koktejlů z ovoce? Prostě na takové to běžné používání v domácnosti. Je dobrá i sada k tomu? Díky.

Dobrý den já nutribullet. Dostala jsem ho zdarma abych vyzkoušela, velmi spokojená a je také pěkný vzhledově. Podívejte se na internetu dá se sehnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.9.22 13:37

@KacanovaIng Dobrý den, můžu poprosit o odkaz? Díky

• Citovat
  • Upravit
368
10.9.22 13:40

Tady jsem moc ráda pomohla
https://www.nutribullet.com/cs-cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26867
10.9.22 13:46
@Anonymní píše:
Ahojky. Poradíte, doporučíte prosím jaký je dobrý tyčový mixér? Na mixování jídla pro dítě a na dělání koktejlů z ovoce? Prostě na takové to běžné používání v domácnosti. Je dobrá i sada k tomu? Díky.

Na to ti staci ten z Lidlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6665
10.9.22 13:53

Já mám Etu ruční šlehač a pořídila jsem si k tomu tyčák - nástavec. Je super, že to nen zas další krám navíc, jen ta koncovka. Ono co chceš na tyčáku vymýšlet za složitosti, ty fungujou všechny podobně, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
10.9.22 14:38

Bohate staci tyc s nozi, slehaci nastavec s vysokou nadobou na slehacku a snih a nizka nadoba s nozi. Znacka je asi uplme jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
10.9.22 17:34
@klamonožka píše:
Já mám Etu ruční šlehač a pořídila jsem si k tomu tyčák - nástavec. Je super, že to nen zas další krám navíc, jen ta koncovka. Ono co chceš na tyčáku vymýšlet za složitosti, ty fungujou všechny podobně, ne?

Taky jsem si to myslel, ale už máme třetí. První měl plastovou nohu, která nějak neunesla, když jsem s ní chtěl dělat zeleninový krém, a místo polévky mi tak zbyla jen otázka, kde asi soudruzi z NDR udělali chybu.
Druhý měl spodek sice kovový, ale tak nešikovně tvarovaný, že si k noži nechtěl podávat další nerozmixované suroviny, takže trvalo hrozně dlouho, než s ním člověk něco udělal.
Třetí zatím ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1